Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Olga sper ca ati avut o noapte linistita si fara colici
si
pt prima saptamana lui Leon !! sa fiti sanatosi 

Monnvas, cum e Injineru' ? sper ca nu ati mai facut temperatura 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Novus, cum stai cu "pregateala" pentru ziua Adei? Ce i-ati luat, pina la urma? Ada stie ca e ziua ei? Intreb pentru ca Ian habar nu are ce e aia ![]()
Anaan, eu nu-mi pot face tema: nu am astfel de poze din copilarie dar le astept cu interes pe ale voastre 
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Rares%203%20ani/ Poze de la petrecerea de 3 ani. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
oooooce de torturi!
sa va traiasca sa fie mare si gagicar
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Novus, cum stai cu "pregateala" pentru ziua Adei? Ce i-ati luat, pina la urma? Ada stie ca e ziua ei? Intreb pentru ca Ian habar nu are ce e aia |
Daaa ea stie cum sa nu, chiar ieri am intrebat-o si mi-a raspuns ca peste 1 saptamana e ziua ei si mergem la locul de joaca unde vin toti prietenii ei sa-i cante la multi ani !!
Vreau sa spun ca si de anul trecut ea isi aminteste ff bine cum am petrecut, cine a fost, ce cadouri a primit
Noi ii comandam azi bucatarioara, ne-a sosit si laptopul dar sincer nu stiu daca o sa se descurce si o sa-i placa, mi se pare ca e pt copii putin mai mari sau poate o subestimez eu
O sa ii mai luam si pestele dorit, vineri probabil cand o sa imi iau liber ca sa finalizez detaliile
Ca si organizare nu o sa fie ceva spectaculos : mergem sambata de la 11 la locul de joaca unde vor fi vreo 12 copii, o sa pregatesc eu gustarele, tort imi face cumnata mea , seara se strange gasca la noi acasa iar duminica o sarbatorim in familie cu bunicile si fratele meu cu gasca asta daca le trece raceala :((
Asa ca nu am nu stiu ce pregateli de facut, eu deja sunt emotionata si entuziasmata si cred ca si Adei de la mine i se trage

Azi cand merg la Real vreau sa vad si ce gasesc sa iau pt copii surpriza, cred ca o solutie de baloane si ceva dulce langa , am intrebat-o si pe Ada si i s-a parut o idee ff buna
bebe_shtrumf spune:
Monnvas si Anaan
sanatate multa, sa treaca crocobaurii repede!
si sa se amane olimpiadele
!
Pisik 
activeaza-te
si-ncanta-ne cu magia florilor si ce traznai mai zice Ana.
Olga
si cat mai multe saptamani la Leoncito! David ce mai zice?
Novus tu ce planuri ai? ah si ca vb de surprize de suvenir pt copii la petrecere, la noi cam fiecare copil a plekat cu ceva, neintentionat
: ba o d-aia de suflat , ba o coronita cu printese, ba o insigna cu printese...mi-a plakut mult ca si-au ales dupa preferinte
.
Iar mama lu' copil , adica eu , am primit o zambila roz de la maman
parca mi-a imparfumat toata casa.
asta asa ca tot vb de primavara.
cu masina cika am spart si radiatorul, sau s-a fisurat ceva pe acolo, curgea apa, si eram la un pas sa sara si airbag-urile
...asteptam evaluarea mesterului , sa vedem cat ne incaseaza

Copilarie: parca am mai zis, primeam manusi si fulare..
.petrecere cam rar, insa da faceam asa cum se putea, si eu cu verisoara-mea mereu ne incaieram, asta era traditie![]()
acum suntem ca surorile.
poza am una ca am primti o suzeta pe la 14 ani
, si cred ca eram tunsa si ciupercuta, ar treb s-o scanez![]()
desi am facut 3 capuccino acum sunt la cafea...asa rapid.![]()
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Monn multa sanatate injinerului, sa treceti repede peste aceasta perioada 
Chato multu de oferta, esti tare draguta, dar pentru mine ziua mea nu mi se pare asa importanta, in comparatie cu zilele celor dragi
Kea astept si eu cu nerabdare poze cu keutii 
Floric la anul pune-ma pe lista de invitati ![]()

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, caci eu citesc, dar cam uit, daca nu raspund imediat.
Bebicul meu st la mine pe burtica si imi tot zambeste. Mor de dragul lui
La David imi doream mereu sa creasca mare mai repede, acum ma bucur mai mult de bebelusie caci am vazut cat de repede cresc si apoi ti-e dor de bebe mic.
Raportam din nou o noapte super, copil mic care a dormit f bine, copil mare care a fost adormit si doarme cu taica-su si mamica odihnita 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
39+
Bianca2503 spune:
Neata,
Cand citesc ce scrie Olga, imi vine sa mai fac o echipa de handbal, nu inca un copil.
Si eu ma inscriu in trendul fostilor copii care nu au beneficiat de petreceri de ziua de nastere. Imi aduc aminte foarte bine petrecerile prietenelor mele. Eu nu am poze cu tortul, cu suflatul in lumanare...cu nimic:(.
Tin sa marchez evenimentul pentru Vladimir, insa nici nu vreau sa ma dau peste cap foarte tare.
novus spune:
No, azi o pun pe mama sa caute ceva pozele de-ale mele cu tortul ca din acelea stiu sigur ca aveam in fiecare an , tatal meu era pasionat de fotografie asa ca de poze nu ducem lipsa ![]()
Gina2008 spune:
Buna dimineata si o saptamana exceptionala, dar mai ales cu sanatate! 
LA MULTI ANI fetitelor sarbatorite Ariana, Timeea, Maria, Maria Casia si ghiocelului Mario Andrei! Sa va fie viata frumoasa!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Monn stiu cum e! Dincolo de problema fizica cu imbolnaveala, te epuizeaza si pe tine sa-l vezi bolnav atat de mult timp, sa ii tot dai medicamente, siropuri asa de multe! Poate o solutie ar fi sa nu mai duci asa des la gradinita? Asa am hotarat noi. Pentru ca din septembrie (de cand l-am dus la gradi), pana la inceputul lui decembrie a fost bolnav aproape non stop... Ma saturasem, nu mai puteam.
Multa putere si rabdare! Si mai ales pupici Inginerului bolnavior! 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui