Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Oh Diana, de-ai stii cat e de comoda salteaua aia... Pentru patul nostru am luat anul trecut o saltea tot de la previ si e demential de buna, dar si destul de scumpa, 1800 ron am dat noi pe ea. Eu am ceva probleme la coloana, iar salteaua aia m-a ajutat sa nu ma mai doara.
Doctora ginecolog la care mergeam atunci imi zicea sa fiu sigura ca nu voi duce sarcina decat la pat din cauza problemelor la coloana, dar se pare ca m-a ajutat salteaua aia.
Pentru bebe e aceeasi compozitie, dar si eu ma gandesc ca pentru 2 ani cat o tin nu merita banii. Poate nici nu o sa vrea bebe sa stea 2 ani in patut...

Deea 24+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Si azi schimbam si noi semnatura
Implinim 25 de sapt... trece asa greu timpul asta, abia astept sa ajung aproape de termen si sa simt emotiile apropierii momentului intalnirii cu grasunul meu.

Deja simt emotiile cu Strengarii de Martie-Aprilie, dar cand o sa incepem si noi cu nascarile... cred ca-mi sare inima din piept

Deea 25+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

Bebita meu ma loveste f tare, simt ca-mi muta burta din loc, eu vroiam sa mearga la balet, dar cred ca prefera karate S-a trezit f matinal, pe la 5:30 (o data cu tati) si acum cred ca face nani. Parca Titi (sau Deea, nu mai stiu) spunea ca bebita al ei misca, iar cand pune tati lui mana pe burta, se opreste. Exact asa face si smecherul/smechera mea. Cand pune tati mana,adopta o pozitie de drepti.Imi este atat de drag!!

Bebe al meu nu mai misca deloc atunci cand pune tati mana, dar a reusit sa-i vada miscarile in timp ce stateam in pat si sarea burtica

Deea 25+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Mi-am amintit ca nu am semnat "condica" mamicilor cu edeme. Mie nu mi se par ca ar fi foarte pronuntate, poate pentru ca m-am umflat cam uniform, dar se pare ca ma cam strang incaltarile si cizmele le inchid greu pe gambe. Si la fata sunt cam umflata si mie mi se pare ca din cauza asta par plansa mereu. O sa treaca ele, dar cred ca initial ne vom umfla si mai rau cand se va mai incalzi.

Mai ziceati de Linea nigra. La o prima impresie nu o am, dar daca ma uit mai atent si functie de lumina, parca se schiteaza usor. Eu ma si holbez la zona unde stiu eu ca ar trebui sa fie sau sa apara. Oricum aia e nimic, serios. E mai mult o curiozitate a sarcinii ca sa spun asa, n-are absolut nici o semnificatie pentru evolutia sarcinii. La femeile mai blondute nu apare sau nu se vede in mod evident, insa nici culoarea pielii nu e neaparat criteriu pentru aparitia ei.

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Tzuky, multumesc tare mult de dimensiuni . Tata nu are nicio treaba cu tamplaria, dar e ne va da comanda la ceva prieten producator de mobila. Cum o sa stam acolo doar cateva luni (ori, depinde de ce ne rezerva viitorul - poate nici atat), nu am sa fac investitii majore pentru acolo ci am sa incropesc esentialul. Patut vazusem ceva simplu, dragut si ieftin la Ikea insa ma gandeam sa-i dau o sansa leaganului meu de cand eram bebe, dupa ce-l revopsim . Mi se pare tare... romantica ideea. Trebuie sa-l inspectez un pic, poate totusi nu se preteaza.

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Elly sa stapanesca puiul sanatos patutul si mai ales sa il foloseasca, eu am ales mereu varianta de patut de lemn, cu marginea glisanta si detasabila sa poata fi folosit mai mult timp si sa poata bebe urca/cobora din el la un moment dat...voi primi unul asemanator insa de la fina, pe care il voi folosi doar pentru deplasari.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza si de la noi,

Am avut un we plin..Eva se simte mai bine, dar ne-a cam dat baiate de cap febra asta, e pe antibiotic acum si se simte. Racita cred ca este dar nici un muc nu ia curs, nici o tuse..febr amare si un zgomot intre nas si gat. Greu de tot cand sunt pui bolnaviori, noapte e chin ca atunci e febra in floare de obicei.
Numai cu mine a vrut sa adoarma si sa doarma, sa ma tina de fata si sa ma mangaie si normal sa imi sufle tot in fata..sper sa nu iau si eu . J. e pe teraflu si el.

Apoi ieri a fost Lasata Secului si cum traditia aici in Muntenia e sa vina finii la nasi atunci si noi am intins mese si ne-am ospatat. Eu am 4 perechi de fini si 5 copii botezati asa ca va imaginati ce a fost acolo (o pereche de fini nu a venit, nu au copii si ii scoatem separat la masa)..au alergat, chirait, jucat, dansat copii astia..super a fost..am facut focuri sa alungam iarna..am impartit martisoare deja caci nu le mai vad pe fine sapt asta, am primit. Ne-am ospatat si am chefuit.

M-am resimtit apoi, picioare dureroase si spate in tinte..burta ma doare si pe mine in parti pe la ligamente cred, cand ma intorc de pe o parte pe alta.
Analizele mi-au iesit cateva sub interval dar la gravide cred ca intervalul este altul. Astept urocultura si joi ma prezint la doctoras..poate capat si o eco .

Miercuri am program de mani+pedi+vopsit+coafat..sa intampin si eu primavara frumoasa .

Cum se incalzeste afara, poate dupa 15 martie ma bag la 6 ore la job..sa vedem.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

neata fetelor!
revin si eu dupa o absenta motivata de data asta.
Am fost la spital ca sa-mi iau conc med si la control s-a obs ca mi s-a scurtat colul. M-a internat in spital si a 2 a zi mi s-a dechis colul . A treia zi si mai tare. Atunci mi-au pus serclaj. Am bocit 3 zile continuu. IIn fine, am sat 10 zile in spital si acum sunt acasa. Nu ma ridic din pat decat ca sa merg la baie .
\sper sa fie bine de acum inainte, incerc sa fiu optimista.
Am avut noroc ca s-a pertecut totul la spital, ptr ca n-am av dureri sau contractii, nu am simtit nimic.
Sper ca voi sunteti bine/ Pupici

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Stefulici imi pare tare rau sa aud de patania ta, bine ca acum s-a mai rezolvat. Am mai tras-o si noi pe aici cu colul, dar ca tine nici una cred.
Iti doresc rabdare sa stai cumintica la pat pana la termen.

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Stefulici imi pare tare rau sa aud de patania ta, bine ca acum s-a mai rezolvat. Am mai tras-o si noi pe aici cu colul, dar ca tine nici una cred.
Iti doresc rabdare sa stai cumintica la pat pana la termen.

Elena 25+ poate cu

Merci de incurajari!!
Pup.Mi=e f greu sa scriu la laptop in pat, scze de greseli.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput