Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 18
Reallaura spune:
Ylari si acum imi amintesc cand ne plimbam cu ei mici...ce frumos ar fi sa ne revedem toate in primavara, acum ca-s mari toti, se joaca altfel...
Nadia la asta nici nu m-am gandit macar...cum o fi fost apa de rece, detalii d-astea...Doamne Fereste!
Nicole noi avem aici un bazin pe prel Ghencea, in cadrul ansambului rezidential Primavera, am inteles ca e destul de mare si misto, dar nu am vazut...cand se deschide ma duc pe teren. DAca nu ne place, va trebui sa cautam altceva si noi...
Vera bazinul asta, Olimpia unde e??
YLARI spune:
Laurita, da, ar fi minunat sa ne vedem in primavara, pana nasc as putea veni cu aevs pe undeva dupa ce intru in prenatal.
Lumi, intrebai cand intru, nu stiu inca, sa vb cu Parpalici sa vedem data nasterii si o sa intru cat de devreme pot. Oricum daca e ceva pot propune sa lucrez si de acasa, lucrurile sunt destulmde asezate in echipa mea acum. Ma gandesc maxim martie sa mai merg.
Fetelor acum stau intinsa in pat, Eva se joaca cu tati, si pe geam se vad stelele, ce frumoase sunt... Intotdeauna mi-a placut cerul noaptea dar in seara asta mi-am amintit cand eram mica si stateam mult in vizite si se facea noapte tarziu o luam pe jos si ma ducea tata in brate iar mie imi placea sa ma uit la stele, desi eram obosita stateam treaza si ma uitam la ele. Mi-am adus aminte... Si am vrut sa povestesc cuiva despre asta.
Va pup, o noapte frumoasa.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Nicole1980 spune:
Laura – ce copii frumosi aveti . Ilinca este decupata din tine, iar Isha cred ca din tati…. Foarte frumoasa casuta, sa o stapaniti sanatosi. Iar baietii lui Sis- sunt si ei asa mari si frumosi…seamana ca doua picaturi de apa. Ce frumos ca verisorii sunt aproape acum si se pot juca in voie si…cu timpul Ilinca va fi rasfatata verisorilor…. O sa caut si eu detalii despre bazin, este destul de aproape si pentru noi…
Adriana – nu prea vad posibilitatea (si/sau dorinta) sa emigram…dar macar o vacanta in Austria mi-as dori…
Alysh spune:
Neata fetelor,
Nu mai avui somn si pusei cateva poze de la botez. Nu prea ma omor dupa ele, plus ca ai mei copilasi nu au fost pozati in biserica sa le vedeti tinutele, hmm, macar asa sa aveti o idee: Poze botez. Dati PREVIOUS ca ssa le vedeti in ordine cronologica :)
Ma bag in pat poate mai dorm o ora
YLARI spune:
Alysh multumim ptr poze, ce pot sa spun o frumoasa esti si cocheta iar baietii sung superbi!!!
Sa va traiasca finutul, sa va aduca bucurii!!
Lumanarea e tare chic cu buburuza aceea pe ea!
Pupici.
O zi minunata tuturor!
Si
Ptr toata lumea. Eu tot nu mi-am cumparat decafeinizata... Of of mai mai!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Alysh spune:
Neata fetelor, poftiti !
Sunt nauca, m-am trezit de la 5
Eeei, Ylari, multumesc, esti o scumpa. Nu mi-a palcut deloc nici cum m-a coafat, urasc umflaturile pe cap, am incercat eu sa maschez cu o bentitza, dar nu prea mi-a iesit. Oricum sunt bucuroasa ca am botezat acest copilas, asta e cel mai important.
Ce frumos ai povestit din copilarie....si eu imi mai amintesc cu drag momente, franturi din copilarie
Piggy, m-ai amuzat teribil cu pasiflora si valeriana. Imi cumpar, sa stii.
Lauritaaaaaaa, cum ai facut copiii aia atat de reusiti??? Mor dupa ei!! Sunt deliciosi, vb ta! Ce tinute are Ilinca si face deja baie cu spuma, lesin! Avem hanorac la fel, cel pe care il poarta Ilinca, galben, dar eu nu-mi amintesc de unde l-am luat. Si cred ca si costum de ski (Mirci), e luat de la Intersport? Si casuta imi palce mult de tot, cu bun gust, vreau neaparat s-o vad in real sa ma inspir daca ne hotaram s-o reconditionam pe a bunicilor .
Lorich spune:
ALY, multam!
M-am delectat cu pozele voastre de la prima ora! Superbi sunteti, o familie frumoasa, dar asta stiai deja. Superba si lumanarea, bravo Piggy!!
Mai, dar Gabitza nu mai intra deloooc?????
Va pup, sunt in zona de bebeluseala!
Luminel spune:
'neatza! multam de coffee Ylari
moaaaama, ce regal!!! ce de poze!!!
Laura, casa e superba (sunt verde-albastra de invidie) iar copiii sunt frumosi de pica (mai ales Ilinca)!deci nu pot sa cred cat de mare s-a facut!!!! sa-ti traiasca mamico!
Aly, ai fost o nasica superba!!! esti idealul meu de frumusete!
iar copiii, dulci, dulci si eleganti!
felicitari Piggy pentur lumanare! esti talentata tare!
Ylari, ce frumos! si mie-mi placea sa ma uit la stele cand eram mica! si-mi mai placea sa merg noaptea cu trenul sau masina! sa ma uit la stele, la luminile din departare...
Florin a luat doar 7 la olimpiada; subiectele nu s-au prea "mulat" pe el de data asta; a fost vorba doar despre istoria moderna si contemporana a Romaniei,iar el e "expert" in politica europeana...
El nu vrea sa para afectat de rezultat, dar cred ca totusi e un pic dezamagit! dar la anul o sa aiba mai multa experienta si o sa fie mai bine!!!
fetele, pana la urma ce le luati la doamne de 8?
MsBB spune:
Oh, cata activitate aici! Ca pe vremuri!
O de inviorare!
Astazi am dus-o pe Andra la gradi asa ca am programul mai lejer. Am citit pe fuga asa dar am vazut poze si mi s-a facut si de vacanta , si chef de duca - am ramas masca cand am vazut cat de mare s-a facut Ilinca - nu mai zic cat de frumos e si Mirci , si Annika si Lara si no.1 in ale skiurilor . Super!
Alysh - eu nu reusesc sa vad pozele
The action that you were trying to perform has failed.
- abia astept sa vad si eu , tinutele, baietii , lumanarea , tot!
Mi s-a strans acum stomacul de emotie gandindu-ma la lumanarea frumoasa pe care a avut-o Sofi la botez .
Apropo - am dezomotzat Sofu sambata - cu ocazia asta o pe nana! - trebuie musai sa-i laud pe cumatri, au facut o treaba grozava. Nana mi-a tuns motzata si m-a facut sa leshin de emotie . Dar nici eu nu m-am lasat mai prejos . Am bagat-o pe nana in sperieti cu motzul Sofiei . I-am facut o codita de toti banii - am strans tot parul la un loc - nu mai reusea saraca Georgiana sa tunda smocul ala.
La ales de pe tava s-a aratat indecisa. Greu s-a hotarat la ruj, pix, margelele purtate de Georgiana, cartea , cheile de la masina - orice numai bani nu
Din pacate Andra nu a fost tocmai in forma, nu a dormit la pranz si seara, de la vreo 7 jumate incolo se cerea numai acasa, la somn. Nu i-a mai trebuit nici tort, nici nimic.
Lumi, ceva noutati de la olimpiada? V-am tinut pumni in gand, sa stii
Imi e ciuda ca n-am timp sa comentez totul asa cum as vrea - le zic , dar le zic in gand ...
Apropo, Gabitza, Dani, Prag - voi cum mai sunteti ?Ce mai fac cei mici?
Doloress? ai inceput munca? Cum e Kevin? L-ai intarcat pe Kevin?
Fug, ma duc sa-i dau papa Sofului
Nu cred ca am apucat sa o laud pe Sof ca merge din ce in ce mai mult singura , mor cand o vad cum mere ca un robotel asa . II tremura balamalele rau dar nu se lasa . E atata de fericita cand ajunge acolo unde vrea - e incredibila sclipirea din ochii ei.
Uof - nu ma mai satur
Luminel spune:
MsBB, am scris mai sus despre rezultat
Sa va fie de bine dezmotarea!!! pozeeeee!!!!vrem pozeeee!!!
si felicitari pentru mergareatza mica!!!