Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....

evvmy...bine ca e sebi bine. si cu gradi...offff...dar assta este...prb ca ati ales slutia cea mai ok pt voi...
de real ce sa zic...eu am fost vineri...cam pe la 3 la cumparaturi..am prins pe cineva de la munca cu masina...ca a mea tot mortua est ....e...( la realul din vitan) ...asa ca sambata...poate m-ai confundat??? ( macar era slaba????? =))))))) )
nu-i foarte comod jobul si cred ca nici f bine platit...dar ce sa faci...pe vremurile astea.......oricum multa bafta...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Dece, da, vineri a fost, eu am trait cu impresia ieri ca e luni, dar nu stiu de ce... Tu erai, cu un domn alb in cap (chiar ma intrebam cine o fi)
Da, e foarte prost platit, castig exact cat ne trebuie sa supravietuim, inca ma mai intreb daca e cea mai buna solutie, dar pe moment nu vad o alta, asa ca merg mai departe asa pana s-o ivi altceva... Ideea e ca tot salariul sotului se duce pe rate, deci avem nevoie de o anumita suma de bani garantata lunar care sa acopere facturile si mancarea Si aici, la Real castig cam cat castigam si la fostul loc de munca daca as fi scazut gradinita lui Sebi, dar macar stiu ca sta acasa si nu se mai imbolnaveste de 2 ori pe luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Evyme e greu dar macar ti-ai implinit un vis.

Rux poate o sa reusiti sa-l dati iar la gradi in toamna.

Atlantique ai PM.

Simply ms mult pt sustinere! O sa aman momentul doar vreo 2 zile....

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc de incurajari
Tocmai am primit o veste buna, de maine ma mut la Realul din Afi (deci mai aproape de casa). Sper sa fie ok pana in toamna macar... Din toamna vreau sa-l duc direct la o gradinita de stat (unde platesc atat cat il duc, nu toata luna chiar daca el merge doar 5 zile). O sa incep de prin iunie o campanie de imunizare serioasa si macar daca se imbolnaveste sa nu fie atat de rau si sa nu dureze atat de mult... Om vedea. Si soatza are in vedere schimbarea locului de munca, a primit un pont de la o cunostinta, sa vedem daca se concretizeaza ceva.
Pentru noi anul asta va fi mai greu, ca la anul o sa se schimbe un pic situatia, nepotica va merge la scoala si atunci va fi disponibila mama si dimineata sa stea cu el in caz de vreo urgenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna,
asa s-a inteles ca nu-l mai duc la gradi???

a fost doar o propunere de-a sotului cu care eu nu am fost de acord! si nici nu voi fi! la gradi copilul face altceva decat ce ar face cu bona acasa, cred... si nu mai e la varsta la care are nevoie doar de supraveghere, ci de program... ieri de ex. a vrut program de gradi, fiind duminica, mi-a scos vopselurile... creioanele... vroia sa deseneze non-stop si de regula consuma cam juma de bloc de desen, ca face 2-3 mazgaleli pe o foaie si gata vrea alta foaie...

azi dimi l-am dus la gradi, pt ca n-a facut febra peste noapte, dar m-a sunat educatoarea si mi-a zis ca a facut febra, desi dimi nu parea bolnav... am zis ca n-are rost sa-l scot acum de la gradi, i-au dat nurofen, il culca, ii scad febra, abia apoi ma duc sa-l scot de la gradi... si vedem, mai stam pe-acasa 1 -2 zile...

desi am tot fost bolnaviori, a stat acasa doar 2 zile in toata luna februarie, doar 2!... ca de rest a fost muci si tuse mai mult sau mai putin behaitoare...

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

Mergi la inceput

lali, foarte frumos ati petrecut... pe cinste! ii dai totusi dulciuri, tort si bomboane???

evyme, crezi ca ne primesc copii la gradi de stat din toamna, nu de cand fac ei 3 ani??? felicitari pt jobul mai aproape de casa!

www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4748" target="_blank">Completati va rog acest chestionar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu imi propusesem sa o intarc, dar o mai las vreo 2 zile, nu ma simt pregatita azi.

O sa vina momentul cand o sa te simti pregatita, sa nu te fortezi; vorbeste cu Mara, ca e mai mare si cred ca ar fi interesant sa vezi cum ar reactiona atunci cand ii spui ce vrei sa faci si ii spui sentimentele tale, adica ma refer ca atunci cand o vei intarca cred eu ca discutia asta ar ajuta-o sa inteleaga pasul si sa accepte mai usor despartirea . Parerea mea

Sa fie o trecere usoara pt amandoua

edit* sa spun ca stiu cat de important si greu de facut e pasul acesta, eu nu am sa uit niciodata aceasta etapa; suntem aici langa tine daca simti nevoia sa vorbesti ; pt mine cel putin a fost un pas

Simply,mami de fetita frumusica

simpli ti-a zis f bine...

eu n-am fost pregatita...simteam ca nici la 40 de ani n-o sasimtca e momentul....la noi a fost asa...spontan...a fost un complex de imprejurari...jiji a reactionat f bine....iar eu.....mi-am propus ..."sa ma gandesc maine, mai profund la aceasta etapa, sa jelesc in liniste" ....si am tot amanat pe maine....poate la pensie o sa am timp sa despic firul in parte....

nu vreau sa jignesc fetele cu lp...insa alaptatul asta creaza o legatura unik...pe care nu o simt decat cele care alapteaza...eram atat de mandra in acel moment si-i multumeam lui d-zeu ca mi-a favorizat treaba asta ca altfel....as fi pierdut niste momente si traiari neimaginabile....

mire...acum imi dau seama ca te invidiez...dar na...totul are un sfarsit...
nu stiu daca o sa fii pregatita...poate ai si tu nevoie de...spontanietate...

suntem alaturi de voi

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza,
Sunt la reflexo, ma maseaza o tanti la talpi si eu stau pe forum!
Di vis

Dece, ti-ai amintit de burtica mea?

Am intrat sa va multumesc ca ati lasat chiulangii sa recupereze

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

bai Lorex, nu te cred ca esti la reflexo... ca trebuia sa gemi (de durere) nu sa stai pe forum!!! AW, relaxare cat mai totala!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu imi propusesem sa o intarc, dar o mai las vreo 2 zile, nu ma simt pregatita azi.

O sa vina momentul cand o sa te simti pregatita, sa nu te fortezi; vorbeste cu Mara, ca e mai mare si cred ca ar fi interesant sa vezi cum ar reactiona atunci cand ii spui ce vrei sa faci si ii spui sentimentele tale, adica ma refer ca atunci cand o vei intarca cred eu ca discutia asta ar ajuta-o sa inteleaga pasul si sa accepte mai usor despartirea . Parerea mea

Sa fie o trecere usoara pt amandoua

edit* sa spun ca stiu cat de important si greu de facut e pasul acesta, eu nu am sa uit niciodata aceasta etapa; suntem aici langa tine daca simti nevoia sa vorbesti ; pt mine cel putin a fost un pas

Simply,mami de fetita frumusica

simpli ti-a zis f bine...

eu n-am fost pregatita...simteam ca nici la 40 de ani n-o sasimtca e momentul....la noi a fost asa...spontan...a fost un complex de imprejurari...jiji a reactionat f bine....iar eu.....mi-am propus ..."sa ma gandesc maine, mai profund la aceasta etapa, sa jelesc in liniste" ....si am tot amanat pe maine....poate la pensie o sa am timp sa despic firul in parte....

nu vreau sa jignesc fetele cu lp...insa alaptatul asta creaza o legatura unik...pe care nu o simt decat cele care alapteaza...eram atat de mandra in acel moment si-i multumeam lui d-zeu ca mi-a favorizat treaba asta ca altfel....as fi pierdut niste momente si traiari neimaginabile....

mire...acum imi dau seama ca te invidiez...dar na...totul are un sfarsit...
nu stiu daca o sa fii pregatita...poate ai si tu nevoie de...spontanietate...

suntem alaturi de voi

JUCARII PENTRU PITICI...

la mine a fost legatura puternica emotionala pana la un punct... dincolo de care, simteam ca ma trage prea tare si incepuse sa ma si doara si sa ma dispere alaptatul noaptea si am zis ca a venit momentul... si mai ales cand am simtit ca e prea lung, imi ajungea la genunchi cum stateam ghemuita cu el... overall, mi-am dat seama ca a crescut si ca tre sa taiem din cordonul ombilical inca un pic... (evident nu de tot, asta s-a inteles, nu?)
dar am regretat ca fost cam brusc... ca se mai putea, adica nu ajunsesem chiar la limita suportabilitatii...

Mergi la inceput

la fel cred ca a fost cu nasterea... a fost emotionant pana pe la un 8 luni... dincolo de care ma simteam cu o bidiganie in mine (cum ii spunea sotul), cu un extraterestru, care creste in mine si ca la un moment dat o sa plesnesc, pt ca voi deveni neincapatoare pt el si mai simteam (in capul meu) ca ma cam consuma...

cred ca la fel va fi cu momentul cand va pleca de-acasa... casa va deveni neincapatoare pt el si va vrea sa plece... in lumea larga... cu conditia ca intotdeauna sa revina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

lali, foarte frumos ati petrecut... pe cinste! ii dai totusi dulciuri, tort si bomboane???

evyme, crezi ca ne primesc copii la gradi de stat din toamna, nu de cand fac ei 3 ani??? felicitari pt jobul mai aproape de casa!

Rux, eu stiu ca-i primesc si de la 2 ani jumate daca mananca singuri si nu au pampers. Noi mai avem nitel de lucrat la partea cu mancatul, dar pana in toamna sigur o rezolvam...

Mergi la inceput