Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!
Raspunsuri - Pagina 18
simplicity spune:
Eu aseara aveam examen, si in drum spre el sunt sunata(cu 45 de minute inainte aproximativ) ca nu se mai tine ca profesorul e bolnav , s-a amanat pe maine seara si ma enerveaza ca mi s-a prelungit stresul
Simply,mami de fetita frumusica
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Eu aseara aveam examen, si in drum spre el sunt sunata(cu 45 de minute inainte aproximativ) ca nu se mai tine ca profesorul e bolnav , s-a amanat pe maine seara si ma enerveaza ca mi s-a prelungit stresul Simply,mami de fetita frumusica |
Sorry de patanie.
Ia partea buna, mai arunci un ochi peste carte.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity Eu aseara aveam examen, si in drum spre el sunt sunata(cu 45 de minute inainte aproximativ) ca nu se mai tine ca profesorul e bolnav , s-a amanat pe maine seara si ma enerveaza ca mi s-a prelungit stresul Simply,mami de fetita frumusica |
Offf, nasol cand se intampla din astea, si mie mi s-a intamplat alaltaieri cu dentistul, trebuia sa imi acopere o lucrare la o masea, sun sa intreb cat dureaza ca eu nu pot respira f bine pe nas din cauza de viroza, daca e ok sa vin in conditiile in care sunt varza (na, poate dentista nu avea chef sa facem schimb de virusi, nu mi se pare normal sa iti exerciti meseria no matter what numa ptr ca esti platit ptr asta) si mi se spune ca e ok, nu e problema , sa vin, ca numai daca nu ma simt eu in stare sa nu vin. ok, zic vin ca vreau sa scap, plec de acasa ca mai era numai o ora pana la programarea stabilita si dentistu era la 11 km de mine, merg si cand tocmai ma apropiam de parcare, cu 10 min inainte, ma suna asistenta ca ma roaga d-na dr sa reprogramam ! Noroc ca gradinita era tot in zona si era aproape ora la care Yannis se trezea asa ca am mai facut niste cumparaturi si am aruncat un ochi intr-o librarie pana s-a facut ora la care stiam ca e treaz si pot sa il iau, macar sa nu fi facut drumul 100% degeaba.
Dar cu examenele care se amana e nasol tare, stiu si eu din facultate, ca erai pregatit, ok, stii, nu stii, scapi cumva de stress, pe cand asa.....
alexutzzza spune:
Multi ani traiasca!
Multi Ani traiasca!
Laaaaaa Muuulti Ani!!!
Nyny sa traiasca! Nyny sa traiasca! laaaaaa 4 ani!
Sa fi de 4 x mai fericita
De 4 x mai norocoasa
De 4 x mai sanatoasa
Si de n x mai iubita !!!
Sa petreci frumos 4 zile si 4 nopti ca sa recuperezi!
Si daca era sa-ti cante Yannis (sa stii ca e mare amator de cantat la aniversari, cik la gradi tipa cat il tin plamanii si e unuldintre "solistii de baza" si cata destul de mult si acasa) ar fi zis
"muuuuti aaa ta-aaasca! Muuti aaa ta-aaasca! Maaa! Mu! Aaa!"
ma stric de ras mereu cand canta, si canta destul de des, ii place mult!
Loredana71 spune:
Nynysor drag,sa iti dea Dumnezeu in continuare o viata frumoasa si binecuvantata,cu copii sanatosi si voiosi,cu multe bucurii si impliniri alaturi de frumosii si iubitii tai!
La multi ani cu tot dragul!
Larisel,ma bucur mult pentru voi pentru vestile bune de la doctor,acum stai si tu mai linistita!
Mai zic de bicicleta si gata pentru acum,tare putin timp mai am...Deci,bicicleta fara pedale este aici in Germania o faza aproape obligatorie spre bicicleta normala,aproape toti copiii au bicicleta din aia inainte de a avea o bicicleta normala,le vezi mereu peste tot...Sincera sa fiu,nici nu vad mare diferenta intre pozitia picioarelor pe o bicicleta din aia si una normala,cu pedale...Cred ca nu e chiar asa dramatica situatia,mai ales ca nu sta copilul toata ziua calare pe bicicleta...Eu oricum o sa ii iau acum in prima faza o tricicleta,ca asa simt eu ca e mai bine si mai sigur,din aceea cu maner de impins pe care sa invete sa mearga,apoi mai vedem....
Si acum ziua buna tuturor si la revedere! Poate mai intru mai tarziu,imi pare rau ca nu reusesc sa raspund mai multora,asa cum as dori...Na,asta e....Va puuup!
nyny spune:
Hello hello...
Pai cum sa nu se simta omul special cu atatea urari frumoase.
Sorina, Danasor, Plateea, Alexa, Larisel, Tomaca, BF, Dece, Simply va multumesc din suflet si va trimit cate un virtual.
Si acum sa curga bautura rauri rauri.... poftiti, serviti, nu va sfiiti: tarie, sampanie, vinisor, bericica alegeti fiecare dupa preferinte.
Salate, aperitive, fripturici si sarmalute va asteapta, sunt fierbinti... si la sfarsit cate o felie de tort cu blat din pandispan si crema de bezea, sarlota, frisca si fructe de padure
Va pup si va multumesc inca o data pt gandurile frumoase si pt ca existati.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Alexutza, Lore va si va multumesc din suflet pt urari.
Tare Yannis, musai sa-l inregistrezi daca tot nu se jeneaza sa cante "la multi ani".
Si la noi e hit . Au avut grija sa-mi cante de dimineata aman2 tinandu-se de mana
Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui nyny Alexutza, Lore va si va multumesc din suflet pt urari. Tare Yannis, musai sa-l inregistrezi daca tot nu se jeneaza sa cante "la multi ani". Si la noi e hit . Au avut grija sa-mi cante de dimineata aman2 tinandu-se de mana Mamica fericita de Mara si de David |
wow! ce super trebuie sa fie!
si tu nu ai ?
alexutzzza spune:
Si referitor la poza , va multumesc ca ati observat, si mie mi s-a parut potrivita . La inceput nu intelegeam cum puteti vedea poza ca eu am vazut-o pe cea noua abia la vro 3 zile dupa schimbare, mie continua sa-mi arate poza veche
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Si referitor la poza , va multumesc ca ati observat, si mie mi s-a parut potrivita . La inceput nu intelegeam cum puteti vedea poza ca eu am vazut-o pe cea noua abia la vro 3 zile dupa schimbare, mie continua sa-mi arate poza veche Mamica de copil neastamparat Yannis |
eu nu o vedeam pe asta noua, ci pe cea veche cu scorpio...chiar ma intrebam de ce mentioneaza...