Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 5
Luminel spune:
Adriana, azi sunt bine! chiar f bine! sper sa ma tina cat mai mult
dar asa sunt eu, mai labila psihic, nu mai tin la stres
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Adriana, azi sunt bine! chiar f bine! sper sa ma tina cat mai mult dar asa sunt eu, mai labila psihic, nu mai tin la stres Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Eu asa ceva nu cred!
Mai degraba iti este si tie greu si e normal, zapada asta pare ca nu se mai topeste sa zarim si noi ghiocelul sau un colt de iarba macar si ne deprima un Pic si asta, te inteleg, dar uite azi ne zambeste soarele, lasa-l sa iti incalzeasca spiritul!
Duminica m-am simtit naspa rau si eu dar probabil ptr ca simtisem starea Evei care pd seara a inceput cu diareea si de aia.
Nici mie nu imi arde mereu sa ma joc cu ea, dar eu am noroc ca we joaca si sotul cu ea asa ca m-am scos. Stai linistita si nu iti mai face procese de constiinta, mai degraba include-o in activitati pe la bucatarie daca iti e mai simplu.
Zic si eu...
Duminica am sarbatorit un an de la nunta, ar fi trebuit sa mergem la nasi dar si ei erau raciti plus noi inca turmentati dupa ziua de vineri si cu fundul in sus, asa ca ne-am cinstit cu tort si sampanie acasica.
Cred ca sotul imi face o surpriza ca l-am auzit vorbnd cu nasu la tel despre ce sa imi ia :)
O sa ma intresez si eu de activitati ptr Eva la vara.
Eu una abia astept sa mergem la mareeeeee, imi e un doooor....
Va pup
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
Ylari, felicitari draga mea! Multi ani fericiti inainte, pana la nunta de aur!
esti dragutza, dar nu e cazul sa ma ascund dupa pom, sunt labila (toate problemele si stresul din trecut, au lasat urme)...dar si meteosensibila, cred cand e soare afara, parca se insenineaza si mintea mea
belleane spune:
Elenei o sa-i dau martisoare sa dea la fetele ei. Acum ca au inceput sa vina doamnele si ceilalti copii nu a mai plans. Toata ziua vorbeste despre fetele ei. Vin la gradi vreo 4 fete si cand mi le-a enumerat aseara mi-au iesit vreo 20. Toate papusile ei, toate personajele de desene animate sunt colegele de gradi. Am luat Anei martisoare si trebuia sa-i iau si ei. Mie imi placeau la nebunie zilele de 1 si 8 martie.
Victoria_mami spune:
Mai fetelor, da' 8 Martie nu e ziua Mamei? De ce faceti voi cadouri educatoarelor de 8 Martie? Mie mi s-ar parea normal un martisor sau/si o floare de 1 MArtie si apoi de 8 Martie sa faca ele ceva cu copiii, o felicitare ceva ptr. mamici, nu invers. Zic si eu...
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victoria_mami Mai fetelor, da' 8 Martie nu e ziua Mamei? De ce faceti voi cadouri educatoarelor de 8 Martie? Mie mi s-ar parea normal un martisor sau/si o floare de 1 MArtie si apoi de 8 Martie sa faca ele ceva cu copiii, o felicitare ceva ptr. mamici, nu invers. Zic si eu... _ Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
Eu stiu ca e Ziua Internationala a Femeii nu numai a Mamei
edit: m-am documentat si cica Ziua Mamei a fost adoptata la noi printr-o lege abia in anul 2009 si se sarbatoreste in prima duminica din luna mai; care anul asta cade pe 6 mai!
8 martie este Ziua Femeii! (asimilata neoficial la noi cu Ziua Mamei)
Lorich spune:
....si inca ceva Nadia e inca un prilej de dat "atentii romanesti" la cadrele prea prost platite, eu fara jena recunosc ca, lasand la o marte martisorul de 1 martie, nu am nicio tragere de iniam sa le dau cadouri de 8 martie, dar o fac, o voi face (cred ca va fi ceva cosmetice+cafea...) de frica sa nu tina alea vreo evidenta, sa faca diferente intre copii. Nu stiu, poate gresesc, dar prefer asa.
A, si de facut fac chestii acolo pt mamele de acasa, o poezie, o serbarica, o felicitare, fac, trebuie sa recunosc, dar nah... aia e alta mancare de peste. Si-n plus s-a impamantenit vad afacerea cu poze cu diverse backgrounduri, perfect pt luat banii parintilor.
Doloress spune:
NADIA, 8 martie e ziua internationala a femeii, ziua mamei nu exista la noi in Romania, sau ma rog, era suprapusa cu 8 martie. Aici se sarbatoreste ziua mamei in mai si ziua tatalui in iunie parca. Cu cadouri si tam-tam. 8 martie nu se tine, insa am fost surprinsa sa constat ca ni se mai trimiteau e-mailuri de catre colegele de servici cu La multi ani si bla-bla de ziua internationala a femeii, deci ceva ceva stiu si ei, dar nu se sarbatoreste ca la noi.
Eu le fac cadouri numai la Craciun, si intotdeauna ceva din suflet, facut de noi in casa.
LORI - mi-a stat inima cand am citit de maine, 1 martie, ca ar fi trebuit sa duc piticul la gradi, credeam ca am incurcat eu borcanele. Mai are saracutul o zi de huzureala.