Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
Mmamita spune:
Draaaagelor, ce agitatie aici cu bagajele! Da' unde va grabiti asa? Eu am zis ca-l pregatesc acolo, pe undeva pe la inceputul lui mai, oricum in mare am de toate ca doar n-a trecut asa de mult de la sarcina cu Ilinca!
Am vazut ca v-ati apucat serios de cumparaturi..Eu am luat doar o bluzita si un body..asa, ca mi-au placut mie..in realitate chiar nu am nevoie de nicio hainuta - am tot de la Ilinca..chiar sambata am desfacut cu mama sacii si i-am impartit pe 0-3luni, 3-6 luni si mai mari...Mi-am adus aminte de fiecare hainuta, botosel, ciorapel, babetica...si ma tot minunam de cat sunt de mici (si toate ii erau mari Ilincai in primele saptamani!!!!)..ii tot ziceam mamei ca nu se poate, au intrat la apa, si mama zambea pe sub mustata zicand ca nuuuuuu! asa a fost de mica Ilincuta mea! Parca nu-mi vine sa cred, eu tot mica o vad pe Ilinca...si sunt sigura ca mi se va parea uriasa cand va veni Mayuta!
Fug sa-mi termin supica, va pupacesc!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 6a (25+) :)
Ellyshor spune:
Andreea o sa incerc sa fiu pe cat de obiectiva pot, si sa consider ca ai facut postarea asta la nervi, si nu altfel.
Nu inteleg ce atac ai vazut tu in afirmatia mea, cand ti-am zis sa citesti mai intai forumul unde am discutat de detartrant, si apoi sa concluzionezi la postarea mea cu lista de pe facebook(care contine si detartrant)ca este "dubios sa umbli cu asa ceva in spital".
Adica sunt dubioasa ca nu vreau sa iau microbii tuturor nespalatelor??/?/ Sau ce?
Mi se pare de bun simt sa vezi intai despre ce e vorba si apoi sa comentezi tendentios.
Nu iti cer sa-mi impartasesti parerea despre masurile de siguranta pe care mi le iau eu, fiecare face ce vrea cu organismul lui, dar nu-mi spune tu mie ca iau Streptococ de pe cleanta usii, cand eu, fiind in spital, am asistat cu oroare cum una a avortat in wc. Asta vrei sa stii??? sau ce? Tie ti s-o parea ca exagerez, dar nu stiu in ce turn de fildes traiesti de nu stii ce e in sistemul sanitar romanesc.
Sincer, chiar m-ai scos din pepeni, oricat de mult as promova eu pluralismul si libertatea de exprimare.
Cum adica te simti pe dinafara forumului? Vrei sa spui ca noi te ignoram sau ce??? Adica ai o problema cu toate ca nu suntem preocupate suficient de persoana ta, nu?
Chiar imi pare rau, dar de data asta nu reusesc sa ma abtin.
Poate asa faci si tu deosebirea intre atac verbal si exprimare legitima a unui enunt.
Eu cred ca am venit mereu in intampinarea fiecarei burtici, si am fost alaturi de voi asa cum am putut eu, cat am putut.
Acum dc pt tine nu e suficient, asta e!!!
Ma opresc aici, ca nu vreau sa ma enervez mai tare de atat....o sesiune de contractii imi mai trebuie.
Noapte buna, fetelor!
Elly 30+ cu Babyboom
AMR 9+ saptamani!
Andra_C spune:
Andreea, mie nu mi se pare ca te-ar fi "atacat" Elly cu ceva, dar e doar parerea mea.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Andreea o sa incerc sa fiu pe cat de obiectiva pot, si sa consider ca ai facut postarea asta la nervi, si nu altfel. Nu inteleg ce atac ai vazut tu in afirmatia mea, cand ti-am zis sa citesti mai intai forumul unde am discutat de detartrant, si apoi sa concluzionezi la postarea mea cu lista de pe facebook(care contine si detartrant)ca este "dubios sa umbli cu asa ceva in spital". Adica sunt dubioasa ca nu vreau sa iau microbii tuturor nespalatelor??/?/ Sau ce? Mi se pare de bun simt sa vezi intai despre ce e vorba si apoi sa comentezi tendentios. Nu iti cer sa-mi impartasesti parerea despre masurile de siguranta pe care mi le iau eu, fiecare face ce vrea cu organismul lui, dar nu-mi spune tu mie ca iau Streptococ de pe cleanta usii, cand eu, fiind in spital, am asistat cu oroare cum una a avortat in wc. Asta vrei sa stii??? sau ce? Tie ti s-o parea ca exagerez, dar nu stiu in ce turn de fildes traiesti de nu stii ce e in sistemul sanitar romanesc. Sincer, chiar m-ai scos din pepeni, oricat de mult as promova eu pluralismul si libertatea de exprimare. Cum adica te simti pe dinafara forumului? Vrei sa spui ca noi te ignoram sau ce??? Adica ai o problema cu toate ca nu suntem preocupate suficient de persoana ta, nu? Chiar imi pare rau, dar de data asta nu reusesc sa ma abtin. Poate asa faci si tu deosebirea intre atac verbal si exprimare legitima a unui enunt. Eu cred ca am venit mereu in intampinarea fiecarei burtici, si am fost alaturi de voi asa cum am putut eu, cat am putut. Acum dc pt tine nu e suficient, asta e!!! Ma opresc aici, ca nu vreau sa ma enervez mai tare de atat....o sesiune de contractii imi mai trebuie. Noapte buna, fetelor! Elly 30+ cu Babyboom AMR 9+ saptamani! |
Hai ca am scris amandoua in acelasi timp!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+
diana85 spune:
Shosho, ma bucur ca bebe e bine si l-a vizionat un pic si bunica. Dar ma enervezi rau ca si acum, ca medicul ti-a zis ca trebuie suplimente, tu vrei sa "incerci" sa iei una la trei zile... Parca aveam o intelegere, nu ?
Iepurasu, magneziul relaxeaza musculatura si elimina carceii. Magne B6 iau si eu (pe langa Elevit), fetele ziceau ca e ceva mai eficient dar sincer nu mai stiu cum ii zice.. Magneton, ori ceva asemanator.
Anxy, ma cam doare si pe mine-n partea dreapta, parca exact sub coaste, dar nu-mi dau seama ce e. Mai ales cand merg, am impresia ca o sa-mi crape pielea in zona aia.
Elena, eu am citit doar pe site-ul easyjet (probabil cu ei o sa zburam) si te primesc pana la 30 de saptamani, iar apoi doar cu adeverinta de la medic pana la 36. Alternativa de tren ar fi... 16 ore non-stop + legaturi. Sincer, chiar daca luam cuseta (cu toate ca nu stiu daca e pentru toate trenurile), mi se pare mult mai daunator sa ma obosesc timp de doua zile in loc de a sta in avion o ora jumate. Eu nu stiam ca ar fi vreo problema cu tine ori cu bebe cand zbori, cred ca ei nu te primesc la bord de teama de a nu intra in travaliu / naste in avion. Oricum, am sa-i expun ambele ipoteze cardioloagei si o sa decida ea.
Aever, te las sa te "racoresti" pana maine si atunci mai discutam .
Diana 30+ cu Mirciulica
diana85 spune:
Elly, chill!
Cred ca Andreea a avut o zi mai proasta, nu trebuie sa duca asta la o cearta. Cand zicea ca "se simte pe dinafara" nu cred ca se referea ca nu o bagam in seama, ci ca preocuparile ei in acest moment nu sunt cele care se discuta pe forum: bagaj de spital, acte de internare, patut, etc. Mai are multe de rezolvat pana sa ajunga acolo. Nu e cazul ca aceasta frustrare sa se rasfranga asupra ta, dar hai sa nu ne lasam duse de nervi si de hormoni ca nu ajuta la nimic.
Diana 30+ cu Mirciulica
Shoshonik spune:
Am revenit, va multumesc pentru sfaturile cu privire la sani. Cred ca ma voi da doar cu crema si atat sa mai munceasca si bebe, nu?. Pot sa va marturisesc ca imi iubesc copilasul enorm si sunt topita dupa el, iar azi am contientizat acest lucru. Nu m-am mai simtit niciodata asa, de abia astept sa pupascesc martianul( da, are o noua porecla, de la mini martieni, asa parea la eco cu urechiusele alea dragute). Sunt tare incantata de bebita si plutesc.
Am pus pe picasa foto de la eco si una cu patutul si...eu, bineinteles.
Referitor la trimitere, chiar nu vreau sa supar pe nimeni, insa stiu deja doua fete( minim) care au primit trimitere fara data( era o intelegere intre ele si medicul de familie) si nu a fost absolut nimic anormal. Fiecare face cum vrea, insa daca poti scuti un drum la medic, de ce sa nu o faci??? Parerea mea.
Ma intrebase cineva de Cas si ce platesc eu la spital. Da, eu platesc diferenta dintre ce e decontat si "confortul acordat de ei", confrom spuselor Arcadia. Contractul il voi semna dupa saptamana 32, si incepand cu 10-15 mai ma pot astepta sa nasc. Poti vedea mai multe si pe site-ul lor.
Sa ma bag si eu ca musca undeva, si mie mi s-a parut ciudat sa iei dezinfectante cu tine la spital, insa dupa ce m-am gandit la motivele care ma fac sa aleg privatul, pot sa zic ca va inteleg. E intr-adevar dezastruos. Imi povestea un dr din Iasi, de la o maternitate unde sunt doar 2 sali de nastere, ca se lucreaza pe banda acolo si nimeni nu poate garanta pentru sterilizarea instrumentarului, de wc ce sa mai zic. Asta e, asta ni se ofera, ce putem sa facem...
Va pupacesc dulce-dulce pe toate burticile, pe cele suparate de doua ori chiar, si va doresc sa va amuzati de martianul meu ca sa va treaca supararea( eu rad singura prin casa cand ma gandesc la el). Somnic dulce si pufos.
Mihaela26+ cu Edward-Flavius
Shoshonik spune:
Diana, incerc adica iau o data la doua zile,incerc varianta ei, dar iau vitaminele. Promit, pt Mirciulica o zi, o zi pentru martian.
Si eu sunt pe dinafara cu privire la lista pt spital ca nu-mi trebuie decat haine de plecat acasa, dar ...sa faca si Bica ceva, nu? Nu prea ma stresez, m-am molipsit de la Cezar. Ma intreba mama cum pot sa descriu pesonalitatea lui si apoi a mea. Eu: vine sfarsitul lumii, eu agitata, stresata, terminata de nervi. Cezar: vine sfarsitul, trece, eliminam daunele si apoi treptat pamantul devine paradis. Atunci Cezar spune: Ce frumos, a fost sfarsitul? Cum???A si trecut??? E teribil de calm, enervant uneori( nu interpretati si procesul, doar actiunile lui, fiecare crede in ce vrea).
Si, apropo de molipsit, de cand sunt graviduta, dintre cunostintele noastre, mai este o graviduta de 32 de ani, prima sarcina, 18w, si inca una de 36 ani, al 3-lea bebe, 14w. Tare, nu??? Si eu, copilas pe langa ele.
Mihaela26+ cu Edward-Flavius
Andra_C spune:
Mihaela, ai dreptate, i se vad urechiusele! Este foooooooooooooarte simpatic, a trebuit sa fac zoom, dar se vad :)) Si tu esti frumusica foc
Andra_C spune:
Tinuta, tu unde esti????????Ne-ai parasit?