Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***
Raspunsuri - Pagina 12
Floric spune:
Ha, ha, ha...M=ati facut sa rad. Simply, nasul rosu sa zicem ca il aveam toti de la caldura din casa, da? nu de la gradele din pahare. Caci l aun moment dat si copii bagau degetele de control tot in paharele noastre.
Monn, dar chiar o tragi de ceva vreme cu Ingineru. Sanatate si sa ii dai de cap cat mai repede.
Oli, daca tot ati facut o saptamana, ocazie cu care iti spunem multe inainte cu liniste si crestere frumoasa, te rog sa iti schimbi si semnatura. Am vrut sa iti propun asta de imediat dupa nastere dar am zis sa nu fiu deplasata.
No, daca e vorba ca tanjesti dupa petreceri d-astea neaose pai, te invit la mine caci la mine in familie numai asa se petrece si in general 3 zile. FAcem ce facem si tot 3 zile o facem. Ei, sunt convinsa ca si voi faceti petreceri frumoase si ai dovedit-o de fiecare data prin imaginile surprinse.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
simplyana_m spune:
Oli, pupici pe burtica lui Leon, si la muuuuulte saptamani!

Tu ai merita cate 3 petreceri de ziua ta, nu una! Mai sunteti si profesionisti in de-astea! Croitirul n-are haina, si cizmarul, pantofi, nu?![]()

http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Ana, pt tema propusa nu stiu daca am vreo poza disponibila. Caci desi am petrecut de ziua meda nu eram atat de dotati cu pozar. DAr sa caut prin arhiva familiei poate totusi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
chatonel spune:
ce animatie pe-aici! ![]()
Monn multa sanatate injinerului 

Olguta, nu vrei sa te sarbatorim la Sibiu? Ori la Barcelona? Nu conteaza ca ziua ta nu e atunci, ne putem face ca e ![]()
Anaan, eu cred ca fiecare prilej de bucurie merita sa fie sarbatorit, dar nu cu "date pe calendar, adica sa nu fie obligatii.
Kea spune:
Monn pup tot familionul, nici n-am stiut ca aveti asa probleme de sanatate
Imi par tare rau!!!
Pozele de la petrecerea Anei le-am ratat, cele ale strumphitei, nu le pot vedea. Musai e sa am cont pe FB? A, dar am vazut petrecerea lui Raresel-cel mai frumusel
La noi apele s-au mai linistit, nu stiu daca definitiv, sau facem doar o pauza cat sa ne incarcam bateriile.
Olga, sper si de acum incolo tot asa de usor sa-ti fie! 
Si bebele meu doarme toata noaptea foarte linistit, se foieste, suge putin si doarme mai departe. Problema la noi e ca ziua doarme iepureste, se trezeste la cel mai mic zgomot, nu stiu, sper pe masura ce creste sa nu mai fie asa sensibil. Daca ne-ati vedea cum dormim!!! Ca noi dormim toata echipa impreuna. Initial am incercat sa dormim separat, eu cu bebe si sotul cu Keutu. Primele 3_4 ore er ok, dar apoi se trezea Keutu si incepea sa planga dupa mine, asa ca eu si sotul faceam schimb dde paturi si de copii. Nu trecea o ora si Keutu se autosesiza ca nu-i taica-sau la locul lui, asa ca incepea sa planga dpa taica-sau. Iar miscari de trupe. Abia adormeam ca iar er am chemata in dormitor.
Dupa 2 nopti din astea am hotarat sa reintregim familia. Acum dormim, tot datorita Keutului, unul intr-o directie si 3 perpendicular pe el.
Simply, acum ca "s-a stricat frigiderul" cum va descurcati?
Pisik06 spune:
Seara buna!
INA, NOVUS, multumesc pt chemarea la apel
[flo. Din pacate, forumul pt mine nu va mai fi niciodata ceea ce a fost
, dar chiar nu mai vreau sa readuc subiectul in discutie.
FLORIC, f frumoasa petrecerea. Si chiar nu cred ca e vorba de concurs aici. Fiecare face cum crede, cum poate, important e sa se simta copilul bine. Eu la capitolul zilei de nastere sunt din aceeasi tabara cu OLGA. Eu nu imi amintesc vreo zi de a mea sarbatorita cu copii, cu torturi, prajituri si toate cele. Nu stiu, poate nu imi amintesc eu, o sa o intreb pe mama, desi totusi nu cred ca am fost sarbatorita cu copii. Si de aceea imi doresc ca Ana sa aiba parte de amintirile pe care eu nu le am. Si pur si simplu asa simt eu sa ii sarbatoresc ziua. Chit ca acum pana la salariu nu am bani nici de paine
, consider ca a meritat. Si as mai face la fel de o mie de ori![]()
BEBE, tare frumoasa si petrecerea voastra. Si Ana are asa o rochita![]()
OLGA, imi pare tare rau ca Leon are colici. Va tin pumnii sa aveti totusi nopti linistite. Si abia asteptam sa ne vedem, sa il pupacesc pe Leon
MONN, offfff, te inteleg perfect. Noi de o luna suntem varza toti, pe rand. Intai a fost Ana (care inca mai are o tuse magareasca, chiar si dupa 4 saptamani), apoi Buni care si acum e destul de lovita, apoi Pisi care tuseste de isi da duhul de o saptamana, nu se mai suporta bietul, nu doarme cu mine ca nu pot dormi de tusea lui si nici nu poate sta la orizontala, doarme in fund pe canapea. De miercuri sunt eu, am stat acasa joi si vineri, de vineri e si mama. Toata lumea pe anitbiotic (mai putin Ana), asa ca te inteleg perfect. Si pe ANAAN. Pupici multi, sa va faceti bine
Mami de minune mica
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Simply, acum ca "s-a stricat frigiderul" cum va descurcati? Keutu cheliutu |
Pai cred ca o sa ni se faca ochii mici, ca mancam precum chinezii, pregatit pe loc, direct de pe foc
Ma bucur ca s-au mai linistit apele, si m-am induiosat toata la imaginea inghesuielii voastre de noapte in 4

, dar tot suspin un pic ca nu ni l-ai aratat niciodata pe Keutu2! Si nici pe 1 nu l-am admirat de o vesnicie!
Anaan spune:
Pisik, sa va faceti bine cu totii cat mai repede!
Eu maine merg la serviciu, desi doctorita ar mai fi vrut sa-mi dea concediu medical. Sper ca nu fac o prostie si ma apuca iar mai tare viroza, dar am prea multe de rezolvat la scoala si raman cu toate in urma. Maine aflu daca olimpiada judeteana e sambata; daca e asa, nu putem merge la ziua Alexandrei
.
simplyana_m spune:
Pisik, eu mereu te-am vazut foarte echilibrata, in ciuda (sau datorita) framantarii tale interioare permanente! Ca un acrobat pe sarma, ce-si balanseaza prajina (sau ce e aia
), ca sa ramana nemiscat. Si daca nu te mai simti bine aici, pierderea e a noastra
. Tu mereu ai flori in suflet! Sper numai sa revii candva la sentimente mai bune, si sa ni le arati si noua din cand in cand!

Multa sanatate!