Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 17

Bianca2503 spune:
Monn, dar avand in vedere ca ati avut si niste muci, ma gandesc ca exista riscul sa fi facut o otita si de asta sa aiba temperatura.
ROR voi ati facut? Adica ar avea cum sa faca rubeola?

Gina2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas ...Si sa va mai las un fragment dintr-un articol: Suntem copiii parintilor nostri, iar asta inseamna ca le vom repeta apucaturile, in momentele noastre de stres. Cel mai bine simti cine esti si de unde vii cand esti parinte, la randul tau. Exact obiceiurile pe care le-ai detestat cel mai mult la parintii tai, exact cuvintele care te-au chircit cel mai mult, iti vin la indemana cand esti la limita. Daca te poti controla si vrei sa fii un parinte mai bun, trebuie sa le tii pentru tine. Altfel, esti pe punctul sa fabrici un model parental si pentru nepotii tai. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Oh, da. Destul de adevarat in cazul meu. Dar pentru ca am crescut doar cu mama, am "apucaturile" ei doar... Regasesc reactii si cuvinte folosite de ea. Insa sunt si lucruri clare pe care le constientizez si nu le repet. Pe cele mai putin bune, vreau sa zic. De exemplu, eu am suferit toata copilaria mea de faptul ca mama era mai tot timpul "indisponibila" pentru toate prostiile pe care as fi vrut sa i le povestesc eu. Sau chiar daca avea rabdare cateodata sa ma asculte, o comitea prin faptul ca ma certa pentru ce ii povestea si apoi aveam tendinta de a ascunde diverse lucruri.
Asta nu as dori sa repet in ceea ce-l priveste pe Calin. As vrea sa imi tina Al de Sus rabdarea de a-l asculta oricand si pe orice tema doreste el. Si, mai important, sa stie ca imi poate povesti orice a facut si ca va fi "indrumat" spre bine si nu certat.
Eu cred foarte tare in ideea de familie in sensul in care familia te sprijina orice ai face si incearca sa iti arate drumul drept, indiferent cat gresesti. Daca nu gasesti acasa intelegere, sprijin si iubire neconditionata, atunci la cine?
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gina2008
Asta nu as dori sa repet in ceea ce-l priveste pe Calin. As vrea sa imi tina Al de Sus rabdarea de a-l asculta oricand si pe orice tema doreste el. Si, mai important, sa stie ca imi poate povesti orice a facut si ca va fi "indrumat" spre bine si nu certat. Eu cred foarte tare in ideea de familie in sensul in care familia te sprijina orice ai face si incearca sa iti arate drumul drept, indiferent cat gresesti. Daca nu gasesti acasa intelegere, sprijin si iubire neconditionata, atunci la cine? |
Perfect de acord cu tine Gina referitor la ceea ce ai spus cu diponibilitatea si incercarea de intelegere a copilului , nici eu nu avut parte de asa ceva in copilarie

Eu din punctul asta de vedere, am apreciat comportamentul parintilor unei prietene de ale mele care studenta fiind si-a gasit marea dragoste in persoana unui barbat cu vreo 20 de ani mai in varsta, nu au sarit sa-i faca morala, sa-i interzica anumite lucruri ba din contra l-au invitat de sarbatori la ei acasa, l-au primit in familie si au zis ca daca asta isi doreste fiica lor asa sa fie, timpul le-a rezolvat el pe toate dar mi-a placut tare mult atitudinea lor deschisa si intelegatoare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Olga, ce vise ai si tu !! sper ca a intrat Leon in legalitate de azi
Monnvas, sanatate multa si mai ales sa depistati cauza temperaturii !!

Anaan spune:
Salutare!
Din pacate, sambata e olimpiada, asa ca nu putem merge la ziua Alexandrei. Nici nu pot sa o dau cotita, fiindca vineri inspectoarea vine la sustinerea lucrarii pentru gradul I a unei colege de romana si e clar ca o sa ne inscrie personal pentru participarea la corectat.
Eu am fost azi la scoala; nu m-am simtit prea grozav, dar macar mi-am mai rezolvat din treburi, pe langa serviciul propriu-zis. Copiii mi-au aplaudat aparitia - la propriu- dar le-a mai scazut entuziasmul cand le-am comunicat notele la niste teste, note care nu au fost tocmai grozave
Pe Andrei l-am dus azi la gradinita, dupa aproape trei saptamani de stat acasa.
Monn, sanatate lui Ingi!

novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Din pacate, sambata e olimpiada, asa ca nu putem merge la ziua Alexandrei ![]() |

Va asteptam atunci oricand sunteti disponibili,poate wkd urmator, facem inca o mini-petrecere

Monnvas spune:
nu acuza durere de urechi, de obicei zicea la otite ca-l doare acolo.
nush ce pana mea e, pe bune ca as prefera un antibiotic care sa rada tot si sa terminam povestea...
da, avem ror, dar stii ca asta nu te protejeaza chiar 100%...
citat din mesajul lui Bianca2503 Monn, dar avand in vedere ca ati avut si niste muci, ma gandesc ca exista riscul sa fi facut o otita si de asta sa aiba temperatura. ROR voi ati facut? Adica ar avea cum sa faca rubeola? |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

inapreda spune:
Din ciclul "vise, taica, vise!": mi-ar placea ca aniversarile fiecarui ghiocel sa fie...toti ghioceii impreuna! Si noi pe linga ei, of course!

inapreda spune:
Pisik, stii la ce ma gindesc eu cind ma mai dezamageste "una, alta" la club? Ca in viata, atit de putine lucruri ne sint date "by default", incit ar fi pacat mare sa renuntam...fara lupta la ce am construit deja!

inapreda spune:
Aniversarea lui Ian: eu nu o privesc ca pe o data in calendar; sarbatoresc ziua -cu sufletul, cu mintea, dincolo de baloane si coifuri si tot ce se intimpla in exterior- nu pentru ca trebuie, pentru ca asa-i datina, ci pentru ca simt ca vreau, la nivel micro- (daca tot am ratat examenul ) sa mut muntii din loc. Pe linga ziua copilului, ziua lui de nastere e ziua mamei. Pentru mine, atunci simt ca e ziua mamei, nu 8 Martie. Si, de cind il am pe Ian, stiu cum ma iubea mama
Pe ultima felicitare pe care i-am scris-o de ziua ei, asta i-am si spus: am stiut intotdeauna cum te iubesc eu -si credeam ca e infinitul! De cind il am pe Ian, stiu cum ma iubesti tu si-mi pare rau ca te-am suparat atit...