Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....

sarumana de coffe , atlantiq.....f buna...dar stai te rog in banca ta da???? ( sorino!!!!!! ce faci soro...??? dupa ce mi-ai luat painea de la gura...in curand ramai fara job daca nu esti pe faza )

noi n-avem cu ce ne lauda...

evvmy...bine ca e sebi bine. si cu gradi...offff...dar assta este...prb ca ati ales slutia cea mai ok pt voi...
de real ce sa zic...eu am fost vineri...cam pe la 3 la cumparaturi..am prins pe cineva de la munca cu masina...ca a mea tot mortua est ....e...( la realul din vitan) ...asa ca sambata...poate m-ai confundat??? ( macar era slaba????? =))))))) )
nu-i foarte comod jobul si cred ca nici f bine platit...dar ce sa faci...pe vremurile astea.......oricum multa bafta...

lorex...m-am gandit aseara la tine...mi-am adus aminte de o poza de a ta de cand erai gravi...cand ai fc la burtica o fatuca...si park ai si scris bobi...offf ce trece timpul...

dragelor sa aveti o sapt super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

si eu la cafea... atlantique

am avut o noapte grea..m-am culcat pe la 2 din lipsa de somn si acum dorm pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani David!!!

La multi ani Iris!

La multi ani Alexandru!

Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!!!Sa fiti bucuria si mandria parintilor!!!

Mergi la inceput

noi bolim la greu!

cred ca merg azi cu ivan la dr...ca tuseste si nu imi place.........deloc!!!!!!!!!!!!!!

asa ca musai!

va pu doo poze......

una cu fratii Demeter:D

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/840/dsc07048s.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

si una cu michelin boy...cu 8400 la 3 luni jumate...ieri mi s-a ridicat de pe burta......am ramas masca!!!!!!!!!!!!!!!!

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/812/dsc07079z.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Mergi la inceput

mi-e dor de voi................mi-e dor de pierdut timp aiurea....mi-e dor sa iesssss..........mi-e dor de forum....mi-e dor sa scriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hmmmmmmmmmmm
poate intr-o zi............

sa aveti o saptamana frumoasa!!!!!!!!!

am ramas in urma.tomaca se muta??????
si cum e sot de ruxita????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Dece, nu as fi vrut sa o dau eu, dar voi ce faceati???? Ati dormit pana tarziu, nu? Pai fetele, azi e luni
Promit sa nu se repete, da

Ruxita, sanatate multa lui Kay si recuperare rapida si totala sotului tau! Iar tie, multa putere sa le duci pe toate
Cu gradi si eu sunt de acord cu tine, un copil evolueaza mult mai bine in colectivitate, ei invata din repetitie acum. Bafta sa alegeti cea mai buna solutie pentru voi!

Dece, te invidiez pt Holograf! Bafta, poate iti gasesti casa pe care ti-o doresti!

Alicredo

Alexa, ma bucur ca este mai bine Dragos!

Mire, ma bucur ca Mara a apreciat teatrul!

Lorex, pai daca toata lumea s-a plans ca s-a scris mult....a trebuit sa lasam si chiulangii sa recupereze, nu?
Ce de petreceri aveti voi saptamana asta....Distractie placuta si o saptamana usoara!
...nu ar trebui sa incepi din 02.03.2012? Eu stiam ca ultima zi din Cic este ziua in care copilul implineste 2 ani...

Evyme, ma bucur ca este Sebi mai bine! Este ok ca ai gasit ceva care sa-ti permita sa stai cu el dimi. Sa ai o zi usoara azi!

Bea, sorry! sa treaca repede! Este greu cu doi dar cred ca te descurci ffff bine! Din pacate timpul pt tine este primul sacrificat!
Eu nu am reusit sa vad pozele ca nu imi apare ca link....Dar 8.400 kg la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Alexa, Evyme, Bea - sanatate pufilor

Mergi la inceput

dap.si mie mi se pare mult...dar nu pot sa il infometez.......si papa numai lapte de mama nici apa nici ceai nik!
ma descurc, da.......musai!!!!!

cu sotul is i razboi.......ma cam depaseste situatia...si m-am saturat.nu vrea neam sa stea cu ei amandoi sa ies si eu un pic sa imi aerisesc creierii......
sambata nu am putut merge la inmormantare din cauza asta la un verisor......el pai musai sa mergi???????????
m-am enervat si nu m-am dus...trebuia sa fac niste cumparaturi....pai musai sa mergi?pai nu....normal ca dupa tot venea sa zica du-te dar deja era inchis...asa ca ma dispera si ma dispera statul acasa dar las ca vine ea caldura si nici nu zic nimic iau copiii si am plecat si sa stea el acasa sa cloceasca pui@ ui asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce m-am racorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna noaptea!
Am intrat sa va salut fugitiv si va spun doua vorbe despre noi, sa stiti ca n-am murit
Sebi e ok acum, dupa doua saptamani de bolit Insa am discutat cu sotul si am ajuns la concluzia ca mai amanam gradi pana prin vara (desi asa cum zicea si Ruxita, imi pare rau, pt ca sunt convinsa ca era benefica pt dezvoltarea lui). Si pentru ca nu avem posibilitatea sa stau acasa (deh, am vrut casa, ne-am bagat sclavi la banci)am cautat o solutie de compromis, cel putin pentru cateva luni. Asa ca m-am bagat casier la Real, pe tura de dupa-amiaza/de noapte... Dimineata sunt cu Sebi acasa, de la 2-3 il preia mama mea, apoi pe la 6 termina tac-su munca, eu il gasesc dormind (ajung dupa 11 acasa)... Nu sunt foarte incantata de aranjament, dar chiar nu-mi permiteam sa stau acasa si un alt job n-ar fi fost bun pt ca dimineata n-am cu cine sa-l las pe Sebi

P.S. Dece, te-am vazut la cumparaturi ieri (parca), ai fost la 3 case departare de mine

Deci nu ma dati disparuta, sunt pe aici in continuare, mai si citesc din cand in cand, dar pana ma invat cu noul program o sa fiu mai absenta...
Maine am liber, dar vreau sa fac mancare, tre sa spal, putin smotru prin casa, o manichiura+baie la mine... Sper totusi sa ma rup nitel si pentru voi, sa vad si eu poze proaspete cu pufuleti si poate sa pun cateva mai recente si cu Sebi...
O noapte linistita tuturor, fara treziri si fara cosmaruri

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

Bafta multa cu aranjamentul. Asa cum ai spus si tu, cateva luni merge pana mai creste Sebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza,
Sunt la reflexo, ma maseaza o tanti la talpi si eu stau pe forum!
Di vis

Dece, ti-ai amintit de burtica mea?

Am intrat sa va multumesc ca ati lasat chiulangii sa recupereze

Mergi la inceput