HAI puiutza, dari!!!!(70)
Raspunsuri - Pagina 7
mady_19 spune:
-la multi ani Myladymultaaaa sanatate, sa fii fericita alaturi de familia ta si cat mai multe bucurii si impliniri
- Ilinca mea nu doarme dupa ce venim de afara..din contra,are o energieeee....incerc sa nu stau prea mult in brate cu ea...ca vad ca s-a cam obisnuit in brate...da io knd eram bebe, pana la 5 luni i-am facut zile fripte mamei..pana intr-o zi knd m-a lasat sa plang ore in sir..si m-a potolit.numa in brate vroiam..nici in carucior nu stateam..sper sa nu semene cu mine Ilinca...
Anca- sa speram ca e ceva nesimnificativ si k o sa-i treaca
Alice_Elena spune:
la multi ani Lady!!
anca, sper sa nu fie nimic serios cu degetelul..
altesa, eu am alaptat cu febra. am intrebat intai pediatra si a zis ca e ok. dar trebuie sa descoperi cauza febrei si sa o tratezi. la orice doctor de duci, insisti sa iti dea medicatie pe care o poti lua in timp ce alaptezi. sanatate!
faith, eu ii dau cu dushul pe fata direct. ei sunt invatati cu lichidul si nu ii deranjeaza. urechile i le curat cu betisoare.
va multumesc pt urari!
dari_nanau spune:
Bulinutza, asa o sa fac, o sa trec la amenintari
Multumesc fetele pentru majorete, sper sa-si faca treaba repede
Dariana +40 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
Alice_Elena spune:
si pt ca tot m-ati laudat ca le urez puilor la multe luni. ma duc sa imi fac datoria ca am ramas in urma
LA MULTE LUNI : Andrei de lalitzuza, Tudor de silvi, David Cristian de cicineata, Sven de beatrix, Ioana Teodora de lexi, Iulia de ursulet, Alexa Micaela Christine de lady, Azra de Yasmin, Andreas Fabian de annesi, Matei Emanuel si Natalia Emanuela de anahadasa, Flavia de iaura, si bulgarasei luptatoare de Toni!!
carina spune:
Salutare
La multi ani Lady!!!
La multi ani Radu Stefan, Flaviuta, bebita de Toni, Stefan Ioan!!!
Olga e un dulce Leon!
Anca ai fost o curajoasa!
Sara multumim pentru carticica. M-am apucat sa o citesc.
Ileana bebeii sug intre 10 si 50-60 de minute la san, deci 45 de minute e ok
Jonesy felicitari si te asteptam mai des
Adc e util cantarul daca alaptezi sa stii. Cel putin pe mine m-a linistit.
Legat de luatul in greutate, noua ni s-a spus la iesirea din spital ca in prima luna e ok 500g peste greutatea de la nastere, in lunile 2-3-4 min 750 g, in lunile 5-6 500 g.
Legat de cat trebuie sa manance, de la 2 saptamani la 2 luni 120 g * 6 mese pe zi, deci aprox 700 ml/ zi - numarul de mese depinde de fiecare copil - pot fi intre 6 si 12 mese/ zi pana la 2-3 luni. Cele care alaptati, daca aveti cantar faceti proba suptului - e f linistitoare pentru psihic . Eu ieri aveam sanii moooooi si aveam senzatia ca nu iese decat f putin lapte si de fapt pruncul a bagat 120 ml la masa respectiva.
Noi suntem bine. Noaptea trecuta a dormit de la 10 la 4, apoi s-a trezit la 3 ore. Ziua a inceput sa faca pauze intre somnuri si de cate 2 ore, dar e ok daca povestesti cu el, daca il dragalesti.
Buricul e inca la locul lui , dar cica nu ne facem griji pana la 6 saptamani. Radeam cu sotul ca daca nu ii cade buricul pana la nunat trebuie sa ii facem training nevestii cum sa ii curete buricul .
Ma duc sa mananc,
Va pup,
gianina1983 spune:
Salutare lume
LADYSA FII SANATOASA,IUBITA,FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIE SI DE CEI DRAGI
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI SANATOSI SI PT BULGARASII CE SE SARBATORESC ASTAZI:RADU STEFAN,FLAVIA,FETITA LUI TONI,STEFAN IOAN, SA FITI SANATOSI PUIUTI SA CRESTETI MARI SI SA VA BUCURATI PARINTII
Noi ne luptam cu uratii din burtica dar las ca trec ei intro zi,chiar daca mai greu dar am reusit sa fac pitica sa pape tutica si dand din picioruse,mai o puneam pe umar o mai plimbam o mai foiam si e ok multumesc fetelor de sfaturi
Puiuta,dari scot ceva motate pt voi si sa dea domnu sa nasteti usor si puiuti sanatosi si voiosi
Poop pe toata lumea si va doresc o saptamana frumoasa,linistita si plina de surprize frumoase
aly_k spune:
Felicitari mihaela!
La multi ani MyLady
La multe lunite bulgarasilor
Voi cum va tineti bebei in casa,cu caciulita sau fara?cum ii mai bine?
si niste
aerlilian spune:
Amelia, scumpa, stresul cel mare era ca nu-mi luase in greutate si deja se punea problema unor analize...asa ca iti dai seama ce fericire pe capul meu! Ma temeam foarte tare de regurgitatul asta. In mintea mea era ca nu-i ramane mare lucru in stomacel, pt ca da afara chiar si la o ora dupa ce a mancat. La mine nu tine treaba cu tinutul la verticala mai mult dupa ce a mancat, pt ca pozitia respectiva nu-i place deloc.Ce secrete anti-regurgitat mai stiti? CristinaGoji, de la tine ma astept la raspunsuri, apelez la experienta ta!
Olga, te imbratisez cu drag!
Lady, te rasfata si pe tine cineva macar astazi?
My_Lady0091 spune:
Multumesc, fete dragi!
La MULTI ANI, MIE!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |