Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!
Raspunsuri - Pagina 3
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia28 LA MULTI ANI David de Lalitica! LA MULTI ANI Iris-Alexia de sorina_bz! LA MULTI ANI Alexandru Ioan de Livia1980! SA CRESTETI MARI, NOROCOSI, SANATOSI SI FRUMOSI! ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
subscriu si eu cu mare drag!

ale1212xa spune:
buna seara
am salutat de dimineatza si am iesit ca magaru in ceata...dar s-a trezit Dragos si nu am mai avut loc de el![]()
acum ii face tac-su baie asa ca am 10 minute libere
Dragos e muult mai bine..nu a mai facut febra..doar un pic de muci..dar a fost ceva usor ca si-a revenit repede...
ma duc sa verific si eu mailu...o seara buna sa aveti..bne auzim la cafea maine dimineatza
miremia spune:
Seara buna!
Noi am fost la teatru! 

Mara mea a stat si s-a uitat captivata 35 de minute din cele 50, apoi s-a ridicat in picioare si mi-a zis "ai" (hai), asa ca m-am conformat. Oricum am fost surprinsa placut sa vad ca ii place si ca intelege ceva din ce se intampla pe scena.
Sa stiti ca oricum era galagie in sala, fiecare vorbea pe limba lui, ba striga ceva la actori, ba isi intrebau parintii "cand o mananca lupul?"
. Doamna povestitoare interactiona oricum cu ei, ii intreba diverse. Noi o sa mai mergem, asteptam si alti pufi. 
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
fetele am primit din partea desprecopii o invitatie la opera pentru copii. eu nu am cum ajunge...fac public mesajul aici...daca vrea cineva invitatia spune-ti-mi ca vi-o dau
| Citat: |
Multumim pentru implicare in actiunea "Martisoare de suflet". Avem placerea sa va oferim o invitatie martisor pentru vineri 2 martie ora 18h45 Opera pt Copii / Bucuresti la musicallul aniversar "O noapte furtunoasa" /atat pt parinti cat si pt copii (copiii au intrare gratuita, parintii au acces cu invitatia printata) ======== cine nu are posibilitatea sa ajunga o poate oferi cadou unui prieten, insa avem nevoie de confirmari intrucat e necesar sa avem o evidenta rezervarilor din sala) ========== aici este prezentarea spectacolului prezentare |
miremia spune:
Alicredo
si noua ne este dor de voi!
Ale
ma bucur ca este bine Dragos! 
Sper ca ati avut un weekend relaxant, ca v-ati plimbat si va astept maine cu forte proaspete.
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ce sa-i faci, asa patesc chiulangiii. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
lorex spune:
waw...nu pot sa cred! abia trei pagini in doua zile?
am senzatia ca am sarit peste un capitol..
maine e o noua saptamana!
o duc pe bobi la gradi dupa 2 saptamanai de stat acasa
aseara am avut cumatrie, maine seara kinder party la o prietena, marti ne vin musafiri, joi bobi 2 years party 
toata saptamana am cursuri si de joi ar trebui sa incep serviciul 
poate bag un medical sa mai stau o sapt acasa![]()
Tomaca, felicitari!
evyme spune:
Buna noaptea!
Am intrat sa va salut fugitiv si va spun doua vorbe despre noi, sa stiti ca n-am murit ![]()
Sebi e ok acum, dupa doua saptamani de bolit
Insa am discutat cu sotul si am ajuns la concluzia ca mai amanam gradi pana prin vara (desi asa cum zicea si Ruxita, imi pare rau, pt ca sunt convinsa ca era benefica pt dezvoltarea lui). Si pentru ca nu avem posibilitatea sa stau acasa (deh, am vrut casa, ne-am bagat sclavi la banci)am cautat o solutie de compromis, cel putin pentru cateva luni. Asa ca m-am bagat casier la Real, pe tura de dupa-amiaza/de noapte... Dimineata sunt cu Sebi acasa, de la 2-3 il preia mama mea, apoi pe la 6 termina tac-su munca, eu il gasesc dormind (ajung dupa 11 acasa)... Nu sunt foarte incantata de aranjament, dar chiar nu-mi permiteam sa stau acasa si un alt job n-ar fi fost bun pt ca dimineata n-am cu cine sa-l las pe Sebi
P.S. Dece, te-am vazut la cumparaturi ieri (parca), ai fost la 3 case departare de mine![]()
Deci nu ma dati disparuta, sunt pe aici in continuare, mai si citesc din cand in cand, dar pana ma invat cu noul program o sa fiu mai absenta...
Maine am liber, dar vreau sa fac mancare, tre sa spal, putin smotru prin casa, o manichiura+baie la mine... Sper totusi sa ma rup nitel si pentru voi, sa vad si eu poze proaspete cu pufuleti si poate sa pun cateva mai recente si cu Sebi...
O noapte linistita tuturor, fara treziri si fara cosmaruri
atlantique spune:
Vad ca nu s-a dat cafeaua!
Asa ca hai la cafea,
expresso tarrre cu o picatura de lapte!
Ma duc sa o beau si eu pe a mea pana nu se trezeste printul....
O zi frumoasa si o saptamana usoara!