Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!
Raspunsuri - Pagina 15
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea alex... ai dreptate! toti pufi sunt absolut deliciosi! nu exista pe lume copii mai frumosi, mai destepti si mai poznasi ca pufuletii... ca doar sunt ai nostri si i-am vazut crescand din prima zi... bafta la gasit gradi si job! sunt convinsa ca luminita de la capatul tunelului e aproape! antiq... btw... felicitari! ai adus un pufulete care n-o sa faca gasca de rusine! sanatate si putere, ca de destept si frumos nu te poti plange ca n-ar fi... Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
voi ce faceti? Cum merge scoala? ai deja pacienti? ? BbTo? Soacra?
alexutzzza spune:
Ah! si am uitat sa va zic ca m-am cam decis, adica daca o fi sa gasesc ceva si sa incep sa lucrez cel mai probabil Yannis va merge la gradi asta: http://www.gradinitazece.ro/
Mai aveam in plan sa vad vro 3 gradi, printre care si gradinita buturelului, dar cred ca asta e cea mai ok optiune ptr noi deoarece au program pana la 19:30. Tomaca d-na Simona mi-a zis ca gradinita se inchide la 18:20 mai nou, ca la 19 se inchidea numai in regim de mini-club, so....
Imi pare rau sa aud ca pleaca bona. Dar voi mai vroiati sa stea? Adica, daca Tudor va merge la gradi veti mai avea nevoie de bona?
Aaa si are o curte ecorma, si sali de clasa mari, luminoare, bucataria e la bubsol, deci nu miroase in toata cladirea amancare. Au sala separata ptr dans/aikido whatever sport stuff, sala separata de mese, sala separata de dormit. Asta cu sala separata de orice nu prea-mi place, dar unii se lauda ca au asa ceva....Mie imi placea la noi la gradi ca ei se jucau si mancau la aceeasi masuta si apoi din dulapuri se trageau patuturile si dormeau tot acolo, adica...mai asemanator cu acasa nu cu o institutie unde se merge la sala de mese, se merge la dormitoare etc, parca-ar fi la internat
plateea spune:
citat din mesajul lui alexutzzza voi ce faceti? Cum merge scoala? ai deja pacienti? ? BbTo? Soacra? Mamica de copil neastamparat Yannis |
noi suntem bine, slava Domnului...
Teo e ok. face cam ce fac si ceilalti pufi. nu sta locului o clipa. nu ii sta nici gura.. trebuie sa tac eu ca sa vb el...
scoala sta, eu ma plimb de ici colo, cu speranta ca se termina repede si scap...
soacra... nitel mai zuzu.. daca e posibil, dar in indiferenta mea... incepe sa mi se para benigna, atata timp cat doza de ciocolata si cola ramane constanta, undeva la 3 kg pe zi...
mi-e dor sa stau mai mult cu voi dar cu greu tin pasul, asta in conditiile in care aveti zile cand scrieti de parca va fugareste careva...
va pup pe toti si toate fara lipsa sau exceptie si promit sa incerc sa intru mai des pe la voi... ca-s NF...orumita raaaau de tot!
miremia spune:
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi ani
Cine sa traiasca
Cine sa traiasca
La multi ani
Draga nostra Nyny sa traiasca
LA MULTI ANI!
Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa si sa ramai mereu mama perfecta care esti acum!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
atlantique spune:
LA MULTI ANI NYNY!
Sa fii sanatoasa, sa ai si un dram de noroc (sa-ti ajunga in urmatorii 4 ani) si sa fii fericita alaturi de puii tai!
nyny spune:
Astazi e ziiiiua meea,
Zi frumoasa ca miiiiineee....
Doar ce am venit din oras... am inceput petrecerea mai devreme ca doar o data la 4 ani ne intalnim cu astfel de zile. Si uite asa mi-am adus aminte ca acum aprox 4 ani pe vremea asta petreceam in acelasi loc, in aceeasi formula (cu prietenii) doar ca aveam un burtoi cat casa si un nas pe masura... si la fix o saptamana de la party-ul meu am nascut-o pe Marushca mea iubita. Cand tineam primul meu ghemotoc in brate?.. si cand a aparut si al doilea? si cand au trecut astia 4 ani?.. Wooow cate am realizat... de la o aniversare la alta.
Mire, Atlantiq va multumesc din suflet pt urarile nocturne. Sunteti niste dragute ca de obicei.
Nu sunt nici de departe o mama perfecta, mai am inca foarte multe de invatat pentru a ajunge acolo.
Am cam absentat in ultimele zile. Dupa ce am scapat cat de cat de virusi m-a tabarat astenia... si asa m-au cuprins niste ganduri legate si de prezent ..si de viitor ca nu prea mi-a mai ars de nimic. Dar gata , au trecut acum. Mergem inainte.
Nu va tratez la ora asta decat cu un laptic cald ca sa dormiti bine daaar promit sa revin maine cu preparate delicioase.
Va pup!
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
La Multi Ani, Nyny!
Sa fii iubita, sanatoasa si fericita, sa-ti fie viata o eterna primavara, si sa te bucuri de puii si de familia ta frumoasa!
plateea spune:
neata!
LA MULTI ANI NYNY!!!
sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de frumoasa ta familie!
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani, Nyny! Sa fii iubita, sanatoasa si fericita, sa-ti fie viata o eterna primavara, si sa te bucuri de puii si de familia ta frumoasa! Sorina, mami de Diana si Iris |
subscriu ca tare mumos ai scris