Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori, si eu as face la fel, stai linistita... e vorba cum ai spus, de felul in care iti e tratat copilul, nu se merita sa risti sa faca diferente ptr. un cadou... of, Romania!
Asa cum spune Belle, acusi vine si Pastele, alti bani...

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Trezirea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! wow, tone de cafea, multumim Lori!

Doloress, acomodare usoara piticului la gradi! si tie la sv!

dimineata la mine ningea pai nici nu-ti vine sa cumperi martisoare...unde e primavara???!!!!

azi iar mi-a stricat fiu-meu ziua de dimineata: am uitat sa-i las si manusi langa hainele de cresa ale lui Cristi si a inceput sa urle la mine la telefon ca unde sunt manusile, de se uitau colegii la mine in autocar mi-era o rusine ma dispera, nu-l mai suport efectiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi, iarta-l, acorda-i circumstante atenuante, a "explodat" si el; ma gandesc ca e un adolescent care are ceva responsabilitati si din cand in cand mai explodeaza cred. La varsta lui nu are chef cred de dadacit copii, e normal, sunt sigura ca intelege ca trebuie sa ajute, dar cum ziceam...e doar un adolescent, stii cum e perioada aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Iaca am revenit si io la birou, a cam plans Eva de dimineata cand am plecat, of, a trebuit sa ii promit o surpriza, cred ca nu am procedat corect dar tare mila imi era de ea.
Lori mltumim de cafea, mama ce as bea si eu, de cand spun ca imi iau decafeinata si nici acum nu mi-am luat.
Lumi multumim ptr urari, Doamne ajuta! Intr-adevar urata vreme de dimineata ce chef de martisoare sa mai ai? Eu am avut in geanta intamplator o pereche de manusi iar pe cap mi-am pus chestia aia de la gat, nici esarfa nici fular. Despre baiat nu am ce sa spun mai multe decat Lori. Te pup.
Simonixu ce mai faci? Te simti mai bine?
Va pup, fug la raportarile mele.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Lori, il iert ca n-am ce face e al meu; dar ma face cu nervii
eu inteleg ca e adolescent, dar frate, nu da pe dinafara, atata grija are si el: sa o duca si sa o ia pe sora-sa! alte griji n-are!
putea sa ma intrebe omeneste de ce nu i-am lasat manusi sau unde sunt

Ylari, eu mai beam cafea in sarcina! una mica pe zi nu face rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dragutelor,

To pe fuga, munca, munca. Si maine la fel. Dar imi place sa am de lucru.

Azi dimi, Vlad mi-a cantat "E ziua ta mamico".....am avut o emotir in gat ....Doamne ce sentiment!

Aseara am venit terminata de la sedinta aia foto cu bebeii, daca nu au alergat, s-au impiedicat de firele dee la reflectoare, s-au aruncat in cap, au dat cu picoarele in pereti....nu mai stiau ce sa faca, se plictisisera. Sper macar sa iasa pozele frumoase.

Lumi, sa stii ca nici eu n-am chef mereu sa ma joc. Cand am chef, ma joc din tot sufletul, adica uit efectiv ca sunt adult si imi joc rolul din plin. Sunt momente cand nu am chef si ii spun clar: "n-am chef sa ma joc", "sunt obosita".....foarte rar ma joc fara chef, cand vad ca insista la nesfarsit si imi imaginez cata nevoie are in momentul ala sa interactionez cu el.

Ylari, stai linistita ca nu tb sa respectam 100% ce spun cartile. Sa facem si ce simtim, ca nu cred ca gresim. Eu ii promit destul de des lui Vlady ca ii aduc ceva bun, de regula un ou kinder, asta-i pasiunea lui.

Am fugit, mai intruuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor!
Iaca am revenit si io la birou, a cam plans Eva de dimineata cand am plecat, of, a trebuit sa ii promit o surpriza, cred ca nu am procedat corect dar tare mila imi era de ea.
Lori mltumim de cafea, mama ce as bea si eu, de cand spun ca imi iau decafeinata si nici acum nu mi-am luat.
Lumi multumim ptr urari, Doamne ajuta! Intr-adevar urata vreme de dimineata ce chef de martisoare sa mai ai? Eu am avut in geanta intamplator o pereche de manusi iar pe cap mi-am pus chestia aia de la gat, nici esarfa nici fular. Despre baiat nu am ce sa spun mai multe decat Lori. Te pup.
Simonixu ce mai faci? Te simti mai bine?
Va pup, fug la raportarile mele.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Si eu ii promit surprize, asta nu inseamna ca ii cumpar ceva. Ii fac de exemplu un avion de hartie dintr-o hartie pe care am scris ca o iubesc. Ii dau un plic cu o scrisorica mica si o inimioara decupata (ii place sa primeasca scrisori) si ii zic ca ala e secretul nostru. Ii fac o clatita si o umplu cu banane sau capsuni de exemplu si ii zic ca e surpriza c anu e dulceata sau branza. Ii plac foarte mult surprizele astea si zice la toata lumea ca are o "surpriza secret special" de la mami

pup,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Esme: ce dragut, la Elena ar merge ca ea nu e obisnuita cu surprise scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Esme multumesc pt idei!!!
Cred ca o sa fac pancakeuri, ca de ieri ma ruga!
Fetelor ce ma bucur ca maine e 1 martieeee!!!
Alysh unde ati facut sedinta foto? As vrea si eu sa ii fac lui tati o surpriza, a fost scump? Cate poze ati facut?
Pup.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput