Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dimineata
Sorina de cafea, acum o sorbez

Sa mai zic si eu ceva de A. care ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva
Aseara dupa ce i-am facut baie si o stergeam, m-am uitat la ea si am intrebat-o daca e un inger, si ea mi-a raspuns, "nu, Soa:e Pet:a , Ana:tatia eu"
sau avea o ciocolatica de la kinder, si mi-a dat mie o bucatica, maica-mii o bucatica, o bucatica a pus deoparte pentru taica-su care era prin curte; dupa ce si-a mancat bucatica ei, a luat bucatica lui taica-su si atat se uita la ea, si spunea :a:ta tata" si o mirosea, iar o punea jos, iar o lua... mi s-a facut asa o mila de ea, si i-am spus s-o manance, a topit-o imediat, intr-un minut intra taica-su in casa si A. cand il vede izbucneste intr-un plans in hohote ca nu mai avea "totata" sa-i dea lui taica-su, ca nu mai puteam s-o opresc... cat de sensibila e
Ma inteleg asa de bine cu ea, parca nu mai e copil mic, incepe sa fie fetita, ma bucura mult acest lucru dar parca asa de repede a trecut timpul...

pui mic

ce draguta a fost ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tomaca nu ne-ai zis daca i-a placut lui Tudor la teatru. Abia astept sa te vad coafata!

pai n-am fost ca n-am mai gasit bilete. Am fost doar la intrare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna dimineata,

Am vazut niste poze olalaaaa , ma topesc cand o vad pe Iris, e atat de scumpa, imi plac carliontii ei(de ochi nici nu mai vorbesc ) , ce torturi frumoase a avut ! David a crescut asa mare de cand l-am vazut eu ultima data(in poze ) , e foarte sweet, are acel ceva , care sigur va face ravagii la fete Like like like ! tortul a fost super interesant

Simply,mami de fetita frumusica

multumim simply de complimente...sa vedem daca va fi tot asa de frumusel si cand va fi mai marisor

subscriu la ce a zis Simply... eu zic ca va fi si mai frumos, daca asta se poate... m-am indragostit de David .... pot sa-l cer pentru A.?
sa va fie de bine petrecerea, mi-a placut tortul cum arata

pui mic

pai vrei sa sa-l dau pe david lui A sau tie ...daca o inveti de mica pe A cum sa-l iubeasca pe David, sa-l respecte, sa aiba grija de el...sa mai continui...ti-l dau cum nu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Azi am strigat-o pe iuri: "hai la masa!"
La care ea: " vin acuma! Tai putin!" (stai putzin)

..daca tot a inceput Atiq cu cra-craurile

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

ce fetita vorbareata ai si tu acolo...observ ca fetele sunt mult mai vorbarete decat baietii...trebuie sa mai muncesc si eu cu David la capitolul asta, vorba Tomacai sa-l mai stimulez si eu sa-si mai dea drumul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Larisel, ce ma bucur ca vizita la Dr Thiery v-a linistit. Bravo, v-ati mai luat o piatra de pe inima.

Tomaca, ce s-a intamplat cu bona...pleaca de tot ca il duceti pe Tudor la gradi sau i-a expirat contractul, ca sa zic asa?

fetelor, multumesc mult de aprecierile la adresa lui David...

Lali de David luptatorul nostru

Pleaca in Spania la baiatul ei care are un baietel de 2 luni. Mama se va intoarce in curand la munca, el pleaca din localitate pentru munca. Vremurile sunt grele pentru ei acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Dragos este racit cu norma intreaga...am avut o seara si o noapte grea...de la 5 dupa-masa m-am chinuit sa ii scad febra 40 care se incapatana sa nu plece...azi am fost cu el la dr...evident ca ne-a dat antibiotic...ma cam dispera dr asta...antibiotic asa instant...
am ajuns cu el acum acasa si s-a pus pe pat si a adormit...e terminat saracutul...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

offf...sanatate multa...mult ati avut de tras cu Dragos in ultima perioada...si eu zic la fel ca fetele...mai bine mergi la un cabinet particular si fa-i o hemoleucograma completa, asa afli daca e rost de antibiotic sa nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mirela si Ari se joaca cu puzzle, ii plac mult , eu i-am luat ce am gasit tipic varstei , nu pt varsta mai mare; de cateva luni e atractia principala , nu prea se mai joaca cu celelalte jucarii; dezavantajul e ca vrea sa stau langa ea chit ca o ajut sau nu . Mai are jucaria www.amazon.co.uk/VTech-Winnie-Pooh-Spell-Learn/dp/B000CSY6YG" target="_blank">asta primita , e pt varsta mai mare, dar ii place sa sorteze pe culori cuburile dinauntru, sa le puna la locul potrivit sa auda muzica, winnie si tiger vb , se misca, le scoate, le pune inapoi inauntru. In general nu sunt adepta jucariilor necorespunzatoare varstei, dar cum asta a primit-o de Craciun i-am dat-o, se joaca mult cu ea si chiar e incantata

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply ms frumos, interesanta jucaria voastra.

Tomaca sa stii ca puteai sa mai iei bilete, doar ac fara loc. Si eu cand am ajuns am facut ochii mari cand am vazut aia cu "nu mai sunt locuri".

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply ms frumos, interesanta jucaria voastra.

Tomaca sa stii ca puteai sa mai iei bilete, doar ac fara loc. Si eu cand am ajuns am facut ochii mari cand am vazut aia cu "nu mai sunt locuri".

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

N-am stiut. Era pusa placa "Nu mai sunt locuri pt spectacol.....". Nu cred ca luam in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Si buna dimineata, din nou, de data asta de la birou!

Eu am reusit sa-mi mut bona la bz, cu tot cu sotul din dotare, si acum ajunge pe la 7.20...e bine tare. Asa pot ajunge si eu in timp util la munca.

Atlantique......si tu cu coshmaruri?! Asteptam sa ne povestesti....

Lorex, Atlantique.....pupam pufishorii vorbareti!

Sorina, mami de Diana si Iris

ma bucur pentru tine! Ai scapat de un stress.

Eu am avut un vis ffff urat: il luase cineva pe A si il chinuia, il tinea de un picior deasupra unei ape si m-am dus cu o barca mica sa il iau de acolo si cand am ajuns nu mai erau....Erau 2 barbati si mai aveau si o fetita si planuiau sa ii omoare ca i-am auzit ca ii pacat ca nu au o cazma sau ceva ca ii ingropau. Nu am mai putut sa adorm ca nu il aveam decat pe el in ochi cu capul in jos...horror....

Mergi la inceput