Brumarei si craciunite de nov-dec 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Buna ziua tuturor!

Oana si al meu cel mare a avut acelasi diagnostic si ni se recomandasera atelele - noi am decis sa nu le punem dar nu stiu daca am facut bine sau nu (rau nu au ce sa ii faca daca deja le ai facute!), in schimb a facut masaj si a purtat ghetute inalte cu talonet de la ortopedia, asta cand a inceput sa mearga in picioare. Acum doar la un piciorus mai calca in interior insa e mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor vad ca aveti probleme cu piciorusele asaa avut finul meu si a purtat de la 2 saptamani pana la 9 luni sandalute ortopedice caci gipsul era apa de ploaie si acum are 11 luni si merge in picioare ,bine tinut de manute dar calca drept ,.

Pe perioada de iarna a avut niste ghetute speciale cu puncte de orientare.

Ortoped pediatru bun este la budimex Spataru radu.

daca vreti am si nr de tel.el e si chirurg si am avut eu nevoie de el cand mi-a facut bebicul un abces perianal.


oana eu mi-am luat marsupi plus ,il pun pe bebe in elk si fac si treaba,merg la cumparaturi,la plimbare oriunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simimarina72 spune:

Buna fetelor!
Vad ca s-a mai animat atmosfera pe aici.
Din pacate, eu de-abia am avut timp sa citesc din comentarii.
Am cam fost ocupata cu prostii - proiecte la geografie si religie, facut de treburi casnice, preparat negrese de doua ori pe saptamana etc.
Si eu am avut si am probleme cu caderea parului.
Am ajuns sa las par ca un caine sau o pisica in curs de naparlire.
Din cate am inteles, nu prea poti sa opresti procesul de pierdere a podoabei capilare.
O sa tot cada indiferent ce voi face eu.
O sa vad ce o sa mai ramana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simimarina72 spune:

In legatura cu tal valgus sau cu piciorul stramb, pediatra mea a avut senzatia ca si Felix ar avea probleme cu piciorul drept si ne-a recomandat sa ii facem ceva masaj la baita dupa care nu a mai spus nimic nici de bine nici de rau.
Din ce am citit eu pe net despre subiect chestia asta trebuie diagnosticata de un medic specialist ortoped si trebuie luata in serios.
Eu am stat in pasivitate pt. ca doctorita nu a mai zis nimic si cred ca daca era vreo problema reala si nu doar o parere m-ar fi trimis la un specialist.
Nu stiu daca am facut bine ca nu am consultat si un specialist asa de capul meu...
Sper sa nu fie nimic si ca pediatra sa se fi inselat atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simimarina72 spune:

In legatura cu marea, am facut socoteala ca Felix va avea cam 8 luni cand vom merge la mare si inca nu m-am hotarat daca sa il las cu ai mei sau sa il iau cu mine in Grecia.
Este drum lung si nu stiu cum o sa se simta.
Pe de alta parte, nu stiu cum o sa ii fie la ai mei fara sa aiba contact cu parintii si mediul lui de viata aproape 8 zile daca nu chiar 9.
Dar pana la vara mai am timp sa ma gandesc si sa ma sfatuiesc cu cei care au trecut prin experiente similare.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Simi, prima mea plecare cu cel mare a fost la 8 luni in Maramures. Am plecat noaptea si a dormit tot drumul o pauza de supt. La intoarcere a fost ziua dar a fost destul de bine, am mai oprit, jucarii, somn ...acum depinde si de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simi, eu l-am dus pe Vlad in Grecia la 6 luni, am mers cu masina cam jumate de drum noaptea si jumate ziua. Ma inarmasem cu jucarii pe care nu le stia sa aibe de lucru. A fost f ok, cand ne-am intors am mers numai pe zi fara probleme. Iti spun ca Vlad a fost un bebe urlator in primele luni, chiar si in masina, dar de la 5-6 luni deja stiu de joaca si nu se mai plictisesc. Anul asta mergem iar in Grecia, iar Eva va avea 6 luni.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Salutare tuturor!Si eu as vrea sa ma duc la mare cu Sara,pt aerosoli,ca am fost cu nepotelul meu cand avea 10 luni si dupa nu a mai racit asa usor.Si cum Sara mea a racit de 3 ori in 4 luni de viata ale ei,as vrea sa ma duc sa vad daca nu mai raceste,ca ni s-a luat de siropuri.Acum nu stiu unde sa ma duc,la noi sau in afara,dar poate va hotarati voi si gasiti locuri misto si imi dati si mie de veste.Va pup,sa aveti un we placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Arleza, eu la noi la mare nu m-as duce cu copil mic, mi se pare f murdara apa si plaja ca sa pot sa-mi las copilul sa se desfasoare in voie. Am fost anul trecut 2 zile la marea noastra doar pt ca mergeam la ziua socrului si lui Vlad (care doar venise din Grecia) nu i-a placut deloc, nu-i placea sa se bage in apa si voia sa plecam mai repde de pe plaja, iar de plaja din Grecia era indragostit... Dar acum poate ca sunt eu prea pretentioasa.
In Grecia noi mergem mereu in acelasi loc, e o plaja mica cu un golfulet unde nu e apa mare pe o intindere lunga si nici valuri mari, numai bine pe copii.

Fetelor, ce frumos e ca s-a facut cald! Eu astept sa se trezeasca Eva sa iesim in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

ooo,in sfirsit v-am gasit .multumesc Altesa !
am intrat sa va felicit ptr bebelusii frumosi ! sa creasca sanatosi si sa va bucure inimile din plin !
nici acum nu imi vine sa cred cum a trecut timpul ca uite asa, parca ieri vorbeam despre sambureii abia vizibili din burtica...despre greturi si teste si toate emotiile de inceput de odisee.
eu am fost extrem de ocupata in anul ce a trecut chiar sincer nu stiu cand a trecut dar de acum trec la "treaba" si sper sa fie cu noroc a doua oara. poate chiar sa prind odiseea de nov -dec din urma.
pup mamicile , aveti grija de voi si de minunile mici !

Mergi la inceput