Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Esme multumesc pt idei!!!
Cred ca o sa fac pancakeuri, ca de ieri ma ruga!
Fetelor ce ma bucur ca maine e 1 martieeee!!!
Alysh unde ati facut sedinta foto? As vrea si eu sa ii fac lui tati o surpriza, a fost scump? Cate poze ati facut?
Pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Am cumparat un voucher : http://www.yabadu.ro/deals.php?id=323&refid=newsletter&utm_source=Newsletternewsletter3&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsletter_41771. 50 si ceva de ron fatza de 3 bulioane. Vezi ca mai e activa oferta doar 8 ore. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

V-as lasa cafea, da' mi-e lene sa gasesc emoticonul Dar macar am iesit de pe pagina 2.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

O primavara frumoasa cu mult soare, macar in sufletzelele noastre si cate un martisor de la noi ptr toate mamicile si mladitele scumpe!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani doamne dragi, sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello fete dragi!

Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru voi! La multi ani de 1 Martie!

Nadia, multumesc pt cafea si ca ne-ai scos de pe pagina 2!

Mergi la inceput

Scumpelor, va doresc o primavara de vis, sa va bucurati de fiecare raza de soare si de fiecare floricica impreuna cu copilasii si familiile voastre! si pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Dragutelor, primavara sa va aduca numai soare si bucurie!!!

Deci la anul pe vremea asta inscriem piticii la scoala? Lol

Mergi la inceput

Nu de la 6 ani se intra la scoala? Parca asa prevede noua lege. Ca de la 5 chiar mi se pare absurd......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Dragele mele si noi va uram

O primavara plina de veselie, clipe minunata alaturi de puiutii vostri, iar buna dispozitie sa pluteasca in aer in fiecare zi !!!

Bine ai venit primavara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Tiiiiiiiiiii, c-am uitat sa va urez de 1 Martie

O primavara frumoasa va doresc, cu mult soare si multa caldura in suflete.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput