Gravidute cu tromobofilie -cap 14-
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Brigit spune:
balanta, multumesc din suflet pt raspuns, cu atat mai mult cu cat te-ai straduit sa il scrii dintr-o pozitie aproape imposibila...
da...progesteronul din schema mea e mult insa pe progesteronul natural eu nu ma pot baza deloc, neavand corp galben, am facut doar Embriotransferul, luna aceea nu am ovulat
intrre timp mi-au raspuns si cehii, mi-au zis ca pot face 1 fiola la fiecare 3 zile, probabil pt a ma scuti de stresul injectarii intramusculare zilnice
am 7w3d si sunt in plina perioada de pete...sper sa rezist psihic presiunii, deja am oroare de mers la toaleta ...o data la trei zile am cate o pata...
am citit cateva capitole din urma si am vazut ca s-au mai confruntat si alte fete cu problema asta , e incurajator intr-o masura sa stii ca acum bebeii sunt bine sanatosi
incerc sa vin mai des pe la subiect, insa momentan stau si eu la pat 95% din timp...
sarcini usoare si bebei sanatosi!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
valicris2005 spune:
Buna seara,
Am luat analizele de la hematologie si rezultatele sunt urmatoarele : Fibrinogen 636, APTT 25.1, PT INR 1.07, LA R -0-, LA1/LA2 1.28. Mi s-a recomandat clexane 0.4 injectabil. Va rog sa-mi spuneti este grav? care sunt cauzele? Eu sunt in 23 saptamani, cum e afectat bebelusul? cum se fac aceste injectii?
Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sper/sper.jpg)
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 In afara de ce-am zis mai sus, am reusit sa iau legatura cu dr Manolache, sa-i spun ca am oprit Aspenter la 34 si sa intreb daca cresc Clexane de la 0,4 la 0,6, data fiind si greutatea mea uriasa. A zis ca da. Maine ma duc sa iau scrisoare medicala. Acu' sa vad cum fac ca am o tona de seringi cu 0,4, nu stiu daca mai capat altele pe luna asta, de 0,6, ma gandesc cum sa fac cu astea sa ma intep o singura data, oare merge sa bag cate 0,2 in cate-o seringa. Sa o tin 24 de ore la frigider sau ceva pe aia desfacuta? |
Dara nu face asta, faci 0.4 si 0.2 dintr-o alta siringa iar restul arunci , nu pastra la frigider. Eu am facut greseala asta si acum regret.
Speranta
![](floare.gif)
cybele spune:
dragele mele,
am venit sa va spun ca piticoata lui Toni a trecut de 2 kg, are 2100 si deja doctorita se gandeste cand sa externeze fetele- cel mai probabil saptamana viitoare!
ma bucur tare mult ca Dumnezeu a fost langa ele si le-a protejat,piticoata este un adevarat copil miracol. Va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune care au insotit-o pe Toni mereu si i-au dat putere si curaj in toata aceasta perioada!
va doresc tot binele din lume, sa nu va suparati ca nu va nominalizez, insa mi-e teama sa nu uit pe cineva!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Multumim mult, Cybele, super!!!
Valicris, tocmai, ti s-a recomandat Clexane ca sa nu fie afectat bebe. Cu valorile nu stiu sa-ti spun, insa banuiesc ca nu ti s-a recomandat degeaba Clexane. O sa vezi in prospect inclusiv desen legat de cum se injecteaza. Faci un pliu al pielii de pe burtica si injectezi in el, spre laterale, nu spre buric, trebuie sa fie mai mult de 5 cm de la buric. Injectezi incet si bagi si bula de aer din seringa.
Uite aici info: http://mymed.ro/anticoagularea-in-sarcin.html
Sper, merci frumos, sper sa le schimbe sotul maine pe cele de 0,4 cu 0,6.Azi am facut una de 0,4 si o jumatate din alta.
Irina, cu durerile ajungi cumva sa te obisnuiesti, nu stiu daca neaparat se presupune ca trebuie sa treaca cu tratamentul, mie imi mai recomandasera si tratament simptomatic cu paracetamol cand nu le mai suport. Sau cand dispar astea, apar alte dureri, cel putin asta a fost experienta mea.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
balanta_tm spune:
brigit, cu placere! . ti-au zis deci sa faci un agolutin de 2 ml la 3 zile?
stiu cum e cu petele. si eu am avut dupa cerclaj si am fost super stresata.
dar stiu ca sunt fete care au avut pete cea msi mare parte din sarcina si a fost ok.
cybele, super vesti despre bebelusa lui toni. multumim .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Musette_1982/Musette_1982.jpg)
Musette_1982 spune:
Brigit, eu am avut hemoragie de la 4s-5s, 7s-8s si 12s-13s. Apoi pana la 24s zilnic secretie roz sau maronie. De la 4s la 8s si de la 12s pana acum sunt in repaos, la pat. Lucrez pe laptop doar. M-am ajutat cu progesteron (initial Utro de 200x3/zi, dupa 11s injectabil pt. ca am facut reactie alergica), nospa si Aspenter dozat diferit in functie de hemoragii si perioada (de la 5s la 12s am luat unul la doua zile, de la 12s am incercat sa-l introduc zilnic si l-am oprit in urma hemoragiei, continuand cu 2 pastilute pe saptamana, de la 26s l-am reintrodus zilnic cu succes si s-a lasat cu mult avans de crestere pentru bebe). Bine, la avans eu am convingerea ca a ajutat enorm si complexul de B-uri pe care il alternez cu Femibion.
Tine mult de organismul fiecareia. Consulta-te mereu in paralel cu ginecologul si cu hematologul si va fi bine.
Te pup.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + Fragmin 2500(dimineata),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Musette_1982/Musette_1982.jpg)
Musette_1982 spune:
Uitasem complet. Fetelor si mamicilor, La Multi Ani!
Si mai uitasem sa-mi schimb si semnatura. La multi ani si lui bebe al meu care a intrat in trimestrul 3.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + Fragmin 2500(dimineata),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valy27/valy27.jpg)
valy27 spune:
LA MULTI ANI FETE DRAGI-SARCI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI NOROCOSI!
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kraluca/kraluca.jpg)
kraluca spune:
La multi ani, dragi mutante! Sa aveti parte de multa sanatate si sa va bucurati de micile minuni!
va rog foarte frumos (si a 3-a oara) sa ma treceti si pe mine pe prima pagina, la mamici: kraluca - mami de Ariana - 05.02.2012, 3150 g si 50 cm
poop la toata lumea !
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6