Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! prezenta la datorie

ce fac fetele?

eu am fost aseara la cumparaturile uzuale; am spart 3 mil. si parca vad ca nu-mi ajunge nicio saptamana (in afara de detergent si balsam si sampon s.a.m.d.)
nu mai au banii astia nicio valoare de ex. ouale au explodat efectiv
voi cam cat cheltuiti pe saptamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Chinabubulina: pentru finuta ta Sofia.(sper sa nu ma insel)

Luminel: da, mai e infiorator, nici nu vreau sa ma gandesc la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fete scumpe!!

Am primit si eu martisor de la Vlad, un fluturas galben + belumarin, l-am pus cu mandrie pe birou.

La multi ani finutei de Chinabulina adica fetitzei de MsBB, nu gresesc, nu?

Lumi, intr-adevar nu mai au valoare banii: strict pe alimente+detergenti noi cheltuim cam 3 mil/ saptamana. In plus de asta platim si mancarea la serviciu (pe mine pranzul ma costa cam 12 lei pe zi, pe sot cam 8 lei)si gradi Vlad.

Pe noi intretinerea la 2 camere ne-a costat luna asta 8 milioane. Tb sa ne punem urgent apometre ca se pare ca din cauza asta a venit atat de mult.

Va astept la o sueta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Da, am auzit/vazut si eu ca pretul la oua a crescut vertiginos in decurs de cateva zile
Se apropie Patele - cumpara lumea multe oua, cresc incasarile
In loc sa fie reduceri de Sarbatori, la noi e invers, se scumpesc toate

Detergentul e ff scump - 45 ron dau eu pe o punga pe 4 kg, apoi Pampersii la fel, s-au scumpit - 66 Ron pachetul

Si noi dam cam tot 3-4 mil pe saptamana pt mancare si alte chestii prin casa (gen chestii pt. curatenie, pampers, sampoane etc)

Noua ne-au venit gazele vreo 7 mil

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Neata,

Pentru ca e prima data cand vad ca Eu cauta educatori pentru copii, ma gandeam ca poate cineva dintre voi are pregtirea necesara si dorinta de a lucra pentru EU in Belgia sau Luxemburg si poate va ajuta urmatorul link:

http://europa.eu/epso/apply/today/contract_en.htm ("Call for expressions of interest - EPSO/CAST/S/2/2012
Childcare staff (Function Group II)")

In alta ordine de idei sper ca ati primit martisoare multe si frumoase :) Pe mine m-a surprins sotul si de data aceasta a facut el martisoare pentru mine si Lorelei, am primit de asemenea si din Romania asa ca acu' si eu si Lorelei avem cusut pe haina cate un martisor pe care il vom purta fix pana pe 31 martie.

Acu' vreo cateva zile am facut pentur desert "lapte de pasare", i-am facut si lui Lorelei cuniostinta cu acest dulce dupa car enoi eram innebuniti in copilarie. I-am zis si toata povestea cu pasarea care a venit la geam si am muls-o . A mancat o portie si dupa vreo doua ore a venit la mine: "Mamicutza mai este supica de pasarica", m-am prapadit de ras, Lorelei nu prea foloseste diminutive. Mai era si i-am spus ca e lapte nu supica Aseara m-a intrebat din nou, dar evidnet ca nu mai era. "Mami crezi ca o sa mai vina pasarica care mananca vanilie sa ne lase niste laptic, e mai bun decat laptele de vaca".

Simonixul ce mai faci draguto? Esti mai bine?

Pentru Belgience si Olandeze si altii care sunt prin zona, am hotarat: ziua lui Lorelei se va tine pe 27 mai. Este o duminica deci nu se suprapune pe nici un program sportiv si la unii (aia mai catolici) lunea de dupa este libera fiind lunea Rusaliilor. Petrecerea va incepe dupa 14.00 si daca vremea e buna voi umple si piscina pentru copii afara...asa ca veniti pregatiti pentru o stropire de mare clasa.

pup lumea,

Esme

Mergi la inceput

La noi pentru ca a fost ditamai zapadoiu n-au venit sa citeasca apa, lumina, gazele. Deocamdata a venit doar vreo 2 mil la gaze, 50 ron la electrica, apa nici n-a venit. Ma astept la ceva urias luna viitoare.

Mergi la inceput

esme: tare asta cu supica de pasarica. Eu n-am facut niciodata , stiu ca mama mea avea ceva probleme cu realizarea ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

La multi ani finutei de Chinabulina adica fetitzei de MsBB, nu gresesc, nu?

aaa, nu stiam eu cine-i finuta(merci Aly!): apai, LA MULTI ANI SOPHIUC de MsBB!

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Pe noi intretinerea la 2 camere ne-a costat luna asta 8 milioane. Tb sa ne punem urgent apometre ca se pare ca din cauza asta a venit atat de mult.

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

ALy, e enorm; la noi e vreo 4 mil. si ceva si n-avem repartitoare (dar apometre da, numai ca uit mereu sa le dau la administrator asa ca de multe ori pune din burta)

Mergi la inceput

Esme, cum faci "supica" asta de pasarica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ieri ne-a tras tati teapa si a tb sa mergem la masina 104 dupa ce l-am luat pe Vlad de la gradi. fericirea lui, caci nu mai vrea cu masina mica, vrea cu 104, alaltaieri a plans ca de ce a venit tati sa ne ia cu masina

Ei, si, cum stateam in statie eu mai dardaiam (ca de 1 martie am venit in rochitza si paltonas de primavara, gandindu=ma ca vine soata sa ne ia), la care Vlad : "Ce te scuturi asa ca un caine?", fetelor nu stiu cum suna in scris, dar eu cand l-am auzit, am raaaaaaas de-am lesinat. Apoi incepuse cu "ce te scuturi ca o pisica, etc...i-am zis ca nu mai are haz, s-o lase pe-aia cu cainele ca e buna.

vazui perlele lui Lorelei si mi-adusei aminte.

Lumi, da, e imens, se pare ca totusi apa la pausal costa fff mult. Asa ca intru chiar acum pe net sa vad ce firme pt apometre gasesc.

Mergi la inceput