HAI puiutza, dari!!!!(70)
Raspunsuri - Pagina 11
Alice_Elena spune:
Olga, eu i-am mai dat cu baneocin dupa baie cateva zile dupa ce i-a cazut buricul ca mai avea coji si urme de sange.
Ce zic cei mari despre Leon? Am vazut pozele, seamana cu David
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Olga, eu i-am mai dat cu baneocin dupa baie cateva zile dupa ce i-a cazut buricul ca mai avea coji si urme de sange. Ce zic cei mari despre Leon? Am vazut pozele, seamana cu David Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Eu ii dau cu betadina, de vreo 3 ori pe zi. Sper sa treaca mai repede.
Chiti este topita dupa Leon. Si David de cate ori il vede ii face 'gadi-gadi' si i s-a pus pata pe urechiusa lui, vrea sa-l scarpine mereu dupa ureche. In rest nu prea are treaba cu el, mai vine cand plange. Nu pare sa fie gelos, dar cam 1 data pe zi i se pune pata sa-l pun numai eu la olita, sau eu sa-i dau sa manance exact cand alaptez. Dar ma descurc Se poate sa le dai la amandoi deodata de mancare, cred ca ai experimentat si tu asta
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
ica7 spune:
olga si lui robert i-a mai curs sange dupa ce i-a cazut buricutul, adica gaseam urme de sange pe body. pediatra mi-a zis sa-i dau in continuare cu baneocin si spirt inca cateva zile.
aerlilian spune:
Buna dimineata, fete dragi! Pt ca tati e plecat din tara pt doua zile, azi noapte puiul a dormit cu mami lui. Deci mami si-a incalcat toate promisiunile...Nu mai conteaza, a fost o noapte de vis cu liniste si dragoste multa...
Ica,vine primavara, iesim la plimbare cu carucioarele, slabim!Eu sunt in faza in care nu am ce imbraca...pantalonii de gravida nu mai merg, iar in cei de dinaintea sarcinii nu intru inca...
Alice, unde ai inscris copilul la medic?
Faith26 spune:
Neata!!
Multumesc pt sftauri. am sa incerc ca o spal cu capul pe spate. Alice, stiu ca le place apa, si eu ii dau cu apa pe fata, dar eu de asta ma feream - eu ziceam ca atunci cand o spal am un stres sa nu inghita apa Cristina, ma bucur sa aud ca nu-s probleme daca mai "intra" apa in urechiuse. Mie mi se spusese ca nu e bine, ca poate avea probleme cu rechiusele, otita, etc. Si eu o sterg f bine cu betisoarele acelea speciale de bebei.
Mrg, capul sus! Cum cice si Ica, toate cred ca am trecut mai mult sau mai putin prin episodul asta.
Eu acum am ajuns la stadiul in care ma amuz Sambata dimineata, dupa ce am alaptat, pe la 8 dim am adormit-o, si apoi am scos repede aspiratoru', mopu', etc si pentru un moment mi-am zis "Nu pot sa cred , pana anul trecut nu ma trezeam sambata la ora 8 dimineata, la ora aia abia ma bagam la nani, si somn de voie pana la 3 ziua, iar acum sunt treaza cu aspiratoru' in brate " M-am consolat totusi ca am lasat-o pe buburuza cu mama, am mers la cumparaturi, apoi sambata noaptea am iesit la ziua cumnatei. Asa ca parca lucrurile merg spre bine. Astept sa mai creasca un pic si sa o car cu mine peste tot pe unde pot
Ileana, si eu am aceeasi problema cu pantalonii... Mai grav e ca mie mi se pare ca in loc sa slabesc, ma ingras!!!
aerlilian spune:
Faith, e posibil sa te ingrasi cand alaptezi, pt ca trebuie sa te alimentezi corespunzator.Eu iau si galafor iar in prospect scrie ca stimuleaza apetitul...Si cica alaptatul slabeste...
adrianaBuc spune:
Mrg, daca te ajuta cu ceva, eu sunt la a2a nastere si tot am facut depresie. Cu calm o sa treci peste.
Olga, Natalia inca mai face cojite la buric si a cazut de 2 saptamani. Cica e ok.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
georgia_c spune:
ce fac fetele si baietii?
daca voi aveti o problema cu faptul ca nu dorm bebicii , a mea dorme si nu prea mananca ..i-am facut proba suptului (incerc 24h) si am o mareee surpriza ..la o masa mananca 160ml la una 30 ml .. chiar nu mi se pare normal .. voua vi se pare? culmea e ca si dupa masa de 30 ml doarme tot 4 ore
mi-am facut"curaj" si am pus cateva poze pe contul comun,sper sa se vada
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
danezza spune:
da .. o amestecatura
ii fac ceai de chimen si anason sau fenicul +anason plus un baby drink (controversatul dar un plic pe zi nu e o tragedie) si 50 ml apa. Din asta ii dau sa bea toata ziua si mai face cate o criza scurta de dureri dar trece repede.
Plus ca ii pun cateva picaturi de espumisan in fiecare bibe (prietna mea care alapteaza ii da dupa fiecare masa)
O pun pe burta mea si se linisteste.
azi noapte a fost tare agitata, nimic nu-i convenea si de la 3 nu a mai dormit .. drpet pt care acum sunt zombie.
Pup fetele si bebicii si burticile :) !
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA suziq asa or fi copii de mutante mai energici. Danezza tu aveai un coctail de ceaiuri poti sa mai spui odata ce era si daca il ajuta daca tot ii dau ceai din cand in cand barem sa-i dau ceva mai bun. implinita de Rafael-Ioan |