Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Neata fetelor,

Nu mai avui somn si pusei cateva poze de la botez. Nu prea ma omor dupa ele, plus ca ai mei copilasi nu au fost pozati in biserica sa le vedeti tinutele, hmm, macar asa sa aveti o idee: Poze botez. Dati PREVIOUS ca ssa le vedeti in ordine cronologica :)

Ma bag in pat poate mai dorm o ora

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Eu de ce nu reusesc sa vad pozele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Aly, Lori , Lumi Cred ca am scris toate cam in acelasi timp - la mine acum mai nou dureaza un mesaj o ora - mai merg la o tura prin casa, mai servesc mancare facuta de Sof - activitati diverse ...

Ah, gata , m-am lamurit Lumi. Felicitari oricum pt performanta . Eu nu am fost niciodata buna la istorie asa ca mie nota 7 mi se pare super de super
Pozele de pe aparatul meu nu sunt prea grozave - am sa o rog pe Georgiana sa-si faca mila de mine si sa-mi dea cateva mai bune. Ei au avut si un aparat mai profi deci sunt convinsa ca sunt mult mai reusite.

Chiar asa , la Gabi ma gandeam si eu. N-am mai vazut mesaje de la ea de ceva vreme. Totul in regula?

- merem la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

fetele, pana la urma ce le luati la doamne de 8?

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Lumi - eu care am zis initial k nu le iau decat un platou de praji pentru ca suntem la particulara si cheltuim foarte mult pe luna cu gradi... Ei, romanca din mine si-a spus cuvantul: i-am luat d-rei educatoare un set de cercei si pandant din argint, iar ingrijitoarelor le-am luat cate o esarfa de la meli-melo si cate o cioco.
Poate ca nu a fost pe faza baiatul tau la olimpiada, insa sa il incurajezi sa mearga mai departe, daca ii place asa de mult istoria. Felicitari !

Alish - poti umbla la link-ul de poze ? Nu reusesc sa vad...acelasi mesaj ca la MsBB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Laura superba casutza! Sa o stapaniti sanatosi! Mircea si Ilinca m-au lasat fara cuvinte...sunt dulci foc amandoi Si Ilinca in vesta de blanitza e asa o domnisorica frumoasa Vreau si eu intalneala cu voi (chiar dc sunt om al muncii vad eu cum fac)

MsBBsa va fie de bine taierea motzului. Abia astept poze si de la voi!

Alysh si mie imi plac pozele voastre si oricum tu si dc te imbraci intr-un sac tot frumoasa esti asa ca.... Imi place si de Stef e asa serios in rolul de nas

Fetelor ma bucur ca v-a placut lumanarea si eu o ador (abia astept sa o pun pe blog dar imi trebuie acordul Alinei first)

Lumi eu le duc educatoarelor de 8 martie cate un cos cu flori (am avut inspiratie si am creat ceva duminica) dar Ilinca merge la particulara...cred ca la voi merge ceva mai consistent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Laura bazinul Olimpia e pe sos iancului...nici eu nu il stiu

Lumi felicitari pentru Florin si incurajaza-l pe partea asta daca tot ii place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

a adormit Sofu imediat! Ma duc sa-i pregatesc papica pt pranz dar mi-am amintit de intrebarea legata de 8 martie. Noi am zis ca le ducem doamnelor cate un buchet de flori si un set din asta cadou, cum sunt prin supermarketuri: parfum + deo. Asa sa fim in trend.
Imi spunea al meu ca pe 1 martie erau parinti care veneau cu bratele pline de toate alea - deci imi imaginez ca acum de 8 martie se ingroasa treaba. Ne aliniem si noi standardelor
Astazi o mamica la gradi propunea sa se stranga o suma mai mare sa se cumpere ceva consistent.

Mi-am amintit si de ce zicea Nadia - mi se face rau la stomac cand aud din astea. Efectiv nu mai pot sa aud stiri din astea. Simt cum mi se incetoseaza privirea si mi se face rau de durere.
Cred ca in momente din astea simplu fapt ca cineva te intelege si-ti simte durerea si e acolo pt tine ajuta. E greu , cred, sa gasesti cuvinte sa alini o astfel de durere, dar gandurile si suportul oferit de cei din jur poate ajuta sa treci peste moment ... un pic mai usor.
Eu n-am vazut stirea dar mi-a povestit al meu. Am inteles ca exista si o filmare de dinainte. ZBRRR!
Zici ca vroiai sa o suni - inseamna ca o cunosti? Ai numarul ei? Uof greu - infiorator.
Va si pe tine si pe printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Msbb sa va fie de bine dezmotzarea!
Vera mi s-a parut mie ca recunosc mana de artista ;) la lumanarica!
Lumi 7 este foarte bine pe Municipiu! Spune baiatului ca i-am tinut pumnii si suntem mandre de el!
Noi am primit o mica prima!!! Doamne ce bine venita e, ma gandesc sa scot fata la Mall joi ca ne-au dat si liber.
Alysh, Lumi, asa devin de nostalgica uneori, am avut o copilarie frumoasa desi grea, imi amintesc cu placere multe momente frumoase.
Va pupic!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Laura: sunt superbi copiii tai, imi place de Ilinca mult e tare eleganta. Si casa e superba, sa o stapaniti fericiti. Am vazut si verisorii tare frumosi si ei.

Msbb: Sa va fie de bine dezmotarea!!!
Alysh: nu reusesc sa vad pozele nici eu.

Cazul de la Brasov a fost foarte mediatizat, au fost zile la rand la stiri cred ca toate am vazut, eu una n-am crezut ca poate sa faca asa ceva.

Esme: multumim pentru reteta imi aminteam eu cate ceva din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Fetele, multumesc, sunteti tare dragutze!

Ylari, wow, prima, liber...vreau si eu sa ma simt femeie

de 8 ma gandeam sa le iau si eu niste seturi din astea de cosmetice; la noi e naspa ca sunt si multe, 6
o sa ma duc azi/maine prin hipermarket sa vad ce gasesc; cafea si bomboane le-am tot dus

infiorator ce s-a intamplat cu copii aia nu am citit nici eu toate detaliile, nu m-am simtit in stare! nici nu pot sa-mi inchipui ce e in sufletul mamelor alora! Doamne Fereste de asa ceva!
parca a innebunit lumea! saptamana si tragedia!
de ala de aseara ce ziceti! om in toata firea... sa traga asa ca descreieratul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: da mai, scoate-o la Mall, eu ma duceam cu Ana la film apoi mergeam la restaurant, ne mai jucam cate ceva pe la sala de jocuri, mai cumparam cate ceva hainute, un desert si mergeam acasa.

Am uitat sa va spun ca am dus-o acu ceva timp pe Elena la un film 3d. La Happy Feet. Eu n-am intrat cand am vazut ca pentru 2 copii si un adult costa 100 ron am preferat sa ma duc la magazine ca tot erau reduceri. Si jumatate de film s-a tinut Elena de gatul lui taica-su, se ferea, a facut prozeliti, dupa care cand s-a mai linistit si filmul a inceput sa-i placa, alerga dupa baloane de sapun, pasarele din film.

Mergi la inceput