Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***404***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Monn, te inteleg. Urata situatie, tocmai cand credeai ca e in regula si te pregateai sa-l duci la gradinita.

Floric, sa n-ai regrete! Important este ca s-a simtit copilul bine (iar asta este evident chiar si uitandu-ma doar la poze) si ca voi ati petrecut fain alaturi de prieteni, restul sunt detalii nesemnificative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Of, Monica!
Nici nu stiu ce sa spun; imi pare rau ca nu am ce sa fac sa ameliorez, cumva, situatia. Si eu zic ca un pediatru bun ar fi solutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai am un pediatru bun. L-om vedea si pe dansul. Doar ca m-am saturaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttt!!!!!!!!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Acum cum este? Mai are febra?

Ati dat careva copiilor Liv 52? Lui Andrei i l-a prescris pediatra, dupa tratamentul cu antibiotice si vad ca are o pofta de mancare de zmeu dupa siropul asta. A ajuns si el la 15 kg, azi l-am cantarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Monn, multa sanatate Injinerului si multa putere tie!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Acum cum este? Mai are febra?

Ati dat careva copiilor Liv 52? Lui Andrei i l-a prescris pediatra, dupa tratamentul cu antibiotice si vad ca are o pofta de mancare de zmeu dupa siropul asta. A ajuns si el la 15 kg, azi l-am cantarit.

Da, Ian a luat -dupa tratamentul de deparazitare- dar, din pacate, la noi n-a avut acest efect.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pai am un pediatru bun. L-om vedea si pe dansul. Doar ca m-am saturaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttt!!!!!!!!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Putere si resurse iti doresc. Si multa sanatate lui Cristi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

Floric sa stii ca chiar ati avut o petrecere frumoasa. Este genul de petrecere pe care mi-o doream eu cand eram mica, cu copii, familie si mancare multa Dar din pacate nu am avut niciodata parte. Trebuie sa va marturisesc ca anul acesta a fost pt prima oara in viata mea cand mi-am tinut ziua (acasa, dar nu mare fast). Nu-mi aduc aminte de nici o zi de nastere din copilarie si nu ma nici o poza de la ziua mea. Si asta nu ca nu ne-am fi permis deloc, doar ca asa s-a nimerit in fiecare an de nu a fost posibil, ba mama plecata sau alte chestii. Sora mea mai mica in schimb a avut parte de petreceri cam in fiecare an. Nu pot sa zic ca am ramas cu mari sechele, doar ca tin foarte mult la serbarea zilei lui David (acum si alui Leon). Vreau sa ramana cu amintiri frumoase.

Eu sunt ff trista, caci in seara asta am avut primii colicei. Nu a plans f mult, dar nu am mai patit asa pana acum. Plangea doar de foame sau cand il schimbam si se linistea instantaneu. Acum insa dadea din picioruse, facea bicicleta si plangea tare Of sper sa nu avem evenimente de genul acesta prea dese.

Astazi am facut 1 saptamana

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Floric, noi aici vrem sa vedem poze cu moace, nu cu spectacol! Si are Raru o moaca! Si toata lumea-i cu nasul rosu!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Olga, sper sa avetio o nopte linistita, fara colici!

Mie mi-au facut ai mei intotdeauna ziua, cu multi invitati-copii (eram cel putin vreo douazeci mereu) si amintirile acelor aniversari sunt unele dintre cele mai frumoase din viata mea (si nu doar pentru mine, ci si pentru copiii care le frecventau; mereu, cand ne intalnim, povestim despre "zilele mele"). Spunea Chato saptamana asta ca poate nu intotdeauna copiii nostri o sa aiba pe cineva sa-i sarbatoreasca; pentru mine asta este motivul sa-l sarbatorim pe Andrei cat putem, fiindca va ramane cu niste amintiri frumoase, care ii vor aduce un zambet pe buze si mai tarziu.

Propun o tema: hai sa punem saptamana asta cate o poza de la o aniversare/petrecere in familie de cand eram noi mici.

Mergi la inceput