Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cu intarziere, o mica tratatie de la noi : .

Multumim mult, fetelor! A crescut ma(r)tzisorul meu mic . Maine o dezmotzam numai ca stam cu emotii , si eu si cumatra. Sunt fetele cam tusitoare. Pe Andra am tinut-o acasa astazi , am bagat in ea ca-n farmacie , numai numai sa nu o scap, sa fie mai rau. E ragusita si tuseste de ma ingrozeste . Sper sa fie ok maine. Tineti-ne pumni , va rog!

In alta ordine de idei va urez la toateeeeeeeeee o primvara superba - presarata cu flori multe, dragoste si momente minunate alaturi de cei dragi.

Piggy - la noi s-ar parea ca a tinut minunea o sapt si jumatate. Dupa o saptamana de stat acasa bolnava atat a rezistat de data asta. Sincera sa fiu, insa, anul asta mi s-a parut mult mai usor din punctul asta de vedere. Anul trecut a fost horror insa : otita, laringita, penumonie .... Tot sper sa se mai intareasca si sa nu se mai imbolnaveasca asa usor dar... asta e, le luam asa cum vin.

M-ai ucis cu Vlady , Aly

Da, da, bine zice Lumi, vrem poze

Belleane - ai rezistat tentatiei sa le tai beregata la priceputii aia de au facut dezastru in casa ? Ce ma doare inima cand vad ca-si bat uniia joc asa de lucurile altora
Omu' meu tocmai imi povestea ca Andra a avut ceva razboaie asta noapte . Cica se certa cu careva si comenta in somn dar nu prea s-a trezit urland din cauza asta. Gaseste ea alte motive - ca picat Mikey din pat, ca nu-si gaseste cine stie ce comoara, ca nu-i patura intinsa cum trebuie .....
Pup fetele

Nadia. Martisor e , da!

toataaa gasca si multumim de urari! Sunteti niste scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

Da, am auzit/vazut si eu ca pretul la oua a crescut vertiginos in decurs de cateva zile
Se apropie Patele - cumpara lumea multe oua, cresc incasarile
In loc sa fie reduceri de Sarbatori, la noi e invers, se scumpesc toate

Detergentul e ff scump - 45 ron dau eu pe o punga pe 4 kg, apoi Pampersii la fel, s-au scumpit - 66 Ron pachetul

Si noi dam cam tot 3-4 mil pe saptamana pt mancare si alte chestii prin casa (gen chestii pt. curatenie, pampers, sampoane etc)

Noua ne-au venit gazele vreo 7 mil

Adriana

eu am luat aseara Tide la 4kg cu 33 ron din CRF + Mr Poper gel cadou

si in Real am gasit acu veo 2 sapt. "pampersi" Helen Harper, 42 de bucati cu 32 ron parca, oricum ceva super ieftin....si sunt f buni!

Mergi la inceput

MsBB, multa multa sanatate fetelor! si rapida sa fie, a puteti sa va dezmotatzi cu chef mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Victoria a tusit vreo 5-6 saptamani pana m-am saturat eu si i-am luat un sirop din plante si pe cuvant ca dupa 2 doze nu a mai tusit decat rar, iar dupa doua zile nu a mia tusit deloc. Are o iritatie urata raaaaaaaaau pe manute, erau rosii si se ducea pielea, asta din ianuarie. Au facut dr.ii trimitere la dermatolog acum 3 saptamani. Nici nu m-au sunat inca sa zica daca/cand avem programare! Dar mi-a trimis sora-mea din tara Epitelin si deja dupa o saptamana de cand am inceput sa-i pun pe manute e muuuuuuuuuult mai bine, nu se mai scarpina deloc (se scarpina toata noaptea, saraca, mai mult se scarpina decat dormea). Pana ajung la dermatolog, e tratata.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Cristi a tusit de cateva ori/zi, cateva zile in iarna asta (tratata cu sirop de plante)
Febra nu a facut deloc; doar cu mucii am avut de-a face, in cateva reprize...

fata de anul trecut, e muuult mai bine si mai imunizata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Sanatate Andrei, Sofiei!!si distractie placuta!

Mami_victoria: ma bucur ca i-a trecut, oare sa fi fost o reactie alergica la vreun medicament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Sanatate Andrei, Sofiei!!si distractie placuta!

Mami_victoria: ma bucur ca i-a trecut, oare sa fi fost o reactie alergica la vreun medicament?

Te iubim, printesa Victoria!!!

Belle, habar nu am. Doctorii s-au tot uitat (de parca daca nu au stiut ce e saptamana trecuta, saptamana asta o sa stie ) si au zis ca nu e reactie alergica, ia acelasi tratament de un an jumate... nimic nou. Am incercat cu crema impotriva alergiilor, ii mai luase un pic din mancarime, i-am dat Benadryl (si crema si sirop), i-am dat cu tot felul de creme hidratante, degeaba. Ii erau palmele rosii, pielea aspra si super-uscata, incepuse sa i se ia pielea de pe palme... pana am inceput sa-i dau cu Epitelin. Crema asta e extraordinara! E super-unsuroasa, miroase cam rau (macar nu puternic), dar macar ajuta! Acum a inceput sa i se duca pielea de pe labele picioarelor... da' si atata tot trage de pielea aia, are o rabdare... daca as lasa-o cred ca ar sta si o ora sa tot... (hmmm, nu stiu cum ii zice, inventez eu un cuvant ) 'piculeasca' la piele.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ahhhh, uitamsem de sarbatorita mica si frumoasa!!!
La multi ani Sofia, sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa!!! Dezmotare frumoasa !!!

Piggy Robert a stat din dec, de la sarbatori pana la jum lui februarie acasa; apoi a mers O ZI, vineri, luni era camcam, marti rau, muci, tuse si miercuri diagniostic bronsita. Faza ciudata si placuta a fost ca si-a revenit repede. Acum, mai vad cate un muc razlet, am fost si la un party duminica, posibil si de acolo ceva. Dar e destul de ok. Oricum, si eu cred ca Robert raceste ff des, noutatea, e ca isi revine mai repede ca-n trecut.

Si noi cheltuim f mult saptamanal, si 85% pe mancare...nu stiu ce naiba se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori:Pai e simplu...toate s-au scumpit. Mai ales carnea, carnurile. Ei fac mare tamtam cu fructele si legumele si ouale dar daca cumperi carnuri e jale. Nu mai zic de peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fete scumpe, sunt si eu pe aici, va citesc mai decalat asa..
In primul rand la multi ani tuturor si sa dea Domnul sa avem o primavra frumoasa si lunga...si sa vina odata!
am observat si eu ca racelile sunt mai usoare, chiar si la Ilinca. adica ultimele 2 raceli, panadol, paxeladine, mai multi muci decat tuse, sa dea Domnul sa fie asa ...intr-adevar, nu suntem in colectivitate, dar tot e ceva...
Eu sincer, ma bucur ca vor incepe scola, macar e obligatoriu, nu trebuie sa ma rog de ei sa mi-i primeasca...e greu sa nu pot iesi din casa pentru ca sunt blocata cu 2 copii...si nu am banuti de masina...
Noi am reusit sa mai mobilam din casuta, mai avem doar sufrageria si mici detalii, slava Domnului. Nu am facut exact cum as fi vrut 100% din pricina de facut totul pe fuga, cu copiii dupa noi si mai ales, chestiile care imi placeau f mult costau f mult. asa ca am mai facut compromisuri...
Cu cheltuielile, la fel si noi, cam 4 mil pe sp, dar sa-i spun lui Bogdan ca i se pare probabil ca sunt eu mana larga i nici mcar nu e asa...
Ali superbe pozele copiilor, sunt atat de frumooosi! Si tu nasica o frumoasa, dar nu am vzt dect o poza, mai pune! Ce dooor mi-e de voi! Ce scump Vladi cu replicile...re si Mirci cate unele delicioase, nu stiu de unde le scoate...iar Ilinca s-a smecherit ceva teribil. Nu poate sa deschida plastilina sau sa se ridice de jos singura, il cheama pe Mirci:"Isha, nuuu pooot", iar daca vreau eu sa ajut nici nu ma baga in seama, pe el il vrea, si el ce mandru o ajuta! Doi fandositi, mor dupa ei

Esme merci mult de linkul cu eu, sa analizam si noi...asa imi vine sa plec din tara de 3 ori pe zi!

Trimit mesajul ca nu mai am baterie. Va pup pe toate

Mergi la inceput