Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bebe frumoasa petrecere. Reusita. Nu stiam de ce nu pot comenta poezele pe facebuc cand colo nu vrei sa te `pretenesti cu mine

Mi-am amintit. Ieri cand curatam in baie am folosit niste produse de la Lidl (cumparate dup[a de Anamaria ne-a dat ok) si pot spune ca intr-adevar is bune. Nu miros aprig a clor ca Domestos si chiar is multumita de prestatia lor. Multimesc Anamaria pt pontul dat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, hodineste-te, da' vrem poze. Si detalii. Cum fu Rares? A apreciat cadourile? Ce a primit? (Bebe, spune-ne si tu ce cadouri au fost apreciate). Cum si-a tratat invitatii? etc.

Mergi la inceput

Daca sintem la capitolul "traiasca Lidl": lasagna lor e fffffff buna; eu acum manic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

PAPAIUI= napolitana; nu ma intrebati de unde a ajuns de la napolitana la papaiui, dar asa o denumeste in mod constant.
Floric, da' cu cat tinusi ziua in avans, tufato? Cu freo 10 zile? Sa va fie de bine petrecerea. Tu vrei sa tii tot postul? Asta ce presupunerea, excluderea oricarui ingredient de origine animala, inclusiv oua, iaurt etc?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Floric, hodineste-te, da' vrem poze. Si detalii. Cum fu Rares? A apreciat cadourile? Ce a primit? (Bebe, spune-ne si tu ce cadouri au fost apreciate). Cum si-a tratat invitatii? etc.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina, ma hodin dar despre poze...ma mai gandesc. Cand vad ce se petrece prin alte case la petrecerile de copii ma abtin. Noi avem alt stil de petreceri d-alea traditionale, cu "coatele pe masa" vorba mamei. Si sigur nu sunt nici agreate nici apreciate. Cat despre cadouri, a primit de imbracat (bluze, cosmum de casa, trening) si un trenulet Chucingon sau nu stiu cum il cheama. Copiii s-au distrat pt ca au fost lasati sa faca orice (firesc). Desi au avut amenaj spatiu in dormitorul mic ei tot in sufragerie veneau. Asa ca am fost un tot unitar si ne-am distrat cu totii, laolalta.
Poate idei de petrecere as avea dar eu inca nu sunt la acel nivel de a face o petrecere cum vad (nivel financiar) si mie nu imi place ca la acele petreceri parintii (invitatii) sa serveasca o maslina sau o juma de coaja de mar. MA refer ca asa s-a petrecut anul trecut cand am facut la locul de joaca. Copii s-au jucat, au avut maasa de acolo si astia mari...asteptam sa treaca timpul cu un suc si o cafea. Si apoi tot acasa am petrecut. Si d-aia am zis ca mai bine petrecem cu totii acasa.
Ce dezamagire am avut este in privinta tortului. Eu l-am vrut Thomas dar numa Thomas nu a iesit. Si sa nu zic ca abia mi-a ajuns. L-am comandat diplomat si nu m-am gandit ca asta atarna la kilogram si chiar daca am comandat 3 kg e mic. Abia am avut sa ne facem treaba ca sa nu zic ca am dat o minifelie la fiecare, in cond in care mama, tata si cata nu au servit.
La anul avem de invatat.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina ce strigare de catalog ai facut Ian este tare dulce

Floric vrem poze neaparat Sa va fie de bine petrecerea. Mai povesteste-ne cum a fost

Ilinca pai acum daca tot ti-ai terminat treaba, merge o plimbare. Chiar, ce este papaiu?

Eu am reusit sa-mi dau si cu balsam in cap si sa ma spal pe dinti si iar m-a solicitat asta micu. Cred ca ma gasesc invitatii cu prosopu-n cap

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

PAPAIUI= napolitana; nu ma intrebati de unde a ajuns de la napolitana la papaiui, dar asa o denumeste in mod constant.
Floric, da' cu cat tinusi ziua in avans, tufato? Cu freo 10 zile? Sa va fie de bine petrecerea. Tu vrei sa tii tot postul? Asta ce presupunerea, excluderea oricarui ingredient de origine animala, inclusiv oua, iaurt etc?

De drept ar fio trebuit sa o fac sambata viitoare, caci 5 este lunea viitoare. si chiar nu avea sens. Caci printre invitati sunt ce din cei posticiosi dar si pofticiosi (printre care si eu).

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Ilinca, da, postul presupune excluderea oricui aliment de origine animala. LA mancare in perioada de post ma refer caci postul nu presupune doar asta.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Intre papaiui si kinder, eu as opta pentru kinder. Acum, sintem la cura de "dezintoxicare": s-a terminat kinderu' la magazine si asteptam sa mai aduca N-a mai pus gura pe ciocolata de vreo 10 zile; inca rezistam. Fac aproape zilnic ceva dulce dar nu prea se da in vint; diseara cred ca fac din nou clatite cu Topoloveni (v-am zis ca in Carefour e 23 de ron un borcan? dar am vazut -si am si cumparat- gem de prune de Raureni; tot silvoitza dar e vreo 7, 8 lei borcanul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Floric, si ce daca petrecerea nu este "la inaltimea" altora?! Mie, de ex, imi place sa ma uit la toate pozele sa vad mutrele copiilor, nu neaparat aranjamentele si ornamentele Nici noi n-am avut si nu avem resursele: materiale, energetice, de spatiu, de indemanare, de talent etc sa organizam o petrecere asa superba ca a Anei sau a Arianei, dar asta nu inseamna ca o sa ma jenez cu pozele noastre:)) Noi de ex o s-o tinem la locul de joaca unde lucreaza huzband si vom comanda...pizza for everybody! Cu asta sigur nu dau gres nici la copii nici la adulti si se mananca mai comod In rest...tort, prajituri si apa, ca io sucuri cu E-uri nu ofer nici dusmanilor;))
Asa ca baga poze sa-l vedem pe Raru, nu te trage pe kur:P

Mergi la inceput