Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

antiq... plusez cafeaua ta cu o felie de tort de portocale si ciocolata neagra...

hai primavara, hai, ca eu m-am saturat de zapada si frig si haine groase si grele...
vreau fustite, rochite, codite, terase, soare, mare, plaja...

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

si pentru una si pentru alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi ani

Cine sa traiasca
Cine sa traiasca
La multi ani

Draga nostra Nyny sa traiasca
LA MULTI ANI!

Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa si sa ramai mereu mama perfecta care esti acum!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

LA MULTI ANI FRUMOSI SI LUMINOSI.
SUBSCRIU LA MESAJUL MIRELEI, CA LE-A PUS FRUMOS IN PAGINA.

Sa ai un an bun, sa iti fie sanatosi copiii si voi de asemenea, sa vi se implineasca proiectele si dorintele si sa aveti o primavara frumoasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Nu este buna pentru ca disloca picioarele de sus, de la sold. Sta cracanat si impinge cu ele si asa se disloca picioarele.
O doamna oarecum vecina cu noi, a trecut asta vara pe langa grupul de copii de pe strada noastra si l-a vazut pe unul care se tot dadea cu o astfel de bicicleta. Ne-a recomandat sa nu-l mai lasam ca asa se juca si nepotelul ei si a ajuns sa stea ceva timp cu picioarele in ghips din aceasta cauza (dupa cum le-a explicat ortopetul).
Dupa aceea am primit si sfatul ortopedului sa nu folosim asa ceva (thiery).

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Merci pt lamuriri. O sa mai reflectam. Nu m-am gandit la asemenea probleme.
Am mai vazut ca daduse BF un link cu o bicicleta f frumi dar parca trebuia sa aiba 1m copilul....si noi mai avem mult pana acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili

LA MULTI ANI , NYNY...ce sa zic ..o doamna speciala nascuta intr-o zi speciala...sa fii sanatoasa in primul rand si sa te bucuri de frumoasa ta familie....sa aveti parte numai de momente placute

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:

3 kg cofeina pe zi? Tu sau soacra? Nu va omoara?

BBteo seamana fix cu tine 100%.

tomaca, esti o scumpa...
Teo e leit taica-su... am fotografii de-ale sotului de la 2 ani si zici ca-i Teo, doar ca alb-negru... deci...

sper sa reusiti sa gasiti alta bona la schimb, macar la fel de devotata cum a fost si asta. ca imi lasase impresia de om bun si calm si dedicat... spor la cautat!
si buturelului ca mi-a ramas in cap poza aia cu caciula pe cap...

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

Da? Atunci tu semeni 100% cu sotul.

Multumim pentru urari. Sie eu sper sa gasim ceva ok. Am primit cateva propuneri de la agentii, ramane sa le vedem.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique
Nu-i nici o problema, de asta am pus si imaginea ca sa va dati cu parerea. El are deja o motocicleta micuta pe care o impinge cu picioarele si s-a plimbat cu ea pana a dat zapada....o cere si acum...
L-a primavara motocicleta o sa-i fie mica asa ca am zis sa incercam cu asta.
Tomaca, BF de ce ziceati ca nu e buna?

El se joaca f mult cu cuburi, construieste, cu tractoare, plimba diverse prin casa, cu castroane si linguri, gateste si cu un pian la care canta.
Eu am la el puzzle de lemn su 6-8 piese care trebuie potrivite pe o placa. El am vazut ca le face din memorie, nu se uita la ele sa vada unde se potrivesc, ci inregistreaza pozitia initiala si dupa le aseaza.

Sper sa te ajute.

Nu este buna pentru ca disloca picioarele de sus, de la sold. Sta cracanat si impinge cu ele si asa se disloca picioarele.
O doamna oarecum vecina cu noi, a trecut asta vara pe langa grupul de copii de pe strada noastra si l-a vazut pe unul care se tot dadea cu o astfel de bicicleta. Ne-a recomandat sa nu-l mai lasam ca asa se juca si nepotelul ei si a ajuns sa stea ceva timp cu picioarele in ghips din aceasta cauza (dupa cum le-a explicat ortopetul).

Povestea unui Dor

Subscriu.
Eu/noi am primit acest sfat de la ortoped inca din primele zile de viata, Dani a fost in ghips pana la 4.5luni. Interzis la premergator si masini fara roti. Interzis inseamna - in acceptiunea mea - sa nu ii cumpar, dar ocazional a stat 5 minute in premergatorul vecinei sau s-a pus pe o masina din asta la munte, ca erau doua in vila si se tot dadeau copiii cu ele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique
Nu-i nici o problema, de asta am pus si imaginea ca sa va dati cu parerea. El are deja o motocicleta micuta pe care o impinge cu picioarele si s-a plimbat cu ea pana a dat zapada....o cere si acum...
L-a primavara motocicleta o sa-i fie mica asa ca am zis sa incercam cu asta.
Tomaca, BF de ce ziceati ca nu e buna?

El se joaca f mult cu cuburi, construieste, cu tractoare, plimba diverse prin casa, cu castroane si linguri, gateste si cu un pian la care canta.
Eu am la el puzzle de lemn su 6-8 piese care trebuie potrivite pe o placa. El am vazut ca le face din memorie, nu se uita la ele sa vada unde se potrivesc, ci inregistreaza pozitia initiala si dupa le aseaza.

Sper sa te ajute.

Povestea unui Dor

Subscriu.
Eu/noi am primit acest sfat de la ortoped inca din primele zile de viata, Dani a fost in ghips pana la 4.5luni. Interzis la premergator si masini fara roti. Interzis inseamna - in acceptiunea mea - sa nu ii cumpar, dar ocazional a stat 5 minute in premergatorul vecinei sau s-a pus pe o masina din asta la munte, ca erau doua in vila si se tot dadeau copiii cu ele...

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Merci!

Ai putea sa imi mai dai link-ul cu bicicleta pe care voiati sa i-o cumparati voi lui Dani? Cea joasa.

Mergi la inceput

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html

p.s. nu am sa ajung sa inteleg niciodata cum se ascunde un link.
am citit de N ori instructiunile de pe prima pagina, efectiv nu imi iese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html

p.s. nu am sa ajung sa inteleg niciodata cum se ascunde un link.
am citit de N ori instructiunile de pe prima pagina, efectiv nu imi iese.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

multumesc mult am salvat pagina

nici mie nu imi iese, nu stiu de ce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

La multi ani Nyny

Sa ramai mereu mama echilibrata care esti acum, sa te simti mereu implinita ca femeie, sotie, mama .Ne bucuram ca te-ai alaturat grupuletului nostru

Sa ai o aniversare frumoasa alaturi de cei dragi tie

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput