Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 17
Victoria_mami spune:
Alysh, si eu imi mai ies din pepeni. Acu' vreo cateva seri i-am dat si eu la fund... imi iesisera fire albe de cate ori i-am zis pana la 11 seara sa se culce. Plangea, zicea ca ea e ataaaaaaaaat de obosita ca nu poate nici sa vorbeasca si, totusi, de cate ori era pe punctul de a adormi iar se fataia, cerea apa, ma intreba cate ceva. Am rugat-o de o mie de ori sa se linisteasca si sa inchida ochii sa adoarma. Da' de unde. La 11 mi-a sarit mustarul, i-am dat peste fund, a venit Daddy imediat sa ne salveze pe amandoua, dar in 5 minute dupa asta dormea. Desigur ca m-am simtit oribil, dar nu ma mai tin nervii uneori. E si maraita rau, imediat urla daca nu-i faci pe plac... maraie am impresia ziua intreaga uneori... asta e, suntem cu totii oameni, ne mai iesim din sarite, facem cate o greseala. Important e ca nu se repeta zilnic, nu-s batai crunte, stiu ca nu e ok nici palma aia, dar...
Fetelor, sa va zic ca de 3 zile numai la Alexandra mi-e gandul? Stiti voi, fetita din Cluj... de cate ori o imbratisez pe Victoria, de cate ori ma joc cu ea, de cate ori o cert, tot timpul ma gandesc la acel biet copil (si la fratiorul ei) si la ce-o fi in sufletul acelei mame... As vrea sa o sun... dar ce sa-i zic? Ma tot bate gandul sa o sun de cand era fetita numai disparuta... of... nici nu am curaj, ca nu as vrea sa zic ceva gresit... dar, ce-i corect? Ce i se poate spune unei mame care si-a pierdut copilul in mainile unui demon numit "tata"???
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Laura, foarte frumoasa casa, iar copiii sunt a-do-ra-bili!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Lorich spune:
Nadia si pe mine ma bantuie asa "oare ce-au simtit bietii copilasi? cata frica, cata durere???", "oare ce fel de monstru sa fii sa faci asa ceva???" cum, cum, cum???????? nici nu ma pot gandi!!!!!!
Laurita ce-a crescut Ilinca!!! E adorabila, Mircea..pfuai, o frumusete si el!! Am vazut si puii mari de sis!!! Casa m-a lasat in fund sa nu zic cur. S-o stapaniti sanatosi!!!!!
Reallaura spune:
Nadia merci mult. Despre ce caz e vorba?? dar ce s-a intamplat cu fetitza? Am dat si eu o cautare, am gasit pozele cu fetitza disparuta...s-a mai aflat ceva? of, Doamne, cate nenorociri se intampla, cel mai greu este cand e vorba de copii, adultii ca adultii, dar copiii brrr
Reallaura spune:
Lori pai daaa, s-au facut mari, eu ma mir de fifi a ta, cand facu ea un an???!!! Sanatosi sa fie. Ma bucur ca va place casuta, sa o vezi pe a Sisei, a ei e chiar reusita, noi ne-am mai grabit pe ici pe colo, am luat si chestii discutabile, ei au facut chiar misto.
Ma duc s amai citesc de fetitza asta, m-ati facut curioasa...
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Lori pai daaa, s-au facut mari, eu ma mir de fifi a ta, cand facu ea un an???!!! Sanatosi sa fie. Ma bucur ca va place casuta, sa o vezi pe a Sisei, a ei e chiar reusita, noi ne-am mai grabit pe ici pe colo, am luat si chestii discutabile, ei au facut chiar misto. Ma duc s amai citesc de fetitza asta, m-ati facut curioasa... Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
mai bine n-ai citi, iti va rupe inima de mama.
Reallaura spune:
Vai, ingrozitor, Lori ai avut dreptate! mi s-a facut pielea de gaina...Doamne, ce-i face pe oameni sa-si piarda mintile, oameni care pareau ok inainte? cum a fost si cazul mamei din Brasov care si-a sacrificat copilul de 6 luni in fata fratilor mai mari...astea sunt drame de neinchipuit, de neimaginat...
Nadia poate un mesaj pe facebook ar fi de ajuns...sa o suni ai face poate sa infigi cutitul in rana, dar nu stiu...nu stiu. Unii oameni prefera sa nu discute despre lucrurile neplacute, doar sa le uite...sa stie ca esti alaturi, dar sa nu fie nevoiti sa vorbeasca...
Victoria_mami spune:
Laura, vroiam sa spun si eu ca si Lori, sa nu citesti, doar ca am venit prea tarziu... imi pare sincer rau ca ai citit... Celelalte fete care nu ati citit, zau ca mai bine sa nu cautati informatii... si nu cititi nici continuarea mesajului meu, va rog; eu imi imaginez... am asa o imagine clara in minte... e dureros si ptr. mine, o straina, mama fetitei... of, ce-o fi in sufletul ei, ce-o fi fost in sufletele copiilor? Ma gandesc ca acei copilasi or fi implorat, or fi plans, eu imi amintesc cand apa in piscina era rece si Victoria a vrut sa intre si Daddy a intrat, a luat-o in brate si i-a bagat doar piciorusele in apa si nu a mai vrut sa intre ca era rece... si bietii copilasii aia... offf, off, offf si bietele mame, 2 mame cu sufletele sfasiate de durere...
_
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Lori pai daaa, s-au facut mari, eu ma mir de fifi a ta, cand facu ea un an???!!! Sanatosi sa fie. Ma bucur ca va place casuta, sa o vezi pe a Sisei, a ei e chiar reusita, noi ne-am mai grabit pe ici pe colo, am luat si chestii discutabile, ei au facut chiar misto. Ma duc s amai citesc de fetitza asta, m-ati facut curioasa... Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Asta am dezaprobat la mesajul tau... doar ca prea tarziu...
_
VICTORIA
YLARI spune:
Laurita, superbi copilasii tai, si ce mari s-au facuuuut!!!!
Multumim ptr poze!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot