HAI puiutza, dari!!!!(70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

La multi ani, Lady! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Ileana, acum inteleg de ce mi-a spus pediatra lui Cristian sa nu cumva sa imi treaca prin cap sa imi fac rost de cantar pt bebe E clar ca nu are rost sa-i cantarim prea des, trebuie nervi tari pt asta.

Faith, atata timp cat ii tii capul usor inclinat spre spate poti sa ii pui efectiv dusul in cap si nu ii intra apa in urechi (e o metafora, sa nu iti inchipui ca fac asa ceva cu bebe ), gandeste-te ca nici noua nu ne intra apa in urechi, cand iesim de sub apa de exemplu la bazin. Dar trebuie sterse bine urechiusele dupa aceea, cum spune Cristina.

Georgia, scaun frumos mirositor? Stai linistita, si la noi miroase urat, sunt totusi niste procese de descompunere acolo. Dupa ce pampersul absoarbe cat de cat mai dispare din miros. Recunosc ca nu l-am verificat bine de vreo 2 ori si am tinut copilul cu kk in scutec cateva zeci de minute.
Bolboroseala aceea din burtica inseamna colici, unii copii o au, unii nu. Cred ca am mai spus, la fetita as fi dat orice sa pot sa ii iau din acel disconfort, la baietel e mai bine, pana acum.

Dariana, esti tare calma. Hai ca daca nu e azi poate e maine, ca sa nu fie copilasul tau sarbatorit doar din 4 in 4 ani. Eu cred ca vei naste in 28. Tin pumnii.

Suzieq, noi am plimbat copilul in plin vant, dar avea doar nasul afara. I se inrosisera bine de tot obrajii, dar am avut o dupaamiaza si o noapte excelente dupa plimbare, a fost linistit si a dormit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Oh Amelia, par eu calma, dar nu prea sunt . Sper si eu sa fie azi sau maine ... dar ce sa fac daca bebe e puturos si nu vrea sa fie punctual. Eu i-am explicat frumos ca e bine sa vina la termen, sa nu ne dea emotii cu data de 29 .

La inducere naturala nu vrea sa se bage sotzul ...nush ce se streseaza atat ca doar e spre binele tutror. Am incercat si bai fierbinti si mancat picant, de care de altfel nu prea m-am ferit toata sarcina...azi incerc urcat si coborat de scari. Sper sa functioneze ceva, altfel maine merg iar la dr sa vedem cum il convingem pe bebe ca e cazul sa iasa.

Puiutza cum esti? Cred ca mi-ai luat-o inainte deja...

O zi buna sa aveti!

Dariana +40 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

hop si eu la foc rapid

LADY, LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI !!! SA TE BUCURI DE FETITELE TALE SI SOT, SA SE BUCURE SI EI DE TINE SI DD SA-TI BINECUVANTEZE FAMILIA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

mamici, puiul meu parca e tot mai agitat pe zice trece. adoarme tot mai greu. am senzatia ca il supara tot mai tare burtica. Cand nu are nimic e f sociabil si ne zambeste, dar asta e f rar. Pe burtica nu ii place, tipa cand il pun. cand ii fac masaj tace, sa agita dar tace. dupa ce termin, iar plange...offf saracutul de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani LAdy!!!! Sa ai parte de multa sanatate!!!

Am tras azi o sperietura, am ajuns si la chirurgie pediatrica ca nu stiam unde sa ma duc cu asta mica. ne-am trezit azi dimineata cu degetul mare de la mana dreapta vanat. Dar vanat rau si cu jumatate de unghie, macar varful este roz. Il iau il dau cu alcool- zic poate e murdara cu ceva- dar de unde vanat a ramas- si eu care sunt calma spre nesimtita chiar deja ma gandeam ce sindrom debuteaza asa. Gata eram.
Am sunat sotul si la spital s-a ajuns la concluzia ca este un hematom, s-a lovit undeva, nu cred ca a muscat-o Sara ca nu are obiceiuri din astea si nu are urme de dinti deci nu stiu ce s-a intamplat exact. trebuie sa o tin sub observatie totusi ca nu s-a exclus formarea unui hemangiom ceva. eu sper ca nu si ne ajuta bunul Dumnezeu!

Mai revin maine.

Sanatate la toti!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Of dr Anca ce emotii pe tine!

Cati - e greu sa-i vezi ca sufera. Imi pare rau. O sa treaca, o sa creasca.

Altesa - tu cum esti?

Si eu imi fac griji pentru Mihai, ca suntem toti cu viroza. Sper sa fie forma usoara, daca ia si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

La multi ani Lady!!! Viata lunga, sanatate, fericire si iubire!!!Sa ai o zi frumoasa!!!

Anca ce intamplare, sper sa nu fie nimic grav. Poate i-ai agatat degetelul la imbracat si i l-ai dat un pic peste cap. Eu mereu am stresul asta. Sanatate

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

La multi ani Lady, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia frumoasa!

eu sunt terminata, pe langa trezitul noaptea cu asta mica asta noapte m-a durut si maseaua, asa ca n-am dormit aproape de loc. Am ajuns la dentist si se pare ca e o carie care a ajuns pana aproape de nerv, nu o mai pot lasa.

partea proasta este ca trebuie sa-mi faca anestezie, mi-au zis ca 24 de ore n-o sa am voie sa alaptez. acuma sper sa nu se dezobisnuiasca asta mica de tras in 24 de ore, ca mai primea si inainte supliment de lapte praf..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello fetele...
- la multe lunite bulgarasilor
- altesa...eu am alaptat si la 40 de grade febra...mi-a zis mama apoi ca nu e bine.dar asta e...nu a patit nimeni nimic...eu am facut si impachetari cu apa rece.m-a invelit sotul meu in cearsaf umed la temp.camerei...am luat algocalmi...si fervex...ai grijasa iti revii rpd sa te faci bine
-da Sara..o sa fac si eu asha cu Ilinca..am s-o la sa eructeze si apoi o pun la loc, la san...
- hai Puiutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La multi ani Lady si multa fericire si bucurii!!!

suzieq asa fac...mulg si ii dau dar ieri nu a vrut laptele meu...lp ii dau topfer bio pre

aerilian ce ma bucur ca te-ai linistit cu grutatea puiului

georgia nus ce sa zic cu cacuta...nu am facut inca baie in cada dar am doar 2 saptamani de la ceza

dari...ameninta-l pe sot...ori baga inductie ori ...

dr anca...off Doamne! ce poate fi? sanatate multa si sper sa ii treaca repede

ursulet te inteleg cu maseaua...inainte de nastere cu vreo saptamana ma luase o durere de masea de turbam zilnic...dupa operatie a trecut si durerea...nu am ajuns nici acum la dentist

bb s-a trezit la 3 ore azi noapte nu ne-a mai lasat sa dormim asa mult acu doarme la greu...se reface omuletul

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput