HAI puiutza, dari!!!!(70)
Raspunsuri - Pagina 9
ursulet33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaGoji [si nu ii ramane mai deloc laptic in stomac. Ursulet -vezi ca sunt tipuri de anestezic admis in alaptare. Intreaba dr. Si chiar daca nu are dr tau astfel de anestezic, eu stiu ca poti alapta dupa 6 ore cu condita ca inainte de asta sa mulgi si sa arunci laptele. uite ce scrie www.kellymom.com/health/illness/dentalwork.html" target="_blank">aici despre anestezia dentara si alaptare. ] |
multumesc Cristina! am facut deja anestezia, au trebuit sa scoata dintele din pacate...ma simt parca m-a lovit trenul :(
am muls inainte, asa ca mai am sa-i dau o masa, si ma gandesc ca totusi varianta cea mai sigura este sa nu-i dau 24 de ore, a insistat doctorita pe tema asta. Spunea ca are si ea 2 fetite, asa ca ma gandesc ca o stii ce vorbeste..
ALTESA spune:
Cristina mi-a scazut febra cu paracetamol.
Acum mai avem un hop cu vaccinul de 2 luni de care mie groaza sper sa nu aive nimic dupa el iaura,alice voi l-ati facut? cum au suportat bebeii?
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu rafael ,ziua nu doarme deloc e super agitat abia l-am pacalit 20 de minute sa doarma azi iar acum am dat drumul la aspirator sa manance si a adormit sa vedem cat dureaza.
Somnic ii este ca se freaca la ochisori si casca dar cu greu reuseste sa adoarma si oricum nu dureaza mult,sa nu mai spun ca de cand de la 3 saptamani doarme numai pe burta pe spate nu e chip.o fi in regula ca un copil asa mic sa nu doarma mai deloc?
biancabia spune:
FELICITARI FETELOR!! OLGA, ALEXA, MIHAELA!!MULTA SANATATE!
VAI MIHA, BINE CA SUNTETI BINE AMANDOUA, NU AM REUSIT SA CITESC SA VAD DACA AI REVENIT CU VESTI, AM VAZUT DOAR MESAJUL CARE ANUNTA NASTREA PRINTESEI
SPER SA REUSESC SA TIN DIN NOU PASUL CU VOI
LA MULTI ANI MY LADY
MULTA SANATATE SI VIATA LUNGA IN CARE SA TE BUCURI DIN PLIN DE MINUNILE TALE
suzieq spune:
La mult ani, Lady!
Altesa, aceeasi problema o am si eu de cateva zile, nu doarme ziua. La inceput ziceam ca plange ca are colici, i-am dat si colief si tot degeaba. E atat de obosit incat nu mai poate adormi, daca adoarme la san cand ma ridic de langa el se trezeste, daca il adorm in brate cand il pun jos se trezeste, iesim afara doarme, cand intram in casa se trezeste. Sper sa nu faca si noaptea asa ca innebunesc.
Dari,
ALTESA spune:
noaptea vad ca totusi doarme ca ii fac si masaj seara si cu baita il mai binedispun si oricum doarme pe burta ca altfel nu ar dormi nici noaptea eu zic ca tot de la colici este cum ii pun aspiratorul sau uscatorul se linisteste imediat si ma mai ajuta ceaiul alinan baby dar nu prea imi convine sa-i dau ca isi ia ce-i trebuie din san.
ALTESA spune:
suziq asa or fi copii de mutante mai energici.
Danezza tu aveai un coctail de ceaiuri poti sa mai spui odata ce era si daca il ajuta daca tot ii dau ceai din cand in cand barem sa-i dau ceva mai bun.
CristinaGoji spune:
Eu am renuntat sa-l mai pun jos dupa ce adoarme. Cum il iau jos de pe mine, cum se trezeste si tot mie mi-i greu dupa aia, ca-i marait, supraobosit si adoarme mai greu. Seara si plimbat in brate doarme putin.
ALTESA spune:
cristina dar noaptea iti doarme?
mie mi-a adus nasa calma baby ca asa ii dadea ea lui matei al ei si zice ea ca dormea mai bine i-am dat si eu azi dar nimic .
Am vazut ca mai exista somn usor pentru bebei pe farmacia aldedrasi parca m-ar tenta dar prea il indop cu de toate.
Apropo de farmacia aldedra fetele care dati colief bebeilor vedeti ca pe aldedra.ro e 57 de lei si daca mai cumparati si altceva lotiuni de corp ,sau bepanten ca si ala e mai ieftin sau cu ce ii mai spalati voi luate la gramada se merita ca mai e si transportul 14 lei la comanda pana in 200 de lei .,daca luati decat colief nu se merita.
cristina poti sa-mi arati si mie exact modelul de marsupiu pe care ti lai luat tu?
iaura21 spune:
Alice ,la multi ani si puiului tau
Altesa, nu am facut inca vacc. ,doar pe 15(ale fiecarei luni) se face la noi ,si mie mi-e putin teama sa nu faca febra ,macar mi-a venit un pic inima la loc cand am aflat ca vacc. antipolio este cel injectabil ,aveam o retinere la cel picaturi ca cica ala e din virusi vii atenuati, care poate da poliomielita doamne fereste de asa ceva.
Anda da ce bine papa Toma ,120 waaw,noi tot atata mancam ,plus san ,dar nu mai o cantaresc ,deci cat suge apoi formula.