Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 8
Lorich spune:
Azi am primit primul martisor facut de Robert, la gradi. O sa-l pastrez toata viata mea!
(nici eu n-am inteles-o pe aia cu scoala si refuz sa ma gandesc macar la scala acum )
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane Da, de la 5 ani si ceva intra in grupa 0, urmand ca in clasa 1 sa intre la 6 ani. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Mi se face rau...deci nu mai are decat un an de gradi
Lorich spune:
pai, daca acum e grupa mica, la anul e grupa mijlocie, normal ar fi sa urmeze grupa mare, apoi pregatitoarea sau zero. 4 ani-mijlocia 5 ani-marea 6 ani-pregatit. Eu l-as da la 7 ani la scoala, fara regrete, ca o sa se sature de scoala.... dar mai vedem.
cum ziceam, eu-s gica contra, refuz la ma gandesc acum la grupa mica la scoli si clase zero.
Adriana_78 spune:
Mamici dragi, va doresc si eu o primavara frumoasa, linistita cu multe bucurii!
Cu scoala, eu am inteles ca daca copilul are 6 ani poate opta pt grupa 0 sau clasa I, daca are deja 7 ani in sept intra obligatoriu in clasa I. Nu cred deci ca vor fi multi copii de 5 ani la scoala.
Esme, frumoase ideile tale.
Si eu evit sa le ofer "impacari" dulci sau sa le promit dulce daca se potolesc/linistesc, ca stiu din experienta, ca tare greu se mai dezvata apoi
Adriana
belleane spune:
Lori: am impresia ca nici nu se mai poate la 7 ani decat cu ceva de la medic sau psiholog. Adica in mod normal la 5ani si ceva se face o evaluare psihopedagogica si ala spune gata e apt de clasa 0 sau chiar de clasa 1. Deci teoretic poate merge chiar si la 5 ani in cls 1. Din pacate e cam aiuristic dar e real.
belleane spune:
Adriana: asta e anul asta cand sunt multi de 7 ani. De la anul cine stie ce-o mai fi....
chinabulina spune:
Daca Belle da o cafea, eu va dau o ciocolata sa mearga la cafea. Pe post de martisor. Si impreuna cu gandurile mele bune pentru voi. Sa aveti o viata frumoasa ca o zi insorita de primavara, sa va bucurati de fiecare moment si sa va simtiti iubite de cei care va sunt dragi. Va pup cu drag!
Si trebuie sa spun ca azi este o zi foarte speciala pentru mine. E ziua finutei mele . La multi ani, martisor iubit!