Tuse copilas
Baietelul meu de 4 ani a inceput sa tuseasca acum 15 minute sec si foarte des asa incat nu mai poate dormi?
Ce as putea sa-i dau ca sa-i mai calmeze tusea sa se poata odihni?
I-am dat vitamina C, dar nu a functionat.
Se aud si niste mucisori ca un fornait, dar pare ca tusea este seaca totusi.
Am in casa: Humex si expectorant si tuse seaca, Acc praf pliculete, eurespal si cam atat.
Sau dac stiti alte solutii... Ajutor!
Multumesc.
Raspunsuri
paisacodruta spune:
Buna,
Fetitei mele i-a mers fff bine cu PROSPAN.
Am incercat si noi multe :humex, acc, bronhexim,eurespal.
emanouela spune:
aerosoli. faptul ca horcaie spune ca are niste secretii care nu a reusit sa le expectoreze, eu as merge pe ceva natural...tus end dar e naspa la gust sau de la Fiterman sirop cu propolis si echinacea-expectorant. sanatate
eumada spune:
Eurespalul e cam dubios....daca tusea e uscata,dai sirop pentru tuse uscata,o sa-l ajute sa se linisteasca si sa inceapa sa expectoreze.
Dar maine la doctor neaparat..sa nu fie deja atinsi plamani...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
annya74 spune:
Va multumesc frumos pentru sfaturi.
Ce e dubios, e ca, astazi duminica pe zi nu a mai tusit deloc. Nu mai inteleg nimic. Mi s-a parut ca are putin gatul rosu.
I-am dat acc praf 1 pliculet si eurespal si erdomed cum ne-a recomandat medicul cu alta ocazie. Pana in prezent nu a mai tusit.
O saptamana usoara tuturora!
Sanatate multa!
lorellay spune:
si eu as vrea o solutie pentru calmarea tusei noaptea, cand nu pot are efect nimic. La cel mare am scapat de asta, dar la Diana inca nu.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
dana vio spune:
Ptr tuse de-asta urata, in criza, noua ne-au recomandat doi doctori 1 pastila de Prednison, se pare ca este pentru copii. Eu nu i-am dat ca mi-a fost frica, i-am dat sirop de ridiche neagra si i-a trecut.
Alexandra Maria
14.12.2007
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
|
Ketof -SEARA
Miere
SOACRA MARE
ali spune:
Si noi primim de obicei Ketof impreuna cu expectorantul.
Dar expectorantul se da pana la ora 18 seara, maxim ora 19, si inainte de culcare se da ketof.
geta_florina spune:
Buna
cand Alex al meu era racit si mai facea crize de tuse noaptea, i-am dat miere amestecata cu scortisoara pudra. in general, dupa cateva lingurite se linistea si reusea sa adoarma.
ziua ii faceam ceai de ceapa si i-l dadeam caldut, cu miere.
a mai avut efect si siropul expectorant cu propolis de la fitterman. se gaseste in magazinele gen plafar.
sanatate.