HAI puiutza, dari!!!!(70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

iaura eu nici nu stiu ce vaccinuri se fac si pe ce cale orala ,intramusculara .

la voi s-a cicatrizat cel facut in maternitate ca la noi si acum mai are coaja si e copt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Altesa noaptea doarme, langa mine sau pe mine. Daca ma ridic de langa el si nu sunt atenta la primul scancet a lui, se trezeste. PE la 4-5 incepe sa se agite, il chinuie partzurile si atunci il pun pe burta mea. Uite www.teri.ro/Bebe-la-plimbare/Port-bebe/Marsupi-Plus/prod_68.html" target="_blank">aici sau aici - marsupi plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Altesa - asa trebuie sa fie vaccinul ala din maternitate, sa coaca in aceasta perioada, e semn ca actioneaza. Daca nu e nicio reactie, trebuie sa-i spui la dr. sa-i faca mai tarziu dozare de anticorpi sa vada daca si-a facut efectul vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Altesa, miercuri ii fac vaccinul. Voi merge pe schema de la stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Mii de multumiri cu intarziere pt frumoasele urari pe care mi le ati adresat la nastere!!!
Felicit cu intarziere noile mamici!!!
Despre bebe e bine,papa de rupe fc nani....e cumintel.
Eu in schimb sunt cam varza cred ca am o depresie dupa nastere,de imi pun tot felul de intrebari si vad in gri cam totul...asta e si motivul ptr care nu am avut chef sa scriu pe forum...imi tremura corpul nu prea am pofta de mancare...ce viata linistita aveam inainte cand eram eu si sotul!!!
Sper sa revin la sentimente mai bune si sa mai pot intra si eu pe forum!!!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

mrg cred ca majoritatea din cele care suntem aici am simtit asta la un moment dat. haide, capul sus! avem o noua misiune in viata asta.

si noi mergem miercuri la vaccin. m-am hotarat sa-l duc de dimineata pt ca in cazul in care ar avea ceva probleme-doamne fereste - sa ma pot duce la dr.

am uitat sa va povestesc...m-am dus vineri la coafor si am ajuns la o tanti pe care n-o cunosteam. ii spun ca vreau vopsit si ea se duce sa pregateasa vopseaua si cand se intoarce ma intreaba daca sunt insarcinata i-am zis ca nu, abia am nascut ..si-a dat seama ca a facut o gafa si nu stia cum sa o mai dea la intors ...

noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mrg,iti dau PM cu nr. meu.Nu gandi asa.Eu din cauza la ganduri din astea era sa intru in mormant!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Activeaza-ti PM-ul.sau cauta-ma pe facebook, aici: http://www.facebook.com/BlackMoonLady

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

fete, imi pare rau ca nu pot fi activa si nu ma implic, dar va citesc pe nerasuflate...cand pot!

multumesc pentru urari!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!

Si eu sunt mereu prin zona, va citesc pe bucatele, va raspund in gand, dar cand sa scriu uit ce si cui vroiam sa zic

Mrg imi pare tare rau ca simti asa si ai facut o mica depresie, dar poate ar fi bine sa vorbesti cu cineva specializat, iti poate da sfaturi bune de care ai mare nevoie acum Nu lasa depresia sa-ti strice cea mai frumoasa perioada din viata ta

Ica pe asta cu burtica am patit-o si eu data trecuta si sunt sigura ca o s-o patesc si acum. Asta este, 9 luni am fost gravide, cam tot atat ne trebuie sa ne revenim. Si o sa-ti revii, o sa vezi

I-a cazut buricul la 5 zile la pustiul meu, dar ii mai sangereaza. Este ok, nu?

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput