Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!
Raspunsuri - Pagina 8
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower M-am uitat in lista, Nyny urmezi la sarbatoreala. |
Adica doar anul asta o sarbatorim pe Nyny, ca dupa aceea avem pauza cativa ani. De cand pandesc momentul.....
evyme spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
la noi mancatul e floare la ureche... insista sa manance singur, chiar daca se face de mancare din cap pana in picioare... si ma hraneste cu lingurita si pe mine (cand nu vrea sa manance el)... cat despre oala... mi-o arunca, tranteste... nu stiu de unde aversiunea lui fata de olita, ca n-am insistat niciodata daca n-a vrut! la gradi cica sta, dar nu face absolut nimic... poate e de-acolo... si am zis ca incerc mai cu aplicatie si dedicatie, cand o sa incep sa ma inteleg in vorba cu el, poate la vara... desi educatoarea mi-a zis ca daca vreau sa scapam de pampersi, tre sa aduc saltelute din alea impermeabile pt somn si multi pantalonasi si chilotei... www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar |
Ai incercat sa-l pui sa faca la wc din picioare? De o saptamana Sebi numai asa face. Avem o treapta d-aia luata de la Ikea (exact pt asta o luasem, dar nu visam s-o folosim atat de devreme), si-a dus-o singur in baie, si-a dat panatalonii si chilotii jos si-a indreptat puta spre vas si a inceput sa faca. Olita o tinem in dormitor s-o avem in caz de necesitate noaptea, dar nu prea a mai fost nevoie de ea. Si la mama tot la wc a facut. Si-a tras o galeata, s-a urcat pe ea si si-a vazut de treaba
De mancat si el mai mananca singur, dar nu are chef mereu. Insa atunci cand o face este foarte meticulos, nu se prea murdareste, iar daca se murdareste se sterge cu prosopelul
Pentru protectia saltelei noi am folosit (si inca le mai folosesc, ca sa fiu sigura ca n-are vreun accident noaptea) www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/40143304/" target="_blank">astea. Sunt foarte practice, pentru ca se pot spala si refolosi. Eu am cumparat una imediat dupa ce l-am nascut, ca s-o folosesc dupa baie, la masaj; inca este intr-o stare foarte buna. Pe a doua am cumparat-o de vreun an, in ideea sa le am de schimb cand il dezvat de pampers.
sorina_bz spune:
Buna ziua si de la noi!
Am avut o zi de luni, la birou...fff aglomerata...daca asa va fi toata saptamana, am incurcat-o!
In primul rand... pentru urari, Alexia28, Alicredo, Bea!
Multumim mult de aprecieri si comment-uri Mire, Loredana, Nyny, Simply, Tomaca! ...sunteti niste dragutze, ca de obicei!
Atlantique... de cafea, eu acum imi iau o pauza, sa o beau...stii ce bine imi prinde?!
Alexutzzza...si mie imi place tare poza de la avatarul tau!
Mire....felicitari pentru prima vizionare a unui teatru! Pupam Marutza cumintica si intelegatoare.
Ruxita...felicitari pentru reintregirea familiei! Si multa sanatate lui Kay!
Bea...ce voinicel de baiat e Adam, wowww! Iris avea cam 8 kg la 6 luni, si cum a zis si Mire()...eu ziceam ca e maricica....dar cum Adam papa numai LM...toata stima pentru tine mami! Cu sotul...eu zic sa-l mai responsabilizezi nitzel...ca ai si tu nevoie de cate o mica pauza, macar din cand in cand!
Lali....v-am admirat in poze....sunteti tare frumosi! Tortul arata super, si petrecerea cred ca a fost minunata, cu atatia invitati! Despre David...nici nu pot sa spun cat e de dragalas, blondutz si zambaretz!
Simply...am vazut poze de princesita ...e o scumpa si o dulce, i-a crescut tare mult parul si imi place tare mult tunsoarea ei....
Evyme....bine ca e Sbi bine, si ca ati gasit solutia optima pentru voi!
Ale1212xa...multa sanatate lui Dragos!
Dece... ....haioasa ca de obicei, mi-a placut maxim mesajul tau de dimineata! Sorry de w-e nu atat de bun...sigur saptamana asta va fi mai buna decat week-end-ul!
Mire......sa gasiti o solutie si un moment care sa faca trecerea cat mai lina!
BF...felicitari pentru achizitiile lui Dani!
Va pup,
merg acasa sa-mi iubesc puiul!
miremia spune:
Simply ce parut frumos are Ariana!
Si neaparat trebuie sa trag de maneca cateva mamici de pufi, care nu ne-au mai pus poze de multicel: Alicredo, Lorex, Danasor, Haircut, BF, Ana, Ruxita, Ayanna, Evyme, Micki, Loredana, Ale, Nyny, Alex, Dece.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
...last news... avem puroi in gat, gradi pauza o sapt... apropo, care stiti, ce recomanda dr. Stanciu pt puroi in gat daca nu antibiotice, ca pe noi doca noastra ne-a umplut de siropele (antibiotic, ibalgin si erdomed)
... si sa ma laud... sotul meu azi a gatit o mancarica gustoasa, cu bani ciu-ciu si cu maina lui semiinvalida... (am zis ca nu-l consider invalid si sa se descurce cum poate)... Ela a facut cumparaturile si l-a ajutat pe unde sotul n-a putut... dar cand am ajuns acasa, mancarica aburea pe masa (aragaz)...
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
Ruxita spune:
evyme, Sebi a facut la wc ca varietate la oala pt ca voi n-aveti pampers... eu cred ca la noi pampersu e problema si in parte oala, ca refuza cu incapatanare sa-si dea drumu in altceva decat pampers... si inca n-am metoda pt chestia asta...
www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar
evyme spune:
citat din mesajul lui Ruxita evyme, Sebi a facut la wc ca varietate la oala pt ca voi n-aveti pampers... eu cred ca la noi pampersu e problema si in parte oala, ca refuza cu incapatanare sa-si dea drumu in altceva decat pampers... si inca n-am metoda pt chestia asta... www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar |
Eu spuneam ca poate nu vrea la oala si sa incercati direct la wc, poate asa ii place mai mult. Oricum, eu cred ca si puterea exemplului si-a spus cuvantul la noi; il tot bateam la cap pe sot sa-l ia si pe fi-su la baie cand face el pipi, ca sa-l vada si presupun ca d-asta a inceput sa faca asa; incercati si voi, poate functie
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia Simply ce parut frumos are Ariana! Si neaparat trebuie sa trag de maneca cateva mamici de pufi, care nu ne-au mai pus poze de multicel: Alicredo, Lorex, Danasor, Haircut, BF, Ana, Ruxita, Ayanna, Evyme, Micki, Loredana, Ale, Nyny, Alex, Dece. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
m-ai prins
pe viitor.
n-am poze noi
miremia spune:
citat din mesajul lui alicredo m-ai prins pe viitor. n-am poze noi din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! "A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!" |
Cred ca nu stii cand ai pus ultima data poze pe contul comun de zici asta.
miremia spune:
citat din mesajul lui alicredo m-ai prins pe viitor. n-am poze noi din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! "A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!" |
Cred ca nu stii cand ai pus ultima data poze pe contul comun de zici asta.