Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 13

Anaan spune:
Kea, ma bucur ca s-au mai limpezit apele. Tare-as vrea si eu sa vad o poza cu Keutii, poate te induri si pui una pe mailul comun.

Kea spune:
Simply, am pe undeva puse vreo 5 poze, tot am zis ca pun mai multe si vi le arat, dar cred ca-l insarcinez pe barbatu-meu cu asta, ca eu nu reusesc si pace. Chiar ar trebui sa mai
Acum e tarziu, dar vreau sa-ti cer parerea legat de colorarea a doi pereti din sufragerie. Pot?

simplyana_m spune:
Kea, sigur ca poti!
Si asteptam cu nerabdare Keul cu sarcina la termen!
http://www.lucamic.blogspot.com/

Pisik06 spune:
SIMPLY, iti multumesc, numai echilibrata nu ma simt, asa ca imi prinde tare bine sa stiu ca totusi lumea ma vede asa
. Eu de regula nu fac lucrurile fortat. Imi este foarte greu sa fiu din nou naturala pe forum. Nu stiu, ma simt ca atunci cand eram spionata (sigur, circumstantele sunt total diferite=, simt iarasi ca parca nu exista Mos Craciun
KEA, ma bucur mult ca ati revenit la o viata mai linistita.
ANAAN, eu iti doresc sa se aseze lucrurile in asa fel incat sa ajungeti la ziua Adei. Miros eu o petrecere pe cinste
Noapte buna!
Mami de minune mica

simplyana_m spune:
Pup si eu lumea, noapte buna! Mai ales bolnaviorilor!
http://www.lucamic.blogspot.com/

inapreda spune:
Chato, multu' de cafea
Kea, ma bucur tare ca v-ati linistit si sper sa nu mai bage nimeni "rica" intre voi. Imi place mult cum dormiti
Sanatate tuturor

novus spune:
Neata !!!
Multumim de cafea !!
Monnvas sper sa va reveniti cat de repede si sa sarbatoriti ziua Injinerului cu zambetul pe buze si sanatosi tun
Anaan,sper din suflet sa nu fie olimpiada sambata si sa puteti veni la ziua Adei
La capitolul aniversari din copilarie,eu sunt exact pe dos decat acum, adica fac echipa cu Olga, Pisik pt ca nu imi amintesc decat de petrecerea de la 14 ani cand am chemat copii la mine, in rest ne tineau zilele in fiecare an , era motiv de petrecere (mare) dar cu adulti in principal, noi eram motivul intalnelii doar
Asa ca si din acest motiv incerc sa-i fac ziua Adei fix cum si-o doreste adica cu multi copii
Kea, ma bucur ca a revenit armonia in familia voastra
Pisik sper sa-ti regasesti locul aici cat de curand pt ca ar fi pacat sa te pierdem
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Mai tre' sa spal vasele si iar ma gindesc la aia de-am pierdut-o ![]() ![]() ![]() ![]() So: ori comand Aristonul in chestiune, ori comand de pe net (cele mai multe nu sint pe stoc si tre' sa astept iar asteptatul nu e punctul meu forte cind mi se pune pata pe ceva) Sau pun altfel intrebarea: ce firma de masina de spalat stiti voi ca e buna? ![]() ![]() |
Inapreda, parerea mea e sa comanzi W de pe net si stai linistita pt ca e o marca buna, de Ariston nu am auzit decat de centrale termice marca asta si nu erau chiar cele mai grozave de pe piata

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)