Pufi de Ian-Feb 2010 (69) - La multi ani Nyny!
Raspunsuri - Pagina 17
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea antiq... plusez cafeaua ta cu o felie de tort de portocale si ciocolata neagra... hai primavara, hai, ca eu m-am saturat de zapada si frig si haine groase si grele... vreau fustite, rochite, codite, terase, soare, mare, plaja... Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
si pentru una si pentru alta...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui miremia Multi ani traiasca Multi ani traiasca La multi ani Cine sa traiasca Cine sa traiasca La multi ani Draga nostra Nyny sa traiasca LA MULTI ANI! Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa si sa ramai mereu mama perfecta care esti acum! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
LA MULTI ANI FRUMOSI SI LUMINOSI.
SUBSCRIU LA MESAJUL MIRELEI, CA LE-A PUS FRUMOS IN PAGINA.
Sa ai un an bun, sa iti fie sanatosi copiii si voi de asemenea, sa vi se implineasca proiectele si dorintele si sa aveti o primavara frumoasa.
atlantique spune:
citat din mesajul lui tomaca Nu este buna pentru ca disloca picioarele de sus, de la sold. Sta cracanat si impinge cu ele si asa se disloca picioarele. O doamna oarecum vecina cu noi, a trecut asta vara pe langa grupul de copii de pe strada noastra si l-a vazut pe unul care se tot dadea cu o astfel de bicicleta. Ne-a recomandat sa nu-l mai lasam ca asa se juca si nepotelul ei si a ajuns sa stea ceva timp cu picioarele in ghips din aceasta cauza (dupa cum le-a explicat ortopetul). Dupa aceea am primit si sfatul ortopedului sa nu folosim asa ceva (thiery). Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Merci pt lamuriri. O sa mai reflectam. Nu m-am gandit la asemenea probleme.
Am mai vazut ca daduse BF un link cu o bicicleta f frumi dar parca trebuia sa aiba 1m copilul....si noi mai avem mult pana acolo...
decenuela spune:
neatza fetili
LA MULTI ANI , NYNY...ce sa zic ..o doamna speciala nascuta intr-o zi speciala...sa fii sanatoasa in primul rand si sa te bucuri de frumoasa ta familie....sa aveti parte numai de momente placute
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
tomaca, esti o scumpa... Teo e leit taica-su... am fotografii de-ale sotului de la 2 ani si zici ca-i Teo, doar ca alb-negru... deci... sper sa reusiti sa gasiti alta bona la schimb, macar la fel de devotata cum a fost si asta. ca imi lasase impresia de om bun si calm si dedicat... spor la cautat! si buturelului ca mi-a ramas in cap poza aia cu caciula pe cap... Visez, visez... povestea unei pastai...numita bbTo |
Da? Atunci tu semeni 100% cu sotul.
Multumim pentru urari. Sie eu sper sa gasim ceva ok. Am primit cateva propuneri de la agentii, ramane sa le vedem.
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Nu este buna pentru ca disloca picioarele de sus, de la sold. Sta cracanat si impinge cu ele si asa se disloca picioarele. O doamna oarecum vecina cu noi, a trecut asta vara pe langa grupul de copii de pe strada noastra si l-a vazut pe unul care se tot dadea cu o astfel de bicicleta. Ne-a recomandat sa nu-l mai lasam ca asa se juca si nepotelul ei si a ajuns sa stea ceva timp cu picioarele in ghips din aceasta cauza (dupa cum le-a explicat ortopetul). Dupa aceea am primit si sfatul ortopedului sa nu folosim asa ceva (thiery). Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Subscriu.
Eu/noi am primit acest sfat de la ortoped inca din primele zile de viata, Dani a fost in ghips pana la 4.5luni. Interzis la premergator si masini fara roti. Interzis inseamna - in acceptiunea mea - sa nu ii cumpar, dar ocazional a stat 5 minute in premergatorul vecinei sau s-a pus pe o masina din asta la munte, ca erau doua in vila si se tot dadeau copiii cu ele...
atlantique spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Subscriu. Eu/noi am primit acest sfat de la ortoped inca din primele zile de viata, Dani a fost in ghips pana la 4.5luni. Interzis la premergator si masini fara roti. Interzis inseamna - in acceptiunea mea - sa nu ii cumpar, dar ocazional a stat 5 minute in premergatorul vecinei sau s-a pus pe o masina din asta la munte, ca erau doua in vila si se tot dadeau copiii cu ele... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Merci!
Ai putea sa imi mai dai link-ul cu bicicleta pe care voiati sa i-o cumparati voi lui Dani? Cea joasa.
blue_flower spune:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html
p.s. nu am sa ajung sa inteleg niciodata cum se ascunde un link.
am citit de N ori instructiunile de pe prima pagina, efectiv nu imi iese.
atlantique spune:
citat din mesajul lui blue_flower http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html p.s. nu am sa ajung sa inteleg niciodata cum se ascunde un link. am citit de N ori instructiunile de pe prima pagina, efectiv nu imi iese. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
multumesc mult am salvat pagina
nici mie nu imi iese, nu stiu de ce....
simplicity spune:
Buna dimineata,
La multi ani Nyny
Sa ramai mereu mama echilibrata care esti acum, sa te simti mereu implinita ca femeie, sotie, mama .Ne bucuram ca te-ai alaturat grupuletului nostru
Sa ai o aniversare frumoasa alaturi de cei dragi tie
Simply,mami de fetita frumusica