Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumim de complimente, scumpelor!

Nicole, MsBB, Belle, nu stiu de ce nu se vad pozele, mai pun o data link, sa-mi spuneti daca le vedeti: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/

Piggy, sigur ca poti posta poze de la noi. Eu ma gandeam sa ti le trimit pe mail in seara asta, dar daca le poti lua de pe site, e perfect. Azi am descarcat si pozele cu lumanarica singura si nu au iesit bine, din pacate. Era intuneric, am un aparat vechi de la sor'mea ca al meu (tot vechi de altfel) s-a stricat. Asa ca incearca sa il stergi cumva pe Stef de acolo, daca nu reusesti, asta e, pune cu el cu tot, dar sa nu-i spui Ca el n-are nici cont pe FB, nici nimic, si m-a omorat sa sterg toate pozele de pe net

Am fost tare mandra de lumanarea aia, sa stii. Talentuoaso!

Lumi, 7 e o nota exceptionala pt olimpiada, ai de ce sa fii mandra! Transmite-i felicitari lui florin si de la mine!

Ah, referitor la cadouri, eu le-am luat un set de bijoux frumoase de la MOA si am gasit un set la Carrefour sampanie rose marie+ cutiutza de trufe. Asta pt doamne. pt ingrijitoare, asistena si directoare setul sampanie+ trufe si o sa mai cumpar cate o cafea.

Dar si la noi la gradi am vazut cutii de cadouri inca de la 1 martie, hmm, mi se pare mult....mai ales ca si noi avem 2 educatoare+ 3 ingrijitoare + asistenta + directoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alysh, am vazut si eu pozele
Primul link nu mergea nici la mine
Mie imi place coafura, sunteti toti niste draguti

Laura, am vazut si pozele voastre. Cati ani are Ilinca?
Pare f matura in unele poze, a crescut tare mult, n-am mai vazut de mult
Si ce toalete chic are, e tare scumpa - imi place cum ii sta cu fruntea libera.
iar Mirci- e asa frumusel, are un aer asa visator, ganditor
Sa fiti fericiti in casuta!

MsBb, asteptam si pozele voastre cu motisoara

Si eu ma gandeam la Gabi, ca era maia ctiva inainte - nu ne-a mai scris demult. Gabitza, mai pov. ce mai faceti?

Eu o sa du doar flori de 8 Martie. Noi avem si profesoare si educatoare, cred ca avem vreo 6-7 doamne, asa ca ma limitez doar la flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alysh - am reusit sa vad pozele . Imi place tare mult de familia ta, sunteti atat de fericiti si impliniti... Si tu ai fost foarte draguta si delicata, inconjurata de cei 3 cavaleri ai tai (l-am pus si pe tati...). Lumanarica- deosebita, mi-a placut tare mult. Trebuie sa imi spui si mie de unde pot sa ii cumpar lui David un costum, ne pregatim si noi de botezul Antoniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Gabi trebuie sa apara sa schimbe capitolul (cred ca am stabilit un nou record de umplere)

asa ca..Gabi, scrie si doua vorbe despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumim de aprecieri, dragelor, ma bucur ca va plac pozicile si ca ati reusit sa le vedeti.

Nicole,pt lumanarica tb sa vorbesti cu Piggy, daca te intereseaza. Pt costum: mie mi l-a dat o prietena de la baietelul ei, e costum de super firma, nou nout, ti-l pot imprumuta daca vrei. Nu stiu unde se gasesc (de fapt ma pot uita pe eticheta din interior sa vad de la ce firma e). Nu stiu daca Vlad va mai avea ocazia sa-l poarte, de accea nici nu caut asa ceva in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh:foarte frumoase pozele, ai fost o adevarata nasa. Imi plac si baietii tai asa ferchezuiti. Chiar ca Luca s-a schimbat, s-a facut si mai frumos. Si lumanarea e eleganta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

aici e Luca?http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/?action=view¤t=fotocrys190.jpg

eu mi-l aminteam altfel

Chiar mi-ar placea si mie sa facem o intalnire

Insa de fiecare data cand am propus, ideea a murit in fasa, asa ca ...

poate reuseste altcineva sa organizeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Sunt si io in zona, dupa o mega indigestie, ma simt o carpa azi ... in fine, nu am putere de nimic, dar am reusit sa ajung la servis Voiam doar sa zic ca la botez de bb2 o vreau si eu pe Piggy Rezerv deja pentru aprilie anul viitor ca pe atunci e planul de botez al fetitzei (asta e placa ce o aud zilnic de la fiumiu: bebelusha lui, fetitza lui .... sa vedem). deci comanda serioasa, pune-o pe agenda !!

Va pup si ma duc sa mai zac nitel

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Gata Simonix...Rozi e pe agendasanatate

Alina sigur il decupez pe Stef desi dadea o nota de seriozitate blogului dc il lasam acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Fetelor, cum s-o fac pe Elena sa nu-i mai fie frica la toaleta? V-am spus ca a avut ceva probleme cand au lipsit educatoarele. Acum nu mai vrea la toaleta, mie mi-a zis initial ca i-a spus un copil ca sunt fantome. Eu am dus-o personal la toaleta de la gradi(desi nu au voie parintii) pentru ca mi se parea ca sta sa faca, ea prefera sa faca pe ea decat sa intre la toaleta. Vreau sa va intreb daca si la voi toaletele sunt comune doar despartite de un miniparavan de aproape 80cm din plastic si fara capace. Au cumparat parintii din fondul clasei niste capace pentru copii dar cand am intrat acolo le-am gasit greu. Cum se practica la gradi la voi mersul la toaleta? Merg toti odata sau pleaca cand vor din clasa singuri, merg insotiti?
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu ea ieri a facut de 3 ori pe ea. Nu o ustura si nu cred ca e racita desi i-am luat si analize azi dimineata. Ce sa ma mai fac? De la ea nu scot nimic fabuleaza tot timpul. Mi-e mila de ea tot timpul parca am fi la interogatoriu. Cand e vorba de gradinita parca e intr-o alta lume. Fabuleaza, disimuleaza. Nu stiu ce sa mai fac. Uneori o bate ingrijitoarea, alteori educatoarea1 sau educatoarea2, alteori un copil. Nu mai zic ca nu a mai primit anul acesta nici un stimulent de genul stelutelor sau a bulinelor. Ce se intampla? Eu ma duc destul de rar la gradi sa o iau/duc ca ea termina programul inaintea mea, am putut sa plec doar cand au fost zapezile alea si uneori vinerea. De la educatoare nu pot scoate nimic decat ca face pur si simplu pe ea, dar acasa de ce nu.
Noi nu mai folosim pampers noaptea nici nu mai stiu de cand si n-am avut accidente. Dar la gradinita are accidente aproape zilnic de cel putin o data. Aseara eram disperata cand am vazut o punga mare cu lucruri ude am facut o criza de panica cred,tremuram toata, imi este si mila de ea, probabil e paria acolo. trimit ca ma apuca

Mergi la inceput