Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Mihaela, ai dreptate, i se vad urechiusele! Este foooooooooooooarte simpatic, a trebuit sa fac zoom, dar se vad :)) Si tu esti frumusica foc

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Multumesc mult. Smecher baietelul, nu?

Mihaela26+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ia sa-l pun si eu pe al meu pe picasa :)) Acum uploadez :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Andra, fix acum (uitandu-ma la urecheatul lui Shosho ) ma gandeam si eu la Tinuta. Sper ca e bine. Si Ioana lipseste de la apel de cateva zile...

L-am pus si eu pe inimosul meu pentru cele care n-au cont de FB .

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Gata!
Di, Tinuta nu a mai intrat de mult timp, poate ne citeste din umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Mai fetelor isi fac de cap hormonii iar, stati calme ca se supara bebeii.
Elly eu te inteleg perfect cu masurile de precautie in spital, am fost internata 5 zile in 2010 si nu vrei sa stii ce masuri de precautie imi luam numai ca sa merg la toaleta si am reusit sa scap doar cu o inflamatie a mucoasei nazale...cand mergeam la baie tineam la nas o esarfa data cu parfum.
Diana, e f probabil ca medicul sa iti dea voie, eu iti spuneam din experienta unei prietene si a mea, cand am fost in decembrie in Ro si am avut si zbor cu escala si erau burtica si bebe mic. Am avut nesansa sa fie si turbulente, m-am speriat cand am avzut ca burta se intareste si inima mi-o luase la trap. Daca te stii cu stapanire de sine si nu iti e frica de mers cu avionul nu cred sa fie probleme.

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:

Gata!

Ce ganditor e...Numai baieti extraordinari avem noi in odisee.
Tare dragut si inimosul, dar... Diana...mamaaaaaaaa ce burta mare. Scuze dar " nu ma pot abtine". Asa mare voi fi si eu??? Oau, ma mai uit o data la poza ca nu-mi vine sa cred .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hopa, ce galagie pe aici fetelor!?
Elly nu te supara dar la ce spital nasti?
Eu una am avut noroc fetelor, pe Eva am nascut-o la spitalul judetean ilfov si toata lumea stramba din nas cand auzea dar in viata mea nu am vazut atat confort si curatenie ca acolo. Sincer imi pare tare rau ca nu nasc si acum tot acolo, ceea ce imi da emotii dar sper sa fie bine.
In fine, nici eu nu citesc forumul toata ziua buna ziua, incerc dar nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Va pup, relaxati-va, pana la urma sunem persoane diferite. Eu una nu stiu daca as lua dezinfectantul cu mine la spital. Nu stiu, nu zic ca nu. Adevarul este ca am vazut si eu toalete de-astea in spital; trist este ca nu era singura problema, erau si gandaci pe pereti, care mai cadeau de acolo in capul bolnavilor, mai erau si hoti, mai era si personal de doi lei care te tratau ca pe un gunoi, etc etc.
Seara buna.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elena, nu stiu ce sa zic... Si eu am zburat in Romania de sarbatori (fara escala), aveam sarcina cu vreo 5 saptamani mai mare ca a ta dar nu am simtit nicio problema. Si cu o luna inainte mai zburasem dus-intors o ora... Frica nu-mi e (cu toate ca o data am prins niste turbulente ca daca nu aveam centura cred ca zburam de pe scaun), acum daca nu sunt si probleme efectiv medicale/mecanice legate de depresurizarea cabinei... sper sa fie ok. Dar mersi de avertizare .

Shosho, stai linistita ca eu is tare mandra de burtoi! Sa ma vezi cum umblu cu el in fata ca un paun . Si mie mi se pare enorma burtica pentru 30 de saptamani, mai ales ca e prima sarcina. Dar el e mai mare - ecografic de 33-34 de saptamani. Lichidul e doar 0.5-1 cm pe circumferinta burticii lui, deci nu cred ca de asta sunt "atata". Lichidul meu amniotic a fost mereu in cantitate normala. Deci, cred ca suntem doar foarte voinici pentru ca intelege ca trebuie sa ne grabin, nu prea avem timp de pierdut .

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shoshonik

Citat:

Gata!

Ce ganditor e...Numai baieti extraordinari avem noi in odisee.
Tare dragut si inimosul, dar... Diana...mamaaaaaaaa ce burta mare. Scuze dar " nu ma pot abtine". Asa mare voi fi si eu??? Oau, ma mai uit o data la poza ca nu-mi vine sa cred .

Diana e minunata, emana atata bucurie!!! Ma umplu de voie buna cand ma uit la pozele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Am vazut si eu martianul...e simpatic foc.
Eva ne-ai eclipsat, esti fotomodel!
Intr-adevar pozicile Dianei de la 28 de saptamani sunt extraordinare, o mamica mandra si fericita. Cu asa atitudine normal ca Mirciu creste mare si voios.

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput