HAI puiutza, dari!!!!(70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare fete dragi!

Multumim pentru gandurile bune. arata mai bine degetul.am stat ieri si m-am tot gandit si cred ca si-a prins degetul in carutul de la carrefour cu o seara inainte. in loc sa stea in scoica asta mica sora cea mare mofturoasa a insistat ca vrea ea asa ca bebe a stat ba in brate la mami, ba o mai tinea surioara pe burta ei si probabil atunci s-a intamplat sa fie lovita. Olga a intuit bine
Ma gandeam la ce scria Faith ca astepti sa creasca mai mare sa o iei peste tot , noi o luam pe asta mica peste tot ca asa am facut si cu sora cea mare. Din lipsa de ajutoare si pentru a sta mama linistita- adica eu .
Dupa peripetia de la carrefour a ajuns soacra in Is si am pasat-o pe bebelusa sa imi caut in continuare cizme, ei m-a bocit ca am plecat desi era satula, ea care nu a plans in 3 sapt de viata. Probabil o durea degetul.

Nu am apucat sa citesc despre anestezie la timp dar dr mai exagereaza uneori ca sa nu-si auda vorbe. Ceva de genul mai bine sufli si-n iaurt decat sa ti se reproseze apoi alte lucruri. De obicei se injecteaza 1.7, 1.8 ml care se metabolizeaza rapid si daca anestezia se facea dimineata noaptea se putea deja alapta dupa vreo 2 mulsuri in timpul zilei. Si important era sa se stocheze lapte inainte.

Noi ne trezim la 2 ore noaptea inca ma tin bine dar nu cred ca rezist in stilul asta prea mult.Am inceput sa o bodoganesc ca ii bag un bibe cu lp praf seara sa dorm si eu cateva ore legate. In loc sa ma multumesc ca nu plange deloc tot dusa sunt cu pluta. Se trezeste si face ca un porcusor de o trezeste si pe aia mare si pe sot asa ca tot trebuie sa o iau sa "stam de vorba" la ore mici.

Ce perioada frumoasa totusi. Ce mici sunt si neajutorati, miros a laptic si te vor numai pentru ei fara sa le pese de nimic. Eu as opri timpul in loc sa ma bucur de ea asa mica cum este acum.

O zi fara colici!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

dr_Anca, ce frumos zici tu acolo in final...Sunt total de acord, niciun parfum nu mi-a placut vreodata mai mult decat cel de lapte cu note de varf de bebelus...
Georgia, cum ai putut ascunde comoara asta pana acum? Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea! E o minune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Nu am apucat sa citesc despre anestezie la timp dar dr mai exagereaza uneori ca sa nu-si auda vorbe. Ceva de genul mai bine sufli si-n iaurt decat sa ti se reproseze apoi alte lucruri. De obicei se injecteaza 1.7, 1.8 ml care se metabolizeaza rapid si daca anestezia se facea dimineata noaptea se putea deja alapta dupa vreo 2 mulsuri in timpul zilei. Si important era sa se stocheze lapte inainte.

n-am apucat sa stochez nimic, a fost urgenta... asta e, se mai intampla si din astea. am muls zdravan de 2 ori, sper ca s-a eliminat toata anestezia, asa ca masa urmatoare o sa fie un festin :)

in alta ordine de idei - imi aduc aminte toate discutiile din timpul sarcinii apropo de vergeturi.. m-am dat tot timpul cu crema si eram foarte mandra ca n-am nimic, dar vad ca acum de cand am nascut au inceput sa apara Si n-am ce face, in afara de a continua cu crema. A mai patit careva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Georgia e o dulce puiuta . Apropos de mancat: tu mananci exact aceeasi cantitate la fiecare masa? Eu zic ca e ok. Si Toma are mese de 120, mese de 60, de 90, etc. Dar, ia bine in greutate.

Puiutza multa bafta iti doresc!!!

Beatrix ma bucur ca totul a fost bine la control. Noi avem programare azi la 15.00 si am un morcov cat casa. Sper sa fie totul bine si sa nu-l chinuie.

Mrg Sa stii ca e important sa vorbesti/ scrii despre ceea ce simti. Daca tii in tine, se amplifica totul.

Cati citisem in maternitate articolul respectiiv si ma gandeam cum oare te descurci cu bebele si cu placenta dupa el o luna??? Pe langa asta, buricul nostru inca la purtator e parfum

Iaura pai e barbatel de aia mananca asa bine . Eu fac proba suptului pentru ca vreau neaparat sa alaptez cat mai mult si asa pot preveni probleme - daca imi dau seama din timp ca mananca prea putin pot insista sau mulg ca sa nu scada productia.

Eu insist asa de tare cu alaptatul pentru ca Toma are risc crescut de astm din cauza complicatiei de la nastere, iar laptele matern scade riscul de astm (printre multe altele).

Bulinuta dar a cazut Toma e cu 8 zile mai mare decat Filip si e tot cu buric

Merg sa ma pregatesc de mers la medic. Sa ne tineti pumnii stransi.

Va pupacim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

in alta ordine de idei - imi aduc aminte toate discutiile din timpul sarcinii apropo de vergeturi.. m-am dat tot timpul cu crema si eram foarte mandra ca n-am nimic, dar vad ca acum de cand am nascut au inceput sa apara Si n-am ce face, in afara de a continua cu crema. A mai patit careva asa?

Mamica Iuliei (24 ian 2012)
[/quote]

Se intampla pentru ca slabesti rapid. Masaj cu creme in rest nu stiu. Sunt tot felul de proceduri pe la centrele de infrumusetare dar nu stiu daca au efect, nu am incercat.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mi-a furat anca vorba din gura ( cu vergeturile) ma bucur ca sunteti spre bine
Si noi o caram pe mara pana si la restaurant :)

Ileana, maine il vad prima data :) e un baiat tanar, are cabinet la dristorului cu baba novac, pe colt. Tu l-ai inscris pe Tudor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

dr anca interesant ce zici tu acolo caci trebuie sa-mi repar si eu toata gura insa te intreb eu o chestie in cazul in care mi s-a facut anestezie epidurala sau totala,sau rahie sau ce mai exisata la nastere si apoi la 4 ore ne-a chemat la alaptat atunci de ce mi-as face probleme pentru 1,8 ml de anestezie care se fac pentru o masea?

Nu cred sa fie mai puternica anestezia asta decat cea pentru nastere aaa ce zici nu zic bine?

ursulet si eu am patit asa cu vergeturile desii imi pare bine ca mai am doar 4 gk de dat jos dupa care salon de infrumusetare scire pe mine ceva gen remodelare corporala cum o facut si luciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

no...sa va vad care va bagati la o gimnastica hardcore pt bebei. mamica din film ii face de cand l-a nascut... http://www.youtube.com/watch?v=_fHoj3wOs7Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

no...sa va vad care va bagati la o gimnastica hardcore pt bebei. mamica din film ii face de cand l-a nascut... http://www.youtube.com/watch?v=_fHoj3wOs7Q

mami de bebitza Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/

Frateeeeee

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Carina, tin pumnii!

Dr.Anca...ce frumos le zici...asa e...pe deoparte astepti sa creasca, pe de alta parte ai opri timpul in loc!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput