Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
alina_din spune:
La multe lunite sarbatoritilor de astazi?
GABRIEL-CONSTANTIN de Rammy
MATEI ALEXANDRE de vn_edelweiss
TUDOR-ANDREI de ilida
NATALIA de anca-28
FILIP de anaemi
MORENA
mihahegarty spune:
LA MULTI ANI MORENNA!!!!!
si tuturor sabatoritilor din ziua de azi!!!!
Multa sanatate, fericire si noroc va doresc la toti!!!!
Eu acum ma apuc la facut un tort FARA ZAHAR!!!! O sa va poftesc in seara asta la cate o felie si la reteta!!!
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty LA MULTI ANI MORENNA!!!!! si tuturor sabatoritilor din ziua de azi!!!! Multa sanatate, fericire si noroc va doresc la toti!!!! Eu acum ma apuc la facut un tort FARA ZAHAR!!!! O sa va poftesc in seara asta la cate o felie si la reteta!!! Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
pai hai Miha, baga reteta ! Ne lasi cu ochii in soare ?
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
corry_28 spune:
Facui eu ce facui, si-l uitai pe preferatul meu: FILIP!!!!!
La Multi Ani, dragoste mica!!!!
Esti cel mai frumos baietel din lume si iti doresc tot binele de pe pamant!Sa cresti mare si destept si sa le faci numai bucurii parintilor.
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui mihahegarty LA MULTI ANI MORENNA!!!!! si tuturor sabatoritilor din ziua de azi!!!! Multa sanatate, fericire si noroc va doresc la toti!!!! Eu acum ma apuc la facut un tort FARA ZAHAR!!!! O sa va poftesc in seara asta la cate o felie si la reteta!!! Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
Retetaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anaemi spune:
citat din mesajul lui corry_28 Facui eu ce facui, si-l uitai pe preferatul meu: FILIP!!!!! La Multi Ani, dragoste mica!!!! Esti cel mai frumos baietel din lume si iti doresc tot binele de pe pamant!Sa cresti mare si destept si sa le faci numai bucurii parintilor. O mama implinita de: Matei si Iustin * 03.08.2011* |
Multumim mult Corry !
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mihahegarty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anaemi
pai hai Miha, baga reteta ! Ne lasi cu ochii in soare ? Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Anamaria, din pacate azi am fost prea obosita sa l mai fac! Ramane pe maine! Sorry!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Gabrielita81 La multi ani!!!!!!! sarbatoriotilor de azi... MIHA chiar vrem reteta fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005 |
Gabrielita, cu siguranta o voi pune!!!
mihahegarty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LORIALEX
Retetaaaaaaaaaaaaaaaaaa Loredana, mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011) http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png |
Promit c o pun maine!! Este gandita efectiv de mine, pentru ca inca nu l am facut inca nu pot sa va zic exact ordinea, dar maine cu siguranta!!! Pupici si voua Lori.