Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Pentru mine e perfect cum zici, Novus -2-3 ani pt Ian 4-5 ani pentru Mark, nepotelul. asa preturi mici ca-n catalogul asta n-am vazut in viata mea. E real Realul asta??? |
Sa stii ca au multe produse faine, inclusiv pt copii, dar nici eu nu ajung prea des , vineri am mers din intamplare cu colegii de birou la ceva cumparaturi si m-am oprit si la raionul de copii, catalogul inca nu a venit asa ca poate nu a aflat lumea inca de oferta si mai gasesc maine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ok Dodo, s-a notat, te anunt maine ce am gasit, 2 seturi pt fetite de 2-3 ani, da? cele cu Capsunica erau tare faine
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui novus Ok Dodo, s-a notat, te anunt maine ce am gasit, 2 seturi pt fetite de 2-3 ani, da? cele cu Capsunica erau tare faine |
pay cred ca e ok pt 2-3 ani caci huna are 12kg si 92cm...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Floric spune:
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Rares%203%20ani/
Poze de la petrecerea de 3 ani.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Floric http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Rares%203%20ani/ |
Floricule a fost distractie maxima si la voi
Eu te vad mai slaba deci cand imi sosesc firele...trebuie masuratori actualizate
all
PS: mama ta unde a lucrat? De cate ori o vad ...tot am senzatia ca am vazut-o in Demopan...deh in 250 de femei /tura...dar mi se pare tare cunoscuta.
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
citat din mesajul lui Floric http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Rares%203%20ani/ Poze de la petrecerea de 3 ani. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Oooo super petrecere ati avut , lume multa, mese pline si voie buna din belsug !!
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Floric http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Rares%203%20ani/ Poze de la petrecerea de 3 ani. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Super atmosfera!! Copii veseli, adulti bine-dispusi...thunderstruck!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Salutare,
Urez si eu La multi ani si viata frumoasa tuturor sarbatoritilor acestui weekend.
Vroiam sa ii spun lui Floric ca nu are de ce sa se simta nu stiu cum. Pana la urma nu suntem toate la fel. Stiu ca multe dintre fete nu sunt de acord cu maniera mea de flower power, mers mult cu masina, tinut copilul la cort, lasat prin balti, plecat cu el din tara la 3 saptamani. Asa ca Floric, fiecare dupa posibilitati si obiceiuri
Bianca2503 spune:
Hai ca am vazut si pozele; mare rockareala acolo la Floric, iar ariana o adevarata domnisoara!
Dodo-pui spune:
...din colectia "fiecare cate-un foc numai eu cu sapte-opt"
nu stiu exact ce si cum va fi de ziua Isabellei,...dar stiu exact ce as dori sa-i ofer lui Bogdi premiu de clasa 1 din partea noastra,(nu stiu ce va fi la scoala...si oricand ma pot trezi iar cu vreun S la vreo materie/obiect/ora care e programa si nici nu l-au facut-de ce zic asta n-au facut deloc sport semestru trecut...Bogdi e singurul care are S restul Fb).Asa sa revin la oile /visul meu...el fiind fan Harry Potter ......am vazut ca exista in limba romana editia completa a www.librarie.net/carti/171754/Pachet-special-Harry-Potter-volume-Colectia-completa-Harry-Potter-Rowling" target="_blank"> a favoritului
Daaa are un pret...dar daca asta o sa-l faca sa-i placa sa citeasca...zic ca se merita...Voi ce ziceti?
El nu ca-i fan..Are pelerina,bagheta,papusica Harry P. iar wk fara a juca o etapa din jocul cu Harry pe pc ...inseamna ca-i pedepsit sau ca nu-i wk