Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dimineata
Sorina de cafea, acum o sorbez

Sa mai zic si eu ceva de A. care ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva
Aseara dupa ce i-am facut baie si o stergeam, m-am uitat la ea si am intrebat-o daca e un inger, si ea mi-a raspuns, "nu, Soa:e Pet:a , Ana:tatia eu"
sau avea o ciocolatica de la kinder, si mi-a dat mie o bucatica, maica-mii o bucatica, o bucatica a pus deoparte pentru taica-su care era prin curte; dupa ce si-a mancat bucatica ei, a luat bucatica lui taica-su si atat se uita la ea, si spunea :a:ta tata" si o mirosea, iar o punea jos, iar o lua... mi s-a facut asa o mila de ea, si i-am spus s-o manance, a topit-o imediat, intr-un minut intra taica-su in casa si A. cand il vede izbucneste intr-un plans in hohote ca nu mai avea "totata" sa-i dea lui taica-su, ca nu mai puteam s-o opresc... cat de sensibila e
Ma inteleg asa de bine cu ea, parca nu mai e copil mic, incepe sa fie fetita, ma bucura mult acest lucru dar parca asa de repede a trecut timpul...

pui mic

Ce frumos
Ce sensibila este....ei!

Alex nu imparte mai nimic cu noi decat daca ii cerem, iar la cioco....nici daca il rugam frumos tare....

Bicicleta trebuie impinsa cu picioarele. Este buna si ca antrenament ca sa sara peste rotile de sprijin la bicicleta, il invata sa isi tina echilibrul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
M-am uitat in lista, Nyny urmezi la sarbatoreala.

Adica doar anul asta o sarbatorim pe Nyny, ca dupa aceea avem pauza cativa ani. De cand pandesc momentul.....

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

da da!!! Nyny e doar o fetita cu codita, care abia a inceput scoala ... .... as vrea eu sa-mi impart varsta la patru

pui mic

Exact la asta ma gandeam si eu ieri ca este cea mai tanara dintre noi...si mai are si 2 copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Noua o se ne plece bona din aprilie. Sa vedem cum o scoatem la capat. Excat atunci vreau sa-l dau si la gradi. Tudor este atasat de ea, practic o stie de la 2 luni si sta cu ea aproape non-stop.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Sorry, greu moment!

pentru progrese Tudor!

....si spor la mesagit mami sa se schimbe stelutele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Neatza'

Intru pe fuga (de la job 2 care ma primeste deocamdata pt perioada "libera" de la job 1)... aseara ne-am intors tarziu de la Buc... fetele au fost un pic cam prea cumintele la atata navigat in carseat-uri, ceea ce ma mira si ma bucura. Am avut si peripetii pe drum, ne temeam ca ajungem prea devreme, dar a reusit sotul sa descarce bateria intr-o parcare pe A2 si ne-am distrat vreo ora impingand masina la vale . Asadar...consultul la dr Thiery... au amandoua fetele identic (doar sunt gemene, nu ) genu valgum de vreo 12 grade, dar dr a zis ca e fiziologic la varsta lor (desi ne-a aratat niste grafice cu "normalul" la 39 luni nu la 27 cat au ele). Intrucat s-a manifestat mai devreme la ele aceasta deformatie recomandarea este doar ca trebuie supravegheata evolutia in timp, deci control peste 6 luni. Legat de cealalta problema a noastra, rahitismul, i-am aratat analizele si nu parea prea mirat. A zis ca frecvent fosfataza este mare (de ordinul miilor) la copii intrucat este un indicator de crestere. A contat si ca aveam facuta dozarea de vitamina D care e in limite dar jos. Ca si ceilalti medici, ne-a zis sa continuam cu vigantoletten de 1000 pana la 4 ani, dar in perioada mai-august sa facem pauza si sa refacem dozarea in august ca sa vedem productia proprie de vitamina D. Dl Thiery ne-a mai zis ca dupa el copiii rahitici sunt molatici, apatici, nu zvapaiati ca fetele noastre; cat a durat consultatia ele numai o fuga au fost, chiar trebuia sa mai si merga incet dar nu am reusit sa le convingem.
Per total sunt super incantata pt ca ne-a linistit pe 2 planuri: mersul deformat al Nataliei si rahitismul amandurora.
Vreau sa va multumesc din suflet ca ne-ati facut posibil acest drum la Buc si acest consult de specialitate.

Recuperez mai tarziu si revin...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Ma bucur pentru vestile bune! Bine ca a reusit sa te linisteasca in privinta lor. La noi este o vorba: "cel mai bun medic este trenul catre Bucuresti" se pare ca si la voi functioneaza....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Atlantique ai vazut ca ai adus un pufulete superb intr-o gasca de pufuleti superbi

Simply,mami de fetita frumusica

Da, da, da....

Multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Atlantique asa ma bag eu ca musca in lapte, dar spuneau fetele (Tomaca si BF?) cum ca nu ar fi cele mai bune bicicletele astea fara pedale. Si tati de Mara isi dorea ceva de genul dar i-am scos ideea din cap. Pt la primavara noi avem in plan o trotineta.

Multumesc mult fetelor pt sustinere, varianta cea mai simpla este sa o fac fara sa ma gandesc prea mult, altfel ajungem la 40 cu .
Ma gandeam zilele astea, asa cum s-a scris despre alaptat (si am citit cu placere, cand eram gravi, ghidul domanei doc Culcer), de ce nu scrie nimeni si despre intarcare?

Azi mi-am propus sa fac cumva sa ajung cu ea la analize, asa ca astept ceva productie. Mai sunt pufi care nu fac zilnic?

Eu imi tot storc creierii sa gasesc ceva jucarii potrivite, de ex Mara construieste foarte mult, m-am gandit sa-i iau si niste puzzeluri pt pici (cum are Iuria). Pe pufii vostri ce jucarii ii atrag?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Nu-i nici o problema, de asta am pus si imaginea ca sa va dati cu parerea. El are deja o motocicleta micuta pe care o impinge cu picioarele si s-a plimbat cu ea pana a dat zapada....o cere si acum...
L-a primavara motocicleta o sa-i fie mica asa ca am zis sa incercam cu asta.
Tomaca, BF de ce ziceati ca nu e buna?

El se joaca f mult cu cuburi, construieste, cu tractoare, plimba diverse prin casa, cu castroane si linguri, gateste si cu un pian la care canta.
Eu am la el puzzle de lemn su 6-8 piese care trebuie potrivite pe o placa. El am vazut ca le face din memorie, nu se uita la ele sa vada unde se potrivesc, ci inregistreaza pozitia initiala si dupa le aseaza.

Sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Am pus niste filmulete si poze pe contul comun. Pls be gentle...

Si cu asta gata spam-ul...

Sa aveti o dupa amiaza si o seara placute!

Inca o intrebare: Plateea nu are foto pe contul comun sau mi-au scapat mie? As fi vrut sa ii vad si pe ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Inca o intrebare: Plateea nu are foto pe contul comun sau mi-au scapat mie? As fi vrut sa ii vad si pe ei....

l-am sters ca fotografiile erau neprelucrate, deci prea mari. o sa le pun imediat ce imi fac timp sa le micsorez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

deci....
am citit dar nu mai stiu nimic pentru ca m-a pus ineva cu coada si coarne sa vad pozele. Mai da voi aveti niste pufuleti superbi! ! Fara exceptie!
Sorina se plange de Iris ca e fitzoasa, dar e am vazut-o infulecand singura cu lingurita foarte frumos, ceea ce nu am sa vad la Yannis

David este un scump si are multi prieteni si o mamica super tare care i-a organizat o petrecere pe cinste si un tort de milioane!

Larisel, asa cum ziceau si fetele, pozele tale "misca"! Doamne cate mai fac poznasele! Iar "capodoperele"...hmmm si eu primesc multe, saptamanal primesc, dar eu tind sa cred ca tot ce e in contur e facut de educatoare ca exemplu si ce e pe langa si mazgalit si acuarele varsate peste tot e contributia lui Yannis. Adica , clar nu are cum sa faca anumite lucruri ca doar il vad acasa de ce este in stare. Cel putin la colaje am intrebat si mi-a zis educatoarea ca "aaa nu, il ajut eu sa le puna repede ca altfel mananca lipiciul "

Atiq Doamne ce pufuleteee! si ce dans! si cata rabdare! Pai al meu are ADHD pe langa Alex, nu ar sta atata sa "gateasca" sau sa danseze. Felicitari!!!
Ca sa nu mai zic cat va invidiez pentru pufuletii vorbareti Atiq, Lorex, Nyny si toate celelalte cu pufi cu limbaritza!
Al meu abia ingana "apa" sau "bye bye"

Si am vazut ca vorbeati iar de pufii cu "greutate" Va anunt ca in urma virozei Yannis are tot 11 kile....nu ca ar fi avut vreodata 12, dar macar eram la 11,8 cand ne-am intors din Grecia

noi ...ocupati, caut o gradi ptr Yannis aici in zona, deci fac vizite cu spor pe la gradinite acum cat Yannis mai merge la gradi lui pana la sf lunii ca sa pot sa stau sa vad tot ce e de vazut sa intreb tot ce e de intrebat ca mai apoi cu Yannis dupa mine nu reusesc.

si interviuri..am avut azi 2 ...

sa vedem...

A plus ca sunt cobza de raceala, Yannis e bine, rarisim mai tuseste si un pic de apa parca la nasuc, dar eu sunt varza cobza, aseara am cazut lata la 9 juma, eram numa frisoane, tremuram, ma dureau toate cele, azi imi curge nasul mai ceva ca un fluviu in sezon de inundatii si ma doare un cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

alex... ai dreptate! toti pufi sunt absolut deliciosi! nu exista pe lume copii mai frumosi, mai destepti si mai poznasi ca pufuletii... ca doar sunt ai nostri si i-am vazut crescand din prima zi...

bafta la gasit gradi si job! sunt convinsa ca luminita de la capatul tunelului e aproape!

antiq... btw... felicitari! ai adus un pufulete care n-o sa faca gasca de rusine! sanatate si putere, ca de destept si frumos nu te poti plange ca n-ar fi...

Mergi la inceput