Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Fetelor, ma faceti sa rosesc . Nici chiar asa...

Cred ca aici taica-mio-i "de vina". El inainte sa ma nasc isi dorea un copil care sa rada! Un copil fericit continuu. Si asa am fost de la inceput. Cum ma trezeam la 2-3 ani, apasam butonul interfonului si strigam cu gura pana la urechi: "Tata, am culaaat!".

Eu am considerat ca ce nu faci cu un zambet si o vorba buna, nu reusesti sa faci cu nimic altceva.

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Pe mine ma invatase tata sa citesc ora de pe ceas, si-mi arata ca atunci cand se misca sageata, tati se trezeste. Cum trecea o secunsa, tata primea un ceas in cap...era de metal, de ala vechi, rotund. Ce sa fac...uitam care sageata trebuie sa se miste...
Diana, sper sa mosteneasca inimosul si zambetul tau dar si gropitele din obraji.

Mihaela26+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Seara Buna dragi Burtici,
Semnez si eu condica astazi, cam tarziu, dar tre sa pup fetele frumoase!
Am bagat un ochi pe Picasa la pozele voastre si morrrr de dragul vostru.. mai ales de Diana si de burtica ei dolofana! Esti o minunata si o frumoasa si radiezi numai fericire si optimism !
Am pus si eu cateva poze dar burtica mea e cam rusinea burticilor.. destul de mica comparativ cu a voastra !
Ellyshor, eu una inteleg perfect toate masurile de precautie pe care tu le iei , mai ales ca in toata perioada in care ai fost internata se pare ca nu ai fost scutita de imagini si intamplari traumatizante!
Elly,Shoshonik, Tzuky, foarte frumoase patuturile buburuzelor! Sa le stapaniti cu bine , puiutii sa creasca frumos si sanatos in ele !

cu Dorian 27 weeks +

Mergi la inceput

Inca una va mai spun si ma duc. Unde credeti ca am fost astazi? La un atelier de creatie!

Azi dimineata tanti care aduce mancarea si face paturile mi-a zis ca am vazut ca e atelier de creatie de la trei? ...da, am vazut. Pai, si vreau? Pai... stiti ce se face acolo? Pai da, ca eu il tin! Coasem niste inimioare din material, umplute cu nu stiu ce... No...bine, vin si eu. Apoi vine moasa la control, la sfarsit imi zice: Stiti, nu, de atelierul de creatie? Da da... Apoi vine iar tanti cu pranzul, cand pleaca zice: nu mai stiu, v-am mai zis de atelierul de creatie?

No, si la trei ma duc. Vorba vine, ca era langa mine sala, perete in perete. Ne-am strans sase mamici care mai de care mai burtoase, tanti o venit pregatita de acasa cu materiale, umplutura sintetica, foafece, ace, ata, sabloane, funde de toate culorile si texturile... Ea pare-se ca e pasionata de croitorie si cusut si s-a gandit sa ne stranga la o "sezatoare" sponsorizata din propriul buget si timp, sa mai socializam si sa ne mai umplem timpul. Am facut un fel de... pernite de ace, ori pernite decorative in forma de inimioara, din diferite materiale, funde etc. In definitiv, ceva oarecum inutil dar dragut si constructiv. Mie tare mi-a placut avantul ei si ideea ei. Nu mai zic ca ne ajuta, incuraja, aducea apa, oferea sa deschida geamul daca ne e cald, lumina daca nu vedem, sa ne intindem pe fotoliu daca obosim, etc.

Si cand ma gandesc la infirmierele noastre... Doamne, ca suntem la ani-lumina departare. Si in definitiv, nimeni nu le cere sa faca ce a facut asta. Ci doar sa aiba un pic de omenie si bunavointa... Of.

A, asta a fost prima sesiune. Mai urmeaza inca vreo 5 din ce se vede pe orar .

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

BelissimaEva, multumesc mult de complimente .

"rusinea burticilor"?! Ma prapadesc de ras! Lasa ca am vazut noi ca tu compensezi cu altceva , de ne faci pe toate de rusine .

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd
Eva ne-ai eclipsat, esti fotomodel!

La care Eva te referi ???

cu Dorian 27 weeks +

Mergi la inceput

Dragelor,eu aseara si astazi m-am simtit foarte rau pentru ca ... era sa facem un mare accident de masina si probabil sperietura si-a pus amprenta pe fluturasul meu!
Mergeam aseara la inot si dintr-o spalatorie , un dobitoc de taximetrist, s-a gandit sa iasa fara sa se asigure , sa ne taie calea si sa intoarca pe linia dubla continua fara macar sa intoarca capul.. daca va puteti inchipui asta !! Frana a fost ff brusca ca am avut impresia ca o sa imi iasa Dorian pe gura si bineinteles palpitatiile si tremuratul de rigoare! Apoi toata noaptea nu am putut inchide un ochi, iar dimineata a culminat cu voma pana la epuizare! Nici in primul trimestru nu m-am simtit atit de rau si sper din tot sufletul ca buburuza mea nu a patit nimic! El a fost destul de activ astazi dar de abia astept urmatorul consult pe 6 martie!

cu Dorian 27 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd
Eva ne-ai eclipsat, esti fotomodel!

La care Eva te referi ???

cu Dorian 27 weeks +

Tu, tu, Brutus!

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

BelissimaEva, m-ai lasat masca... Si eu cred ca Dorian e bine, insa eu nu as rezista o saptamana pana la control. Nu poti sa-l devansezi un pic? Mai bine sa fii sigura ca totul e in ordine si cu el si cu saculetul amniotic si cu placenta si toate cele, daca spui ca a fost asa de mare socul.

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eva stai linistita, si eu am avut parte de o frana brusca pe la 15 sapt si m-a strans centura, o bagasem rau pe maneca ca m-a si durut un pic burtica, dar bebe a fost bine.
Daca bebe e activ si nu ai dureri sau sangerari nu ar trebui sa fie probleme cu sarcina. Nu te mai gandi la ce ar fi putut sa se intample, DD a avut grija de voi.
Si eu am inceput sa fiu mai paranoica, stau cu gura pe sot cand conduce...de a zis ca ma da jos in vreo 2 ocazii.

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput