Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, nu cred si nu cred ca pozele tale nu ar fi acceptate sau agreate. Doar nu jucam "oglinda" sa facem petreceri copie la indigo. Am inteles ce ai spus tu cu "puterea financiara" dar eu cred ca la o petrecere -pentru adulti sau pici, nu conteaza!- importante sint veselia si voia buna si am inteles ca din astea ati avut din plin. Bucuria de a te afla in acel loc face o petrecere reusita.
Sa stii ca si pe mine ma macina "problema" adultilor si caut o solutie, asa ca nu esti unicat din punctul asta de vedere. Ma primesti si pe mine in club?
Nici eu nu stiu cum ii cheama pe aia din Chug....(nu stiu cum se scrie) dar sint convinsa ca lui Rares i-a placut.
Nu mai vreau sa spui vreodata ca nu esti apreciata. Pardon, nu mai vreau sa crezi/simti/gindesti... Nu stiu altii cum sint, dar eu te apreciez EXACT PENTRU CEEA CE ESTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ilinca, da, postul presupune excluderea oricui aliment de origine animala. LA mancare in perioada de post ma refer caci postul nu presupune doar asta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Am inteles, Floric, deci stati pe tusha pana dupa Pasti! ;)))
Cuscra, papaiui i-am dat de 3 ori pana acum iar de 2 ori i-am dat doar ca sa vad daca mai zice "papaiui" sau a fost o intamplare:)))) Dar e papaiui, clar! Phiphi mananca macar 2 bare kinder aproape zilnic, astept sa-i treaca spontan dar normal ca o mai ghidez si eu (pastrez cutiile goale si cand cere cocoata i le dau sa se convinga singura ca nu mai e...azi a tinut figura)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ilinca si Ian minca zilnic (fara "aproape" ) kinder. "Evolutia" a fost asa:
-Mama, adoc, una gata! (mama, te rog, una si gata) Ca asa era teoria initiala a consumului de ciucalata.

pasul 2:

-Mama, nu una. DOUA! Adooooooooooooooc, mama. Doua! (si-mi arata pe degete"

pasul 3:
-Mama, vreau kinden tei (tot cu aratat pe degete)

pasul 4:
Nu mai este la magazin.

pasul 5: vine ziua lui si musai vreau sa-i fac bufet "otravicios"; nici io nu ma inteleg, jur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ntzz, nu stiti, se zice capu' la familie :)))))

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hahaha, ilink, auzi la ea "capul familiei" :) si femeia ce e, chisherele?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Salutare!

Unde e primavara aia, ca io tot printre munti de zapada circul? Azi am iesit (iar) cu sania, iar maine mergem la gradi, nu am mai fost de aproape o luna, sper sa fie ok.

OLGA esti minunata cum te descurci cu 2!

La noi fiu-meu e intr-o faza caftitoare (strange pumnul si-si ia avant inainte sa dea) si bineinteles ca e numai vina mea, ca nu stiu sa ma impun, nu?
(si, ca sa-mi intelegeti amaraciunea, cand ma loveste pe mine vine apoi si-si cere iertare din proprie initiativa, cand loveste pe altii nu... Or, mie chestia asta imi spune ceva. Din pacate, doar mie )

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare!

La multi ani, Casia!
La multi ani, Mario!

La noi e armistitiu
Si 19 grade afara. Adica mi s-a stricat "frigiderul". Tragem imediat tricourile si plecam la nisipar.

Ariana e o dulce, si mamica ei la fel!
Chato, musai poze cu baiatul falcos !!
Ina, Ian are niste replici...!!
De Ada nu mai spun, se stie!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Unde gasesc chiloti cu James, Percy, Thomas si Emily?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Unde gasesc chiloti cu James, Percy, Thomas si Emily?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

la Real in oferta actuala, eu am luat cu masinile din Cars , pt Ada desigur

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am revenit si noi de la plimbare, pe bune ca aici e primavara

Inapreda stiu ca e evident dar trebuie sa o si spun: imi esti tare tare draga si ai un suflet minunat si te apreciez mult pt asta

Floric, nu te mai trage pe fund, vorba Ilincai si pune rapid pozele, pai tu ce crezi ca aici e concurs de petreceri si posteaza numai cine intruneste conditiile ''cerute'' pt a se califica ?!!
Fiecare face aniversarea fix asa cum simte si in limita bugetului disponibil, important e sa ne simtim bine si sa fim alaturi de oameni dragi oriunde am fi : la iarba verde sau la restaurant
Si dupa cum ti-au mai spus si fetele, nu te mai considera tu mai prejos decat oricine altcineva, aici suntem toate egale, avem firi si personalitati diferite doar

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pe mine ne-bautul niciodata-n viata mea m-a tinut pina aseara. De data asta am comis-o cu Motanul din dotare. Si nu, nu m-am odihnit azi mai mult decit m-am odihnit vineri.

Am fost la Targ de martzishoare care incepe abia marti, la soacra-mea, la tirgul de haine (de unde mi-am luat un sutien doar). Am venit acasa si familia a dormit de-a rupt, in timp ce eu...am mai citit din autobiografia lui Ozzy.

Si de miine...noi cu drag muncim

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput