Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh: sa fiti atenti ce pagube produc cei cu apometre in casa. La noi a fost dezastru. Au venit exact cand avea Elena cateva zile. Am plecat afara cu ea si a ramas soacra-mea cu ei. Pe langa spargerea gresiei de la baie, scaparea pe jos a sculelor si ciobirea gresiei in bucatarie cand au plecat sa dea drumul la apa au facut fantana arteziana in baie. Nu stia soacra-mea ce sa faca, alerga prin casa sa puna prosoape ca aia nu stransesera destul o teava. Era uda din cap pana in picioare, bine ca era vara. Nu s-a redus factura cu nimic, noi eram campionii blocului la apa calda.

Haios tare Vlad, daca am putea sa-i inregistram sau macar sa le notam perlutele ar fi superb. E o varsta minunata.

Ai vostri au cosmaruri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Ai vostri au cosmaruri?

Cristiana, nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Esme, m-ai pus sa caut pe google - mai auzisem de lapte de pasare, da' ce anume e, nu stiam
Am gasit reteta lapte de pasare cu vanilie - e de fapt lapte normal, nu pregatit dupa o reteta anume?
De ce ii zice de pasare, atunci?
Zi-ne si noua povestea!

M-am uitat si eu pe linkul tau.
Multumim!

Mie mi-ar placea sa locuim intr-o tara calduroasa.
Am o prietena in Noua Zeelanda si imi trimite poze de la plaja, la ei e vara si cald
Mi-a facut o poftaaaa

Belleane, Lara mai zice ca a visat ceva urat, se mai trezeste noaptea uneori.
Fff rar insa si nu tipa sau urla si cand imi povesteste visul, mie una nu mi se pare chiar asa infiorator. Nu l-as putea numi chiar cosmar. Insa pe ea probabil ca o sperie totusi.
Cum ziceam insa, nu e f des si nu se manifesta urat

Stiu insa de la o cunostinta, ca fetita ei se trezea in fiecare noapte in jur de 12 noaptea urland si cu greu o potoleau, tremura, tipa, cu greu readormea -- era de cosmar pt toti

Mergi la inceput

Elena se trezeste de cateva zile noaptea si nu mai vrea sa doarma singura. Spune ca sunt fantome, capcauni in casa. Si la culcare se lasa cu plansete, nu vrea sa doarma singura in pat desi ele dorm impreuna in camera. Prima data nu prea am luat-o in serios azi noapte vad ca iar s-a trezit.

Adriana: din cate imi amintesc parca mai punea mama mea si niste chestii din albus, pareau un fel de oua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

O primavara frumoasa va doresc!

Astept si eu laptele de pasare via Esme!

Cu cosmarurile - Ilinca doarme cu Mara in camera... ce s-o fi intampland noaptea habar n-am! Se mai trezeste Mara urland, dupa care adoarme la loc (de cele mai multe ori singurica). Un lucru este cert - cand dormea Ilinca singura se trezea de cel putin 2 ori pe noapte din diverse motive - vis urat, sete , dor de parinti etc...De cand i s-a populat camera cu Mara, Ilinca doarme bustean ma rog, fornaie, se zvarcoleste, isi arunca jucariile din pat una cate una, dar...doarme pana dimineata non stop.

Vroiam sa va intreb ceva mai demult si iata ca mi-am amintit azi:

In perioada in care merg la gradi, cu ce frecventa racesc kinderii vostri? Vreau sa imi dau seama dc e Ilinca mea prea sensibila sau e mediul de la gradi prea "viciat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Aly, ai ramas datoare cu poze de la botez
le-am vazut pe cele postate de fina ta, dar sunt putineee...

Mergi la inceput

Ultima raceala importanta a Elenei a fost in nov-decembrie. Tentative a mai avut dar au durat 1-2 zile doar cu nas curgator. Elena n-a mai facut febra de asta vara cand a avut febra mare fara alte simptome si a 2 -a zi era nou nouta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Chinabubulina: pentru finuta ta Sofia.(sper sa nu ma insel)

Luminel: da, mai e infiorator, nici nu vreau sa ma gandesc la asta.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Nu a fost pe 26 ianuarie? Oriand e, LA MULTI ANI SOFIFI!

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:

Ai vostri au cosmaruri?

Cristiana, nu!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Nici Victoria.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Am fost ieri la clinica, am avut o punctie lombara si au luat si maduva osoasa sa verifice. Am masurat-o si cantarit-o noi pe Victoria, i-am dat datele asistentei, apoi a venit o alta asistenta si a intrebat daca mai poate sa o masoare o data, ca ori nu am masurat-o noi bine, ori nu a scris asistenta cealalta inaltimea corecta. Am mai masurat-o o data si e cu 2 cm mai inalta decat acum 2 saptamani! Are 93 cm si 12,9kg. Cred ca e cea mai micuta de aici?

_

VICTORIA

Mergi la inceput