Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Fetelor, va multumesc de incurajari
Tocmai am primit o veste buna, de maine ma mut la Realul din Afi (deci mai aproape de casa). Sper sa fie ok pana in toamna macar... Din toamna vreau sa-l duc direct la o gradinita de stat (unde platesc atat cat il duc, nu toata luna chiar daca el merge doar 5 zile). O sa incep de prin iunie o campanie de imunizare serioasa si macar daca se imbolnaveste sa nu fie atat de rau si sa nu dureze atat de mult... Om vedea. Si soatza are in vedere schimbarea locului de munca, a primit un pont de la o cunostinta, sa vedem daca se concretizeaza ceva.
Pentru noi anul asta va fi mai greu, ca la anul o sa se schimbe un pic situatia, nepotica va merge la scoala si atunci va fi disponibila mama si dimineata sa stea cu el in caz de vreo urgenta...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

super...asa e mult mai bine...chiar ma gandeam oare cat faci din militari in la realul din vitan, ca e cale lunga..sa dea DD sa va iasa planurile cu joburile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Buna,
asa s-a inteles ca nu-l mai duc la gradi???

a fost doar o propunere de-a sotului cu care eu nu am fost de acord! si nici nu voi fi! la gradi copilul face altceva decat ce ar face cu bona acasa, cred... si nu mai e la varsta la care are nevoie doar de supraveghere, ci de program... ieri de ex. a vrut program de gradi, fiind duminica, mi-a scos vopselurile... creioanele... vroia sa deseneze non-stop si de regula consuma cam juma de bloc de desen, ca face 2-3 mazgaleli pe o foaie si gata vrea alta foaie...

azi dimi l-am dus la gradi, pt ca n-a facut febra peste noapte, dar m-a sunat educatoarea si mi-a zis ca a facut febra, desi dimi nu parea bolnav... am zis ca n-are rost sa-l scot acum de la gradi, i-au dat nurofen, il culca, ii scad febra, abia apoi ma duc sa-l scot de la gradi... si vedem, mai stam pe-acasa 1 -2 zile...

desi am tot fost bolnaviori, a stat acasa doar 2 zile in toata luna februarie, doar 2!... ca de rest a fost muci si tuse mai mult sau mai putin behaitoare...

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

eu asa intelesesem din mesajul tau...ma bucur ca va merge la gradi in continuare. Sper sa va ocoleasca raceala si sa scapatu usor si repede

Mergi la inceput

Citat:

lali, foarte frumos ati petrecut... pe cinste! ii dai totusi dulciuri, tort si bomboane???

evyme, crezi ca ne primesc copii la gradi de stat din toamna, nu de cand fac ei 3 ani??? felicitari pt jobul mai aproape de casa!

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

chiar a fost frumos si ne-am distrat pe cinste. cel mai important este ca David s-a simtit super.
Da, pot sa-i dau dulciuri, totul e sa tin cont de cati carbohidrati are acel dulce si e preferabil ca dulciurile sa le manance la ocazii (deci nu des, nu in fiecare zi)si la orele la care i se face insulina. Din fericire nu este fan dulce, de ziua lui a gustat un pic din tort si pe urma a scuipat...Ieri de exemplu pentru ca nu vroia sa manance la pranz mai nimic am vrut sa-i dau niste biscuiti Pimps si nu i-au placut nici aia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna dimineata,

Am vazut niste poze olalaaaa , ma topesc cand o vad pe Iris, e atat de scumpa, imi plac carliontii ei(de ochi nici nu mai vorbesc ) , ce torturi frumoase a avut ! David a crescut asa mare de cand l-am vazut eu ultima data(in poze ) , e foarte sweet, are acel ceva , care sigur va face ravagii la fete Like like like ! tortul a fost super interesant

Simply,mami de fetita frumusica

multumim simply de complimente...sa vedem daca va fi tot asa de frumusel si cand va fi mai marisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:

Fetelor, va multumesc de incurajari
Tocmai am primit o veste buna, de maine ma mut la Realul din Afi (deci mai aproape de casa). Sper sa fie ok pana in toamna macar... Din toamna vreau sa-l duc direct la o gradinita de stat (unde platesc atat cat il duc, nu toata luna chiar daca el merge doar 5 zile). O sa incep de prin iunie o campanie de imunizare serioasa si macar daca se imbolnaveste sa nu fie atat de rau si sa nu dureze atat de mult... Om vedea. Si soatza are in vedere schimbarea locului de munca, a primit un pont de la o cunostinta, sa vedem daca se concretizeaza ceva.
Pentru noi anul asta va fi mai greu, ca la anul o sa se schimbe un pic situatia, nepotica va merge la scoala si atunci va fi disponibila mama si dimineata sa stea cu el in caz de vreo urgenta...

super...asa e mult mai bine...chiar ma gandeam oare cat faci din militari in la realul din vitan, ca e cale lunga..sa dea DD sa va iasa planurile cu joburile.

Lali de David luptatorul nostru

Nu faceam foarte mult daca plecam de la maica-mea sau de la soacra (vreo 45 min), dar daca plecam de la mine de acasa trebuia sa plec cu o ora jumate inainte (ca sunt legata de o linie RATB care circula la 30-40min). Aseara spre exemplu am plecat la 22.15 din Real si am ajuns acasa la 23.30... Dar in Afi imi va fi mai comod, ca merg cu un singur autobuz, nu mai trebuie sa schimb 4 mijloace de transport...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Tomaca pe viitor ar tb sa luam biletele din timp. Cand am ajuns eu nu mai erau locuri dar te lasau sa stai in picioare. Si in timp ce luam eu biletele, a venit un bunic si i-a zis casierei ca ii lasa un bilet ca nu-i trebuie, asa ca i-am zis ca-l cumpar eu. Si asa am stat si noi jos.

Cum a reactionat Tudor?

Bea
Ce urias e Adam! Mara avea 8 kg la 6 luni si tot mi se parea mare.

Ale sanatate multa!

Atlantique spor la gatit!

Eu imi propusesem sa o intarc, dar o mai las vreo 2 zile, nu ma simt pregatita azi.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

eu nu stiu ce sa te sfatuiesc legat de intarcarea (dar sunt alaturi de tine) ca eu din pacate nu am avut ocazia sa traiesc experienta alaptarii. Imi pare tare rau ca nu am putut, dar poate la urmatorul daca/cand o veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Evume- ma bucur de vesetea buna; se aranjeaza ele usor lucrurile'
Lali, Sorina - am vazut poze cu sarbatoriti. Frumusei si delicati amandoi.
Lali - parea ca se bataie si casa

Ruxi - felicitari sunteti niste campioni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:

lali, foarte frumos ati petrecut... pe cinste! ii dai totusi dulciuri, tort si bomboane???

evyme, crezi ca ne primesc copii la gradi de stat din toamna, nu de cand fac ei 3 ani??? felicitari pt jobul mai aproape de casa!

Rux, eu stiu ca-i primesc si de la 2 ani jumate daca mananca singuri si nu au pampers. Noi mai avem nitel de lucrat la partea cu mancatul, dar pana in toamna sigur o rezolvam...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

la noi mancatul e floare la ureche... insista sa manance singur, chiar daca se face de mancare din cap pana in picioare... si ma hraneste cu lingurita si pe mine (cand nu vrea sa manance el)...

cat despre oala... mi-o arunca, tranteste... nu stiu de unde aversiunea lui fata de olita, ca n-am insistat niciodata daca n-a vrut! la gradi cica sta, dar nu face absolut nimic... poate e de-acolo... si am zis ca incerc mai cu aplicatie si dedicatie, cand o sa incep sa ma inteleg in vorba cu el, poate la vara... desi educatoarea mi-a zis ca daca vreau sa scapam de pampersi, tre sa aduc saltelute din alea impermeabile pt somn si multi pantalonasi si chilotei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele revin cu invitatia asta...o las pana maine aici...daca nu incerc si la subiectul cu martisoarele..poate intereseaza pe cineva

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

fetele am primit din partea desprecopii o invitatie la opera pentru copii. eu nu am cum ajunge...fac public mesajul aici...daca vrea cineva invitatia spune-ti-mi ca vi-o dau

Citat:

Multumim pentru implicare in actiunea "Martisoare de suflet".

Avem placerea sa va oferim o invitatie martisor pentru
vineri 2 martie ora 18h45
Opera pt Copii / Bucuresti
la musicallul aniversar "O noapte furtunoasa" /atat pt parinti cat si pt copii
(copiii au intrare gratuita, parintii au acces cu invitatia printata)

========
cine nu are posibilitatea sa ajunga o poate oferi cadou unui prieten, insa avem nevoie de confirmari intrucat e necesar sa avem o evidenta rezervarilor din sala)
==========

aici este prezentarea spectacolului
prezentare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetele, salutare, sunt si eu pe aici, dar n-am timp nici de unele...
Va pup pe toate si pe toti pufuletii, cred ca au fost petreceri frumoase in uichend.
M-am uitat in lista, Nyny urmezi la sarbatoreala.

Evyme - mult succes, sa se aseze lucrurile bine.

Rux - bine ca a revenit acasa sotul tau. Ati inceput recuperarea? Gradi e mai buna decat bona. Eu am bona permanenta (aka mama) si tot il duc la gradi. Sambata i-am cumparat carioci, ieri am desenat toate cele, la un moment dat a ridicat carioca galbena in sus si a zis yellow.
Nu ca ma laud ca stie un cuvant in engleza, ca doar o sa le stie pe toate cand o fi mai mare, dar faza e ca eu nu l-am invatat culorile in engleza, asta o stie de la gradi. Si azi dimineata a zis "tati, te-tes-te-te" - trezeste-te....Eu vad zilnic imbogatiri ale vocabularului de la gradi.

Mire - tot n-ai intarcat-o pe Mara? Visai tu inainte de Mara ca o sa iti alaptezi puiul pana la 2 ani? Trecere usoara, atunci cand veti fi pregatite amandoua!

Va pup pe toate.

Mergi la inceput