Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LMA nyny!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Neatza!

Sa dau cafeaua....sa nu o dau......

Hai ca va las putina pana se dezmeticesc fetele matinale ca s-au luat cu pregatirile de petrecere....

Plateea, ma bucur sa te citesc. Si eu am ajuns la concluzia ca indiferenta este cea mai buna atitudine....(asta de cand cu puiul ca pana atunci ma cam consumam), mai ales ca am pe cineva muuult mai important asupra caruia sa ma concentrez. Abia astept sa-ti vad pastaia.

Alex, spor la vanatoarea de gradi si asteptam DA-uri multe la interviuri. Multa sanatate, sa nu te tina mult raceala. Vad ca bantuie ceva virusi ca si sotul meu s-a intors atins si de 2 zile este la jumatate din capacitate.

Nyny, ai realizari importante in intervalul acesta asa ca ar trebui sa fii mandra, lasa astenia pentru...la primavara! Petrecere frumoasa si intensa...cat pentru 4 ani de acum incolo.

Alexa, sper ca Dragos este mai bine pana acum. Asa cum au zis si fetele poate ar trebui sa mai mergi si la un alt medic ca prea te-i chinuit cu el in ultima perioada.

Multumim de aprecieri si urari Alex, Plateea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Ca tot ma laudam ca A nu mananca asa mult lapte....de vreo 2-3 zile nu imi cere decat "laliq" si dimineata si seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

antiq... plusez cafeaua ta cu o felie de tort de portocale si ciocolata neagra...

hai primavara, hai, ca eu m-am saturat de zapada si frig si haine groase si grele...
vreau fustite, rochite, codite, terase, soare, mare, plaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La Multi Ani ! NYNY

Cea mai tanara dintre mamici, ce creste de la o aniversare la alta cati altii in 4!

Sa fii sanatoasa alaturi de cei doi nazdravani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ah! si am uitat sa va zic ca m-am cam decis, adica daca o fi sa gasesc ceva si sa incep sa lucrez cel mai probabil Yannis va merge la gradi asta: http://www.gradinitazece.ro/
Mai aveam in plan sa vad vro 3 gradi, printre care si gradinita buturelului, dar cred ca asta e cea mai ok optiune ptr noi deoarece au program pana la 19:30. Tomaca d-na Simona mi-a zis ca gradinita se inchide la 18:20 mai nou, ca la 19 se inchidea numai in regim de mini-club, so....
Imi pare rau sa aud ca pleaca bona. Dar voi mai vroiati sa stea? Adica, daca Tudor va merge la gradi veti mai avea nevoie de bona?

Aaa si are o curte ecorma, si sali de clasa mari, luminoare, bucataria e la bubsol, deci nu miroase in toata cladirea amancare. Au sala separata ptr dans/aikido whatever sport stuff, sala separata de mese, sala separata de dormit. Asta cu sala separata de orice nu prea-mi place, dar unii se lauda ca au asa ceva....Mie imi placea la noi la gradi ca ei se jucau si mancau la aceeasi masuta si apoi din dulapuri se trageau patuturile si dormeau tot acolo, adica...mai asemanator cu acasa nu cu o institutie unde se merge la sala de mese, se merge la dormitoare etc, parca-ar fi la internat

Mamica de copil neastamparat Yannis

N-am putut sa merg pe link. S-au detectat niste virusi. Incerc separat.

Da, noi cautam bona caci vreau sa stea la gradi doar pana la pranz.
Plus ca la mine oricand poate sa apara o nevoie de a pleca, de a intarzia si nu ma pot duce la 18 sa-l iau. Ar mai putea sa fie si o bona doar pana seara sa zicem, dar tot nu pot sa-i dau un interval fix.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

voi ce faceti? Cum merge scoala? ai deja pacienti? ? BbTo? Soacra?

Mamica de copil neastamparat Yannis

noi suntem bine, slava Domnului...
Teo e ok. face cam ce fac si ceilalti pufi. nu sta locului o clipa. nu ii sta nici gura.. trebuie sa tac eu ca sa vb el...
scoala sta, eu ma plimb de ici colo, cu speranta ca se termina repede si scap...
soacra... nitel mai zuzu.. daca e posibil, dar in indiferenta mea... incepe sa mi se para benigna, atata timp cat doza de ciocolata si cola ramane constanta, undeva la 3 kg pe zi...

mi-e dor sa stau mai mult cu voi dar cu greu tin pasul, asta in conditiile in care aveti zile cand scrieti de parca va fugareste careva...
va pup pe toti si toate fara lipsa sau exceptie si promit sa incerc sa intru mai des pe la voi... ca-s NF...orumita raaaau de tot!

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

3 kg cofeina pe zi? Tu sau soacra? Nu va omoara?

BBteo seamana fix cu tine 100%.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique
Nu-i nici o problema, de asta am pus si imaginea ca sa va dati cu parerea. El are deja o motocicleta micuta pe care o impinge cu picioarele si s-a plimbat cu ea pana a dat zapada....o cere si acum...
L-a primavara motocicleta o sa-i fie mica asa ca am zis sa incercam cu asta.
Tomaca, BF de ce ziceati ca nu e buna?

El se joaca f mult cu cuburi, construieste, cu tractoare, plimba diverse prin casa, cu castroane si linguri, gateste si cu un pian la care canta.
Eu am la el puzzle de lemn su 6-8 piese care trebuie potrivite pe o placa. El am vazut ca le face din memorie, nu se uita la ele sa vada unde se potrivesc, ci inregistreaza pozitia initiala si dupa le aseaza.

Sper sa te ajute.

Nu este buna pentru ca disloca picioarele de sus, de la sold. Sta cracanat si impinge cu ele si asa se disloca picioarele.
O doamna oarecum vecina cu noi, a trecut asta vara pe langa grupul de copii de pe strada noastra si l-a vazut pe unul care se tot dadea cu o astfel de bicicleta. Ne-a recomandat sa nu-l mai lasam ca asa se juca si nepotelul ei si a ajuns sa stea ceva timp cu picioarele in ghips din aceasta cauza (dupa cum le-a explicat ortopetul).
Dupa aceea am primit si sfatul ortopedului sa nu folosim asa ceva (thiery).

Mergi la inceput

Alex - sanatate multa, asta iti mai trebuia.
Sa ai bafta la interviuri. Cu gradinitele nu-mi fac probleme, gasesti cu ceva bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

3 kg cofeina pe zi? Tu sau soacra? Nu va omoara?

BBteo seamana fix cu tine 100%.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca, esti o scumpa...
Teo e leit taica-su... am fotografii de-ale sotului de la 2 ani si zici ca-i Teo, doar ca alb-negru... deci...

sper sa reusiti sa gasiti alta bona la schimb, macar la fel de devotata cum a fost si asta. ca imi lasase impresia de om bun si calm si dedicat... spor la cautat!
si buturelului ca mi-a ramas in cap poza aia cu caciula pe cap...

Mergi la inceput