Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Oli mi te-am si imaginat dormind cu flacaii... of, abia astept si eu. Asa o "pofta" mi-ai facut. Si ma bucur ca esti relaxata si ca apuci sa te odihnesti. Vorba Biancai, echipe de handbal am face pe aici, pe la clubul nostru! Superbi si Leon, si David!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Pai iti urez si tie succes, sa vii repede cu vestea cea mare

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Olga, sa stii ca si eu tot 3 copii mi-as dori. Nu stiu insa care e treaba cu 3 operatii. Eu am nascut prin cezariana prima data asa ca as fi oarecum obligata si la urmatoarea sarcina. (mi-e frica sa nasc normal dupa cezariana).

oare Victoria a lu Beckham cum o fi facut 4 copii? Normal sau cu taieturi...ce probleme am si eu

Cu taieturi. Eu zic ca merge si 3, cu pauze intre

Asta noapte am visat ca sunt gravida, da nu eram fericita deloc, doar socata Si nu intelegeam cum am ramas, ca doar n-am facut nimic...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Bianca sa stii ca eu i-am zis doctoritei ca vreau sa nasc natural (dupa cezariana) si nu a zis "nu". Adica nu e imposibil, dar ar trebui sa fie copilul cu greutate mica si eforturi fizice in timpul sarcinii ba. Avand in vedere ca tu esti foarte tanara, probabil ca uterul tau s-a refacut mult mai bine decat al meu.

O fi el refacut, dar daca tot un copil de 3900 g o sa fac....

Ba poate chiar mai mare, caci se zice ca al doilea iese mai mare si la mine asa a fost.

Mergi la inceput

Barbata-miu inca nu a inmatriculat copilul Astazi cica merge sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Pai nasol daca iese mai mare, in cazul meu. Calin a avut 4200 gr! Fratiorul lui (ca sigur iese tot baiat) cat o sa aiba atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna si de la noi!

Da, inca febricim, nu asa rau - undeva intre 38 so 39, deci e chiar floare la ureche!- si asteptam pediatra.

Culmea cu imbolnavitul asta e ca nu cand am fost la gradi am patit-o. De o luna n-am mai fost - initial de bronsita, dup-aia fiind ger si zapada n-am avut cu ce sa il duc, vreo 2 sapt ne-am delectat numai cu muci, ceea ce nu era motiv de tinut acasa, in mod normal. Din contra, de cand stam acasa am incurcat-o. Ma intreb daca nu ne-am procopsit cu ceva via mami, colega mea de birou are rubeola, oare i-oi fi adus-o io acasa?

Chestia e ca de maine chiar trebuie sa plec la munca si nu-s obisnuita sa il las bolnav. Adica febricios. Niciodata nu l-am lasat cu altcineva cand a avut febra, am fost mereu langa el. Si maine chiar va trebui sa plec. Singura persoana cu care as avea incredere sa il las e mama, iar ea e si ea la munca. Nush, om vedea, astept un verdict de la pediatra, desi si ea s-a mirat cum de iar facem figuri, nefiind dusi la gradi...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Nu mai zic ca sunt intr-o pasa... cand va aud vorbind de bb2 mi se pare ca io-s defecta, nu ma mai vad facandu-l in viitorul apropiat...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Barbata-miu inca nu a inmatriculat copilul Astazi cica merge sigur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu mai zic ca sunt intr-o pasa... cand va aud vorbind de bb2 mi se pare ca io-s defecta, nu ma mai vad facandu-l in viitorul apropiat...

CRISTIAN (7.03.2009)

Da, Monn, da' tu mai ai timp...

Mergi la inceput

...Si sa va mai las un fragment dintr-un articol:

Suntem copiii parintilor nostri, iar asta inseamna ca le vom repeta apucaturile, in momentele noastre de stres. Cel mai bine simti cine esti si de unde vii cand esti parinte, la randul tau. Exact obiceiurile pe care le-ai detestat cel mai mult la parintii tai, exact cuvintele care te-au chircit cel mai mult, iti vin la indemana cand esti la limita. Daca te poti controla si vrei sa fii un parinte mai bun, trebuie sa le tii pentru tine. Altfel, esti pe punctul sa fabrici un model parental si pentru nepotii tai.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput