Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Monnvas , sunt convinsa ca o sa gestionezi situatia corespunzator si se vor vedea rezultatele doar ca iti trebuie rabdare si dopuri in urechi
Si Ada e fan oua Kinder si in general ciocolata, dar de cand ii dau Cavit(cu aroma de ciocolata) e super, stie ca aceea e ciocolata pt copii, primeste 1 patratel pe zi si gata , ca asa a zis doamna doctor, sa vedeti cum ne explica ca e voie doar 1 bucatica pe zi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
la Real in oferta actuala, eu am luat cu masinile din Cars , pt Ada desigur www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
"Oferta actuala" cit tine? O saptamina? Si pina cind e?
Chilotii sint la set sau la bucata? Cit costa? Ce masura ai luat?
Multam
novus spune:
Pisigri, sa-ti fie de bine atunci !!
Olga, petrecere frumoasa, asteptam pozele !!
Simplyanna
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
"Oferta actuala" cit tine? O saptamina? Si pina cind e? Chilotii sint la set sau la bucata? Cit costa? Ce masura ai luat? Multam |
Eu am luat vineri, erau ff multi, daca vrei merg maine si iti iau
Sunt 3 perechi in set, 10 ron setul, am luar 2-3 ani si ii sunt buni
inapreda spune:
Novus, nu stiu despre ce vorbesti dar, cum e de bine, iti zic "multam" si-mi vad de treaba.
Seara la Conac avu succes. Socru nu sta nicaieri mai mult de un ceas, indiferent de intentiile si pregatelile gazdei. Mi-a zis dna. R. ca aseara au stat pina dupa miezul noptii. Astept sa incarce "paparazzi" poze ca va arat si voua un flagrant
inapreda spune:
Da, Novus, m-ar ajuta DACA ai drum, nu sa mergi special; eu voiam sa rog pe cineva de la Cluj; detaliile erau multe pentru ca respectiva persoana nu are nici copii, nici imaginatie.
inapreda spune:
Pisigri, io ma bucur.
C s-a repetat. Ca ti-a priit. Ca "bunele obiceiuri" nu se uita.
Sa-ti fie de bine.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Da, Novus, m-ar ajuta DACA ai drum, nu sa mergi special; eu voiam sa rog pe cineva de la Cluj; detaliile erau multe pentru ca respectiva persoana nu are nici copii, nici imaginatie. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ok, merg maine, sa-mi spui ce si cat sa cumpar
Daca nu mai au cu trenuletele, sunt ok cu masinute sau cu alte personaje ? erau si cu Mickey parca
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Ok, merg maine, sa-mi spui ce si cat sa cumpar Daca nu mai au cu trenuletele, sunt ok cu masinute sau cu alte personaje ? erau si cu Mickey parca www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai, daca ai luat tu, in ciuda pretului, imi imaginez ca sint de calitate. Asa ca ma intind la 3 seturi. Banii poate sa-i depuna Jambo in cont (trimite-mi un PM, te rog) miine seara cind termina job-ul. Multam fain.