Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Floricule de ce zici ca a fost o petrecere altfel? Mie mi s-a parut o petrecere foarte frumoasa: copii fericiti si parintii lor langa ei... M-as baga si eu pe lista de invitati de la anul, daca ati fi mai aproape de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bebe nasol tare asta cu pagubele David este bine, chiar f bine. Este rasfatat de bunici toata ziua, se joaca cu Chiti, nu duce lipsa de atentie nici din partea mea si este fericit ca cine vine pe la noi in vizita ii aduce si lui cate-un cadou Eu zic ca este fericit. Mai vine si-i mai face cate-un 'gadi-gadi' lui asta micu si apoi isi vede de treaba (chiar acum in timp ce scriam a intrat sa-l dragaleasca)

Bianca pai abia astept vestea cea mare de la tine Eu te vad mama de 3 copii

Foarte faina tema, dar din pacate nu am nici eu poza de la zi de nastere. Sa vad daca gasesc de pe la alte evenimente. Dar astept cu nerabdare pozele voastre

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Oli mi te-am si imaginat dormind cu flacaii... of, abia astept si eu. Asa o "pofta" mi-ai facut. Si ma bucur ca esti relaxata si ca apuci sa te odihnesti. Vorba Biancai, echipe de handbal am face pe aici, pe la clubul nostru! Superbi si Leon, si David!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Monn stiu cum e! Dincolo de problema fizica cu imbolnaveala, te epuizeaza si pe tine sa-l vezi bolnav atat de mult timp, sa ii tot dai medicamente, siropuri asa de multe! Poate o solutie ar fi sa nu mai duci asa des la gradinita? Asa am hotarat noi. Pentru ca din septembrie (de cand l-am dus la gradi), pana la inceputul lui decembrie a fost bolnav aproape non stop... Ma saturasem, nu mai puteam.
Multa putere si rabdare! Si mai ales pupici Inginerului bolnavior!

Si la noi a fost unul dintre motivele importante pt care nu l-am dus la gradi. Ma saturasem, eram si eu epuizata de la atatea tratamente. De cand am intrerupt, din sept nu a racit decat ff usor, i-au curs putin mucisorii sau a tusit usor o zi doua, dar nici nu se compara cu ce-a fost. Mi-ar placea tare sa mearga la gradi, dar acum chiar este imposibil, ar aduce toti crocobaurii acasa. O sa reluam din toamna.

Mergi la inceput

Noi i-am luat sambata cadoul lui Calin, o trotineta de la Decathlon. Atat de draguta si atat de incantat e de ea, incat aseara "alerga" prin casa cu ea si tot zicea "e a ta!". Si eu ii tot ziceam ca se spune "e a mea!"...
L-am si tuns putin caci ii crescuse "pleata"... Evident ca a facut ca toata visele ca nu suporta sa ii puna cineva mana pe cap. Dar vroiam sa fie dichisit si aranjat pentru ziua lui. Am trecut si pe la C&A caci vazusem pe site-ul nemtesc colectia noua pentru baietei care e dementiala: culori faine (nu gri-urile sobolan de anul trecut) si mai ales, multe hainute cu Mickey... dar m-am desumflat pentru ca la noi nu a ajuns inca colectia noua...

Iar ieri am fost in parc cu el unde a ignorat toboganul si s-a dat cu tiroliana... Cred ca o sa-i cam placa sporturile extreme dupa ce inclinatii are. Ceea ce m-ar bucura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Monn stiu cum e! Dincolo de problema fizica cu imbolnaveala, te epuizeaza si pe tine sa-l vezi bolnav atat de mult timp, sa ii tot dai medicamente, siropuri asa de multe! Poate o solutie ar fi sa nu mai duci asa des la gradinita? Asa am hotarat noi. Pentru ca din septembrie (de cand l-am dus la gradi), pana la inceputul lui decembrie a fost bolnav aproape non stop... Ma saturasem, nu mai puteam.
Multa putere si rabdare! Si mai ales pupici Inginerului bolnavior!

Si la noi a fost unul dintre motivele importante pt care nu l-am dus la gradi. Ma saturasem, eram si eu epuizata de la atatea tratamente. De cand am intrerupt, din sept nu a racit decat ff usor, i-au curs putin mucisorii sau a tusit usor o zi doua, dar nici nu se compara cu ce-a fost. Mi-ar placea tare sa mearga la gradi, dar acum chiar este imposibil, ar aduce toti crocobaurii acasa. O sa reluam din toamna.

Asa si la noi, Oli. Calin nu a mai racit decat de vreo 2 ori, dar usor. Vreo 4-5 zile cu mucisori sau, cum e acum, putina tuse... Adica intr-un stil foarte normal pentru perioada asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Olga, sa stii ca si eu tot 3 copii mi-as dori. Nu stiu insa care e treaba cu 3 operatii. Eu am nascut prin cezariana prima data asa ca as fi oarecum obligata si la urmatoarea sarcina. (mi-e frica sa nasc normal dupa cezariana).

oare Victoria a lu Beckham cum o fi facut 4 copii? Normal sau cu taieturi...ce probleme am si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Olga, sa stii ca si eu tot 3 copii mi-as dori. Nu stiu insa care e treaba cu 3 operatii. Eu am nascut prin cezariana prima data asa ca as fi oarecum obligata si la urmatoarea sarcina. (mi-e frica sa nasc normal dupa cezariana).

oare Victoria a lu Beckham cum o fi facut 4 copii? Normal sau cu taieturi...ce probleme am si eu
dc vrei o sun

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Bianca sa stii ca eu i-am zis doctoritei ca vreau sa nasc natural (dupa cezariana) si nu a zis "nu". Adica nu e imposibil, dar ar trebui sa fie copilul cu greutate mica si eforturi fizice in timpul sarcinii ba. Avand in vedere ca tu esti foarte tanara, probabil ca uterul tau s-a refacut mult mai bine decat al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Bianca sa stii ca eu i-am zis doctoritei ca vreau sa nasc natural (dupa cezariana) si nu a zis "nu". Adica nu e imposibil, dar ar trebui sa fie copilul cu greutate mica si eforturi fizice in timpul sarcinii ba. Avand in vedere ca tu esti foarte tanara, probabil ca uterul tau s-a refacut mult mai bine decat al meu.

O fi el refacut, dar daca tot un copil de 3900 g o sa fac....

Mergi la inceput