HAI puiutza, dari!!!!(70)
Raspunsuri - Pagina 8
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c zanici help..fetitei mele ii bolboroseste burtica de numa cand mananca , si face niste scaune tare urat mirositoare (nu mereu) si mult (nici asta nu mereu) ..eu stiam ca la bb cacuta in primele luni miroase "frumos" , la noi schimba aerul in camera ..a mai patit cineva asa ceva si inca o cestie ..fetele cu ceza la cata vreme ati facut baie in cada ,ca io is satula de dusuri Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
scaunul miroase urat si din cauza ca manaci ceva ce fermenteaza sau pur si simplu asa miroase ,noi nu am avut inca scaune care sa miroase 'frumos' ...sotul tot zice ca a mancat porumb, fata, de miroase asa
iar baie in cada am facut dupa vreo saptamana de cand am venit acasa ,nu stiam ca nu e voie ,n-am patit nimik...
multumim de urari si spun si eu la multi ani LADY
CristinaGoji spune:
Ileana - eu nu am raspunsuri acum, pentru bebelusii cu formula este varianta anti-reflux, cu lapte de o consistenta mai groasa. Pentru bebelusii alaptati, doar pozitia verticala ii ajuta sau macar putin ridicati si sa astepti sa treaca pe cand incepi sa le introduci solidele. De obicei daca scad in greutate sau nu iau bine in greutate, diversificarea incepe mai repede la bebelusii cu reflux (asta e cauza cea mai probabila in caz de regurgitari frecvente - reflux gastro-esofagian) - cam pe la 4-5 luni. Vladut imi regurgita dupa fiecare masa, nu mult, il tineam mult in pozitie verticala, dar el lua bine in greutate si nu i-am dat formula anti-reflux. Cred ca se da atunci cand bebe vomita in jet la fiecare masa si nu ii ramane mai deloc laptic in stomac.
Ursulet -vezi ca sunt tipuri de anestezic admis in alaptare. Intreaba dr. Si chiar daca nu are dr tau astfel de anestezic, eu stiu ca poti alapta dupa 6 ore cu condita ca inainte de asta sa mulgi si sa arunci laptele. uite ce scrie www.kellymom.com/health/illness/dentalwork.html" target="_blank">aici despre anestezia dentara si alaptare.
bulinuta27 spune:
carina si la noi a cazut tarziu rau buricul...ma gandeam ca nu-i mai cade sa ii facem si noi baie normal
aly k eu nu il tin cu caciulita in casa si avem undeva 22-23 grade
i-am scris puiutei un sms si mi-a raspuns ca au internat-o dar nu stie nimic inca, doar i-a zis dr sa nu manace maine dimineata nimic...asa ca eu scot majorete pentru ea si pentru dari
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
My_Lady0091 spune:
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Puiutza
Dari
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
catiushor spune:
Anda daca iti faceai nastere "lotus" ca aici umblai o luna cu placenta dupa tine. oricum super curajoasa mamica.
beatrix spune:
Salutare!
Felicitari Mihaela! Bun venit Iris, sa cresti mare sanatoasa si voiasa! Slava Domnului ca sunteti bine amandoua! Miha, recuperare rapida si te asteptem sa ne scrii cum numai tu stii primele zile cu minunea mica!
La multi ani Lady! sa fi sanatoasa, fericita, numai biucurii si impliniri pe toate planurile iti doresc!
Felicitari Radu Stefan, Flavia, Stefan Ioan si fetita de Toniro! Sa cresteti mari sanatosi!
Multumim de urari!
Am fost si noi la controlul de la ochi si totul este bine multumesc lui dumnezeu ca mare stres am cu asta! sper sa fie bine si la urmatoarele! A fost un pic greu pana a reusit sa-i puna pictaurile si apoi s-ai tina de pleope sa vada, dar suntem bine!
Cu regurgitatul cred ca noi suntem campioni, aproape la fiecare masa si uneori si tot laptele, dar mergem inainte. Lui Sven mi-a dat s-ai dau din spital de 4 ori pe zi cate 2 ml de motilium pediatric cu 10 minute inainte de masa si unoeri cand nu ajunge laptele de la mine mai completez cu o masura de lapte praf, unul mai special ca costa o gramada si nici nu se da fara reteta, dar nu prea vad imbunatatiri! Mergem inainte, ne facem noi mari! Alte sfaturi in afara de ce a spus Cristina nu prea sunt!
Si noua ne bolboroseste burta, am gasit si aici Infacol, uneori parca merge uneori nu. Daca ii dau la fiecare masa e mai bine, cum am sarit o masa, cum nu mai are efect! I-am dat ieri si azi noapte si am resuit sa dormim 3 ore fara scanceli!
Nu mai stiu cine zicea si la noi s-a marit timpul de stat trezi, cate 2-3 ore!
Anca , doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
Merg sa pregatesc masa ca s-a trezit!
bulinuta27 spune:
beatrix ce ma bucur ca ochisorii sunt bine...super veste
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze