HAI puiutza, dari!!!!(70)
Raspunsuri - Pagina 5
anca_cls spune:
Ane Maria - Mie pediatra m-a spus sa tamponez cu spirt si pe urma sa punctez cu albastru de metil si sa pansez.......
mamica fericita foc de Eva Georgiana
anca_cls spune:
La multi ani Lady si multa multa fericire si bucurii!!!

Si niste motzate pentru Puiutza si Dari 

mamica fericita foc de Eva Georgiana
CristinaGoji spune:
La multi ani Lady!
La multe luni inainte Radu Stefan, Flavia, Stefan Ioan si fetita de Toniro!
dari_nanau spune:
La multi ani Lady! Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de bucurii alaturi de cei dragi tie!
Dariana
+40 cu
si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
georgia_c spune:
la multi anisori lady , sa fii sanatoasa la fel de voioasa si mereu zambacioasa
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
Nicole1980 spune:
La multi ani LADY ! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de o viata frumoasa, implinita si sa te bucuri de clipe minunate alaturi de familia ta !
georgia_c spune:
zanici help..fetitei mele ii bolboroseste burtica de numa cand mananca , si face niste scaune tare urat mirositoare (nu mereu) si mult (nici asta nu mereu) ..eu stiam ca la bb cacuta in primele luni miroase "frumos" , la noi schimba aerul in camera ..a mai patit cineva asa ceva
si inca o cestie ..fetele cu ceza la cata vreme ati facut baie in cada ,ca io is satula de dusuri 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
Faith26 spune:
LadyLa multi ani!!!
Sara Multumesc
Nu stiu cat sunt de priceputa, dar imi dau toata silinta sa actionez cum se poate mai bine. Nu am frati mai mici, doar unul mai mare.
In unele cazuri ma bazez si pe intuitie.Plus ca dupa ce-am venit cu bebe acasa, a fost socant, parca nici maica-mea nici soacra-mea nu mai crescusera copii, erau speriate rau, in loc sa fiu eu cea speriata 
In orice caz, le am si eu pe ale mele..mi-a zis pediatrul ca ideal e sa o spal la fundulet pe-asta mica, sa nu o sterg doar cu servetele, decat cand nu am unde sa o spal..eh..si pana am prins eu curaj sa o iau asa pe brat sa o bag cu fundu la chiuveta, ii puneam pe al meu sau pe mama..a durat 2 saptamani sa prin curaj
pentru ca mi se parea incomoda pozitia si mi-era frica sa nu o scap de pe mana
Si legat de baita zilnica, si-acum am niste dubii si nu stiu cum sa fac mai bine. Mi-e f frica sa nu ii bag apa in gura atunci cand o clatesc la cap
...am incercat sa nu o mai caltesc cu capul in jos ci pe spate, dar iar nu e bine ca risc sa-i bag apa in urechi. Stresul asta il am pt ca atunci cand o clatesc la cap, vad cum se prelinge apa pe fata si o ridica al meu cu fata e plina de apa...chiar ar fi binevenite ceva sfaturi pe tema asta

CristinaGoji spune:
Faith - poti s-o bagi linistita cu urechile in apa, nu pateste nimic. Dupa ce o scoti ii stergi usurel urechile la exterior, nu introduce betisorul in ureche, doar partea care se vede i-o tamponezi. Eu nu le-am protejat la ai mei niciodata urechiusele de apa si au fost ok.

LA MULTI ANI, LADY!!!